Н У Х Т

Творчість митців епохи Відродження обговорили студенти із гостем зі Сполучених Штатів Америки

20 травня 2019

Творчість митців епохи Відродження обговорили студенти із гостем зі Сполучених Штатів Америки

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок та іноземний гість зі Сполучених Штатів Америки Stuart Snuggs провели зі студентами-менеджерами 1 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління святковий захід «Renaissance poets».

Епоха Відродження дала цілу когорту визначних авторів, імена яких залишаються і по сьогоднішній день яскравими зірками у світовій літературі, таких як Вільям Шекспір, Данте Аліг’єрі, Франческо Петрарка, Джованні Боккаччо, Франсуа Рабле, Мігель де Сервантес, Карпіо Лопе де Вега та інші.

Впродовж заходу студенти представляли презентації про життєвий шлях і творчість митців епохи Відродження, читали уривки творів Франческо Петрарки, Джованні Боккаччо та декламували сонети Вільяма Шекспіра мовою оригіналу. Крім того, молодь виконувала цікаві, творчі завдання у групах та індивідуально.

Поезія та твори видатних митців надихнули студентів на філософську дискусію з гостем заходу Stuart Snuggs.

Святковий захід відбувся у теплій й дружній атмосфері, допоміг студентам розкрити прекрасний світ поезії Ренесансу та завершився солодким частуванням. 

Опублікований: 20-05-2019
Читайте також:
Нові виклики при розробленні пакувальних матеріалів для харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у рамках опанування вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові виклики при розробленні пакувальних матеріалів для харчових продуктів 10 жовтня 2025

Самовдосконалення здобувачів освітньої програми «Маркетинг»

Здобувачі освітньої програми «Маркетинг» завжди прагнуть до самовдосконалення. Цього разу вони прокачали свої скіли з фінансової грамотності та взяли участь в конкурсі ідей «Гроші та добробут у моїй країні». Студенти потрапили до категорії «сеньйори» та відповідно умов конкурсу запропонували і обґрунтували  свої ідеї на тему «Як підвищити рівень ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Самовдосконалення здобувачів освітньої програми «Маркетинг» 16 травня 2023

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів навчальний рік для здобувачів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 вересня 2021

Практичні аспекти вступу до харчових технологій

Активне співробітництво з профільними підприємствами триває. Приємно, що наші випускники не забувають альма матер і охоче долучаються до навчального процесу. Нещодавно першокурсники-бакалаври Навчально-наукового інституту харчових технологій у межах вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: теоретичні і практичні аспекти» разом із доценто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти вступу до харчових технологій 13 жовтня 2025