Н У Х Т

Відбулося нагородження членів Профспілки НУХТ

07 листопада 2019

Відбулося нагородження членів Профспілки НУХТ

На засіданні Профкому НУХТ відбулося нагородження членів Профспілки з нагоди Дня працівників освіти.

Грамотою Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України нагороджені:

Наталія Стеценко - голова профбюро Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів;
Олена Кушнір - голова профбюро адміністративної частини НУХТ, заступник начальника відділу інтелектуальної власності;
Олена Лужевська - профгрупорг, медсестра Навчального корпусу фізичного виховання;
Олександра Шевченко - профгрупорг, завідувачка лабораторії кафедри економіки і права.

Подякою відзначені:

Ярослава Дячук - профгрупорг, завідувачка лабораторії кафедри фінансів;
Наталія Вересоцька - заступник голови профбюро Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С.Гулого, завідувачка лабораторії кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування;
Наталія Фалендиш - профгрупорг, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів;
Наталія Галицька - профгрупорг, методист вищої категорії Навчально-методичного управління;
Вікторія Ільченко - профгрупорг, начальник відділу обслуговування науковою літературою Науково-технічної бібліотеки.

Вітаємо!

Опублікований: 07-11-2019
Читайте також:
Лекцію провідного спеціаліста мережі Reikartz прослухали здобувачі-другокурсники спеціальності «Туризм»

12 травня 2020 р. у рамках вивчення дисципліни «Готельна справа» студенти-другокурсники спеціальності 242 «Туризм» мали змогу прослухати цікаву та ґрунтовну лекцію «Безпечна чистота у готельному номері» від провідного спеціаліста з навчання та адаптації мережі Reikartz Аліни Гак. Лекція була прочитана в онлайн-режимі, завдяки чому здобувачі мали з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекцію провідного спеціаліста мережі Reikartz прослухали здобувачі-другокурсники спеціальності «Туризм» 13 травня 2020

У виробничих умовах

Відповідно до графіку проведення ознайомлювально-виробничої практики студенти групи ТІ-ІІ-1 під керівництвом завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Олега Шаповаленка та доцента Олени Супрун-Крестової відвідали млин №1 ПрАТ «Київмлин». З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі та основними технологічними опера...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У виробничих умовах 23 січня 2018

Бармен-шоу від наших студентів

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відсвяткували Міжнародний день бармена. Популярність цього професійного свята постійно зростає, оскільки ця спеціальність набуває все більшої популярності. У рамках методичної декади циклової комісії готельно-ресторанного напряму відбулося бармен-шоу, в якому під керівництвом викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бармен-шоу від наших студентів 08 лютого 2017

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук

На кафедру експертизи харчових продуктів разом із класним керівником Тетяною Романченко завітали школярі 8-го класу закладу освіти №3 м. Бровари, які навчаються в Малій академії наук України. Доцент кафедри Світлана Усатюк ознайомила гостей із освітніми програмами, за якими навчаються здобувачі вищої освіти в університеті, переліком дисциплін, з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук 07 лютого 2020