Н У Х Т

Відбулося нагородження членів Профспілки НУХТ

07 листопада 2019

Відбулося нагородження членів Профспілки НУХТ

На засіданні Профкому НУХТ відбулося нагородження членів Профспілки з нагоди Дня працівників освіти.

Грамотою Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України нагороджені:

Наталія Стеценко - голова профбюро Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів;
Олена Кушнір - голова профбюро адміністративної частини НУХТ, заступник начальника відділу інтелектуальної власності;
Олена Лужевська - профгрупорг, медсестра Навчального корпусу фізичного виховання;
Олександра Шевченко - профгрупорг, завідувачка лабораторії кафедри економіки і права.

Подякою відзначені:

Ярослава Дячук - профгрупорг, завідувачка лабораторії кафедри фінансів;
Наталія Вересоцька - заступник голови профбюро Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С.Гулого, завідувачка лабораторії кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування;
Наталія Фалендиш - профгрупорг, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів;
Наталія Галицька - профгрупорг, методист вищої категорії Навчально-методичного управління;
Вікторія Ільченко - профгрупорг, начальник відділу обслуговування науковою літературою Науково-технічної бібліотеки.

Вітаємо!

Опублікований: 07-11-2019
Читайте також:
Відкрита лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулась відкрита лекція «Обґрунтування критеріїв вибору та оцінки плодово-ягідної сировини, придатної для заморожування» асистентки Світлани Камінської з навчальної дисципліни «Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів» для здобувачів групи ОП-1-5М. На лекції були присутні виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів 26 листопада 2021

Гостьова лекція випускника кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

В  умовах воєнних дій забезпечення населення продуктами харчування лишається  одним із пріоритетних завдань харчової промисловості. Тому, поглиблення рівня професійної підготовки здобувачів вищої освіти є важливим чинником, що забезпечує її розвиток. У процесі гостьової лекції «Системи пакування м'ясних і молочних продуктів» прочитаної для здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція випускника кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 02 червня 2022

Співпраця з випускниками-працедавцями

Кафедра екологічної безпеки та охорони праці на чолі з завідувачкою Оленою Семеновою докладає максимум зусиль для працевлаштування своїх випускників, а також сприяє працевлаштуванню здобувачів освіти. Стейкхолдери кафедри часто пропонують цікаві вакансії та просять порекомендувати розумних і старанних студентів. Зокрема, до ПрАТ «Українська техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з випускниками-працедавцями 20 серпня 2021

Зустріч наставників груп зі здобувачами напередодні літніх канікул

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Юлія Бондаренко, Анна Грищенко та Олена Кохан, які є наставниками здобувачів академічних груп І-ІІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, напередодні літніх канікул провели зустріч  зі студентами своїх груп за допомогою конференції ZOOM. Головно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч наставників груп зі здобувачами напередодні літніх канікул 11 червня 2020