Н У Х Т

Емоції: вороги чи помічники – з’ясовували наші здобувачі

30 листопада 2020

Емоції: вороги чи помічники – з’ясовували наші здобувачі

Ні для кого не секрет, що від нашого настрою, почуттів та емоцій залежить дуже багато, але далеко не кожний може керувати ними чи хоча б «тримати себе в руках» у найбільш відповідальні моменти. Тому важко оцінити вагу тих знань, які мали нагоду отримати від стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL студенти-біотехнологи. Для них бізнес-тренерка Тетяна Ковтонюк провела захопливий вебінар «Емоції: вороги чи помічники?».

Завдяки тренінгу учасники змогли дізнатися багато нового та цікавого: Тетяна пояснила, що таке емоційний інтелект, а також продемонструвала техніки, завдяки яким можна керувати своїми емоціями та контролювати їх негативні прояви.

Виявляється, існує спеціальний тест для визначення коефіцієнта емоційності, який дійсно може допомогти людині зрозуміти себе. Окрім цього, слухачі почули, які взагалі існують емоції та що таке емоційний щоденник. Учасників тренінгу вразило й те, що, виявляється, існує конкретне місце народження емоцій, а ще те, що стримувати свої емоції не дуже й корисно, а іноді від цього можуть бути досить негативні наслідки. Тренерка настільки чітко «все розклала по поличкам», що тепер слухачам буде набагато легше впоратися зі своїми емоціями і направити їх в потрібне русло.

Всі учасники вдячні Тетяні Ковтонюк за такий актуальний і корисний матеріал, поданий не тільки зрозуміло, а й у доступній формі!

Опублікований: 30-11-2020
Читайте також:
Обговорюємо актуальні проблеми науки та освіти: університет виступив співорганізатором ще однієї наукової конференції

9 грудня відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи», організатором якої виступила Громадська організація «Міжнародна асоціація науковців», а співорганізаторами – провідні українські та міжнародні установи, серед яких і наш університет. У роботі конференції взяли участь понад 50 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо актуальні проблеми науки та освіти: університет виступив співорганізатором ще однієї наукової конференції 13 грудня 2022

Вагомий внесок науковців НУХТ в атестацію кадрів

Науковці університету – доктори технічних наук, професори Галина Поліщук (кафедра технологій молока і молочних продуктів), Володимир Зав’ялов (кафедра процесів і апаратів харчових виробництв) та Олег Кузьмін (кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції) продовжують активно працювати в Експертній раді Міністерства освіти і науки України. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомий внесок науковців НУХТ в атестацію кадрів 28 листопада 2024

Із героїчними сторінками сучасної історії України знайомляться здобувачі

Студенти групи ГО-7 Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ», що навчаються за спеціальністю «Готельне обслуговування», відвідали Центр патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери, де переглянули експонати виставки «Блокпост пам’яті». Вона була люб’язно надана курато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із героїчними сторінками сучасної історії України знайомляться здобувачі 05 лютого 2021

Про безпеку – важливі настанови для здобувачів

Питання безпеки є одним із найважливіших аспектів людського життя. Безперечно, безпека має стосунок до усіх сторін існування та діяльності людини. Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, наставниця групи ОП-3-7 Світлана Бажай-Жежерун провела бесіду зі здобувачами щодо питань безпеки життєдіяльності, зокрема поведінки на літніх канікулах....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про безпеку – важливі настанови для здобувачів 30 червня 2022