Н У Х Т

Емоції: вороги чи помічники – з’ясовували наші здобувачі

30 листопада 2020

Емоції: вороги чи помічники – з’ясовували наші здобувачі

Ні для кого не секрет, що від нашого настрою, почуттів та емоцій залежить дуже багато, але далеко не кожний може керувати ними чи хоча б «тримати себе в руках» у найбільш відповідальні моменти. Тому важко оцінити вагу тих знань, які мали нагоду отримати від стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL студенти-біотехнологи. Для них бізнес-тренерка Тетяна Ковтонюк провела захопливий вебінар «Емоції: вороги чи помічники?».

Завдяки тренінгу учасники змогли дізнатися багато нового та цікавого: Тетяна пояснила, що таке емоційний інтелект, а також продемонструвала техніки, завдяки яким можна керувати своїми емоціями та контролювати їх негативні прояви.

Виявляється, існує спеціальний тест для визначення коефіцієнта емоційності, який дійсно може допомогти людині зрозуміти себе. Окрім цього, слухачі почули, які взагалі існують емоції та що таке емоційний щоденник. Учасників тренінгу вразило й те, що, виявляється, існує конкретне місце народження емоцій, а ще те, що стримувати свої емоції не дуже й корисно, а іноді від цього можуть бути досить негативні наслідки. Тренерка настільки чітко «все розклала по поличкам», що тепер слухачам буде набагато легше впоратися зі своїми емоціями і направити їх в потрібне русло.

Всі учасники вдячні Тетяні Ковтонюк за такий актуальний і корисний матеріал, поданий не тільки зрозуміло, а й у доступній формі!

Опублікований: 30-11-2020
Читайте також:
До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів та функціональні властивості хліба житнього заварного» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінний харчовий продукт укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці 30 липня 2019

Конкретні заходи щодо поліпшення роботи досліджуваних підприємств запропонували бакалаври-фінансисти

Навчальний рік завершився для випускників кафедри фінансів за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» вдалим захистом 17-ти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання. Дипломні роботи були підготовлені на матеріалах конкретних підприємств, банків, страхових компаній, кредитних спілок України піс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкретні заходи щодо поліпшення роботи досліджуваних підприємств запропонували бакалаври-фінансисти 25 червня 2021

Проблемам безпритульних тварин присвятили чергове засідання Еnglish speaking club

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Актуальна тема засідання – «Social advertising: Homeless animals» мала на меті привернути увагу до проблем безпритульних тварин і підтримати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемам безпритульних тварин присвятили чергове засідання Еnglish speaking club 08 листопада 2018

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

Академічна стипендія Президента України – найвища відзнака для здобувачів освіти-відмінників навчання, які мають вагомі навчальні і наукові здобутки, представників елітарного студентства нашого університету з активною життєвою і громадською позицією. У цьому семестрі серед стипендіатів Президента України – здобувачка магістерського рівня вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України 25 вересня 2023