Н У Х Т

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи

27 червня 2022

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи

23 червня 2022 року в режимі відеоконференції на засіданні кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся розширений науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи Андрія Слюсенка на тему «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Науковий керівник здобувача – к.т.н., доцент Віталій Пономаренко.

До розгляду наукової роботи долучилися викладачі кафедр Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого – машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв і мехатроніки і пакувальної техніки, а також професор кафедри репрографії НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського», д.т.н. Євгеній Штефан і доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК НУБіП, к.т.н. Михайло Муштрук.

На дисертаційну роботу Андрія Слюсенка були отримані схвальні рецензії від д.т.н., професорки, завідувачки кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Людмили Кривопляс-Володіної та д.т.н., професора кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валентина Олішевського. При обговоренні результатів роботи науковці відзначили її наукову новизну та практичну цінність. Розглянута дисертаційна робота рекомендована до подання в разову спеціалізовану вчену раду для захисту.

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування вдячний усім науковцям за участь у науковому семінарі.

Опублікований: 27-06-2022
Читайте також:
Актуальні й цікаві доповіді представили наші здобувачі на конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

18-19 листопада 2020 р. кафедрою економіки і права проводиться IX Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК». Розпочалася конференція з вітального слова завідувача кафедри економіки і права, професора Анатолія Заїнчковського, яке було сповнене теплих настанов і по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні й цікаві доповіді представили наші здобувачі на конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» 18 листопада 2020

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність

Компанія Clarivate Analytics проводила вебінар «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection», одним зі слухачів якого став старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко. Під час заходу обговорювалися: складові успішного видання, ключові персони журналу: автори, рецензенти, члени р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність 03 вересня 2021

Відкрита лекція в рамках проєкту програми Erasmus+ доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик з дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньо-профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція в рамках проєкту програми Erasmus+ доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 листопада 2022

Проблемам безпритульних тварин присвятили чергове засідання Еnglish speaking club

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Актуальна тема засідання – «Social advertising: Homeless animals» мала на меті привернути увагу до проблем безпритульних тварин і підтримати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемам безпритульних тварин присвятили чергове засідання Еnglish speaking club 08 листопада 2018