Н У Х Т

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи

27 червня 2022

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи

23 червня 2022 року в режимі відеоконференції на засіданні кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся розширений науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи Андрія Слюсенка на тему «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Науковий керівник здобувача – к.т.н., доцент Віталій Пономаренко.

До розгляду наукової роботи долучилися викладачі кафедр Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого – машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв і мехатроніки і пакувальної техніки, а також професор кафедри репрографії НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського», д.т.н. Євгеній Штефан і доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК НУБіП, к.т.н. Михайло Муштрук.

На дисертаційну роботу Андрія Слюсенка були отримані схвальні рецензії від д.т.н., професорки, завідувачки кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Людмили Кривопляс-Володіної та д.т.н., професора кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валентина Олішевського. При обговоренні результатів роботи науковці відзначили її наукову новизну та практичну цінність. Розглянута дисертаційна робота рекомендована до подання в разову спеціалізовану вчену раду для захисту.

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування вдячний усім науковцям за участь у науковому семінарі.

Опублікований: 27-06-2022
Читайте також:
Продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та відточувати педагогічну майстерність аспіранти спеціальності «Харчові технології»

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» першого року навчання Євген Годунко і Артем Баралюк на запрошення лекторки вибіркової освітньої компоненти «Натуральні технологічно-функціональні інгредієнти у харчових технологіях», професорки Оксани Кочубей-Литвиненко в рамках педагогічної практики прочитали лекцію для одногрупників на тему «Натуральні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та відточувати педагогічну майстерність аспіранти спеціальності «Харчові технології» 14 квітня 2025

Із сучасним станом провідних підприємств знайомляться студенти

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого разом із завідувачем кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, професором Валерієм Мирончуком здійснили поїздку на Саливонківський цукровий завод – провідне підприємство цукрової галузі України. Бакалаври на практиці познайомились із с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасним станом провідних підприємств знайомляться студенти 12 січня 2018

Особливості еногастрономії від засновника виноробні «Колоніст»

У рамках вивчення дисциплін «Етнічні кухні» і «Барна справа та організація роботи сомельє» здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прослухали онлайн-лекторій від засновника виноробні «Колоніст» Івана Плачкова. Гостьовий лектор розповів про історію виникнення заводу, тонкощі виноробства, особливості еногастрономії. Родина Івана Вас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості еногастрономії від засновника виноробні «Колоніст» 23 березня 2021

Профорієнтаційна робота: магістри розповідають про біотехнологію

Днями відбулася профорієнтаційна зустріч здобувача освіти першого курсу магістратури Ростислава Коваля з учнями 10 класу школи №211 міста Києва, під час якої він детально розповів учням про усі переваги навчання на кафедрі біотехнології і мікробіології. Особливо школярі зацікавилися можливостями працевлаштування за фахом, адже співпраця з такими г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота: магістри розповідають про біотехнологію 21 листопада 2023