Н У Х Т

Студенти університету захищають честь України у складі чоловічої та жіночої збірних на Чемпіонаті світу з футзалу

20 серпня 2018

Студенти університету захищають честь України у складі чоловічої та жіночої збірних на  Чемпіонаті світу з футзалу

19-го серпня в Алмати (Казахстан) розпочався Чемпіонат світу з футзалу серед студентів, де честь України боронять чоловіча і жіноча збірні команди. Приємно, що до складу збірних увійшли і студенти нашого університету – Віталій Дзюба та Ганна Сидоренко й Анастасія Чиженок.

Чоловічий турнір складається з чотирьох груп. Українці потрапили до групи «С», де суперники нашої збірної – команди з Німеччини, Хорватії і Таїланду.

Футзальні змагання у дівчат проходять у двох групах. Наші дівчата потрапили до групи «А», де їхніми суперницями стали збірні Польщі, Канади, Ізраїлю та Росії.

Вже у перший же день обидві збірні здобули переконливі перемоги над суперниками, зробивши вагомі заявки на вихід з групи. Жіноча збірна починала турнір грою з командою Польщі. Рахунок 8:2 на користь українок говорить сам за себе. За усіма компонентами переважали своїх суперників – збірну Німеччини і наші юнаки, здобувши впевнену перемогу з рахунком 6:1. Один із голів у цьому поєдинку, до речі, належить нашому Віталію Дзюбі.

Сьогодні о 13:00 на обидві українські збірні чекають наступні ігри – чоловіча команда зіграє з Таїландом, а жіноча – з Канадою. Тож побажаємо успіху нашим збірникам!

Опублікований: 20-08-2018
Читайте також:
Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер»

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують вивчати технології кондитерських виробів інших країн. На черзі торт «Sacher» («Захер»). Торт «Sacher» є одним із солодких...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер» 14 травня 2020

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого»

Ще один авторський колектив нашого університету став учасником проєкту «Книга від вченого». Свій навчальний посібник «Харчова токсикологія» на запрошення Офісу підтримки вченого презентували доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого» 27 березня 2023

Практичні навички мікробіологічної роботи здобувають четвертокурсники-біотехнологи

Наші здобувачі освіти не менше викладачів радіють, що наразі мають можливість відвідувати заняття offline. Зокрема, студентів-біотехнологів особливо тішать лабораторні роботи, на яких вони мають змогу знову поринути у світ мікробіології. Ось і здобувачі групи БТ-4-2 на лабораторних заняттях із дисципліни «Мікробіологія, санітарія та гігієна з осно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички мікробіологічної роботи здобувають четвертокурсники-біотехнологи 23 вересня 2021

Невтомна праця на перемогу

Декілька років поспіль українська система освіти приймає серйозні виклики. Але найбільший виклик заклади освіти прийняли саме зараз, в умовах війни, коли гостро постало питання повноцінного функціонування й продовження освітнього процесу. Складні умови вимагають нестандартних рішень, нових підходів і найбільше – невтомної праці на результат. Викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невтомна праця на перемогу 19 липня 2022