Н У Х Т

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

17 квітня 2023

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Гостьовим лекціям у форматі вебінарів властива головна ознака традиційного семінару – інтерактивність, коли фахівець ділиться досвідом, а слухачі задають питання і гість відповідає на них. У продовження такої практики, за ініціативи завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професора Василя Пасічного та гарантки освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі», доцентки Оксани Топчій на кафедрі відбулася чергова гостьова лекція, під час якої говорили про українське крафтове виробництво.

Лекція «FruitArt» – від ідеї до реалізації» була прочитана для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі», освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Туризмознавство» та освітнього ступеня «Доктор філософії» освітньо-наукової програми «Харчові технології». На запрошення організаторів до лекції долучилися викладачі кафедр технології м'яса і м'ясних продуктів, технології молока і молочних продуктів, туристичного та готельного бізнесу.

Надзвичайно цікава  спікерка – засновниця ТМ «FruitArt» домашня консервація, регіональна очільниця Всеукраїнської платформи «Жінки в бізнесі» Ольга Навроцька поділилася досвідом організації власного бізнесу, зупинилась на особливостях технологічних процесів крафтового виробництва, представила широкий асортимент продукції й розповіла про розроблення і пошук традиційних та екзотичних рецептур джемів і варення. А ще фахівчиня дала поради щодо становлення бізнесу, щоб перейти від ідеї до реалізації.

Ось ключові поради успіху у бізнесі від Ольги Навроцької:

- Будьте позитивні! Шукайте позитив та переваги у всьому. З цим краще крокувати по світу!
- Вірте у власні сили! Ви справді усе зможете! Не слухайте тих, хто каже вам навпаки!
- Ставте велику ціль (часом навіть таку, що поза межами життя) і йдіть до неї малими кроками!
- Кожну поразку вважайте крутим шансом вирости, набратисяь досвіду, змужніти, а отримавши перемогу, «не почивайте на лаврах», а йдіть вперед!
- Робіть бізнес чесно! Щоб за ваш продукт не було соромно, щоб він приносив користь людям і тоді сам Бог вам допомагатиме!

У рамках реалізації угоди про академічну мобільність та співпрацю, за сприяння завідувачки кафедри готельно-ресторанного бізнесу професорки Марії Паски у заході взяли участь здобувачі освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» та наукова спільнота Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського.

Тема лекції надзвичайно зацікавила усіх присутніх і викликала безліч запитань, на які слухачі отримували вичерпні відповіді. Цікавим івентом від гості став розіграш продукції ТМ «FruitArt» домашня консервація» за найцікавіше запитання. Беззаперечним переможцем став здобувач Влад Марков.

Щиро вдячні засновниці  ТМ «FruitArt» домашня консервація Ользі Навроцькій за цікаву гостьову лекцію, практичний досвід та згоду на продовження співпраці!

Опублікований: 17-04-2023
Читайте також:
Впевнений рух до вершин uniRank!

Згідно з черговим uniRank University Ranking (4 International Colleges&Universities) наш університет у 2024 році посідає 27 місце серед українських (у 2023 році – 28) і 3995-е (у 2023 році – 4381) місце серед світових університетів. Всього до рейтингу увійшли 192 вітчизняних заклади вищої освіти і понад 11 тисяч світових. UniRank University Ra...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впевнений рух до вершин uniRank! 21 лютого 2024

Розширюємо академічну співпрацю

Активна й плідна співпраця нашого університету з вітчизняними і зарубіжними закладами вищої освіти триває. Наразі до кола наших партнерів уже офіційно додався ще один добрий друг – Львівський національний університет імені Івана Франка, з яким днями була укладена угода про співпрацю. Угодою передбачено на засадах партнерства, взаємовигоди та спіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо академічну співпрацю 28 листопада 2023

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук

5 грудня 2019 року кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук. Подвійне свято у цей день і у їх наукового керівника, доктора сільськогосподарських наук, професора Людмили Пешук, яка очолювала кафедру 17 років, – захистилися старший викладач кафедри Оксана Москалюк (тема дисертаційної роботи – «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук 06 грудня 2019

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти    дипломних проектів студентів заочної форми навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання 15 лютого 2018