Н У Х Т

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу

22 листопада 2023

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу

21 листопада 2023 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості: секрети від ресторатора Дмитра Борисова», присвяченому методам успішного ведення ресторанного бізнесу та інструментам підвищення його прибутковості у сучасних умовах.

Здобувачі ознайомилися зі станом українського ресторанного бізнесу, його проблемами та перспективами розвитку; ефективністю поєднання власником ресторанного бізнесу позицій СЕО, маркетолога та візіонера; важливістю у ресторанному бізнесі Стратегії VS Ідеї; впізнаваністю бренду й трендовими інструментами у ресторанному бізнесі за бренд-маркетингом; особливостями та етапами формування бренд-стратегії; формулою побудови успішного ресторанного бізнесу від Дмитра Борисова.

Дмитро Борисов – бізнесмен, власник, бренд-шеф food tech компаній «Ресторани Дмитра Борисова», «GastroFamily», «GastroFamily Franchising», «Borysov Academy» (64 ресторани, франшиза). Керівник проєктів у 29 містах України, Польщі, Чехії, Німеччини, Португалії, Канади.

Модерував захід Кирило Куницький – засновник і CEO міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор», бізнесмен із 20-річним досвідом управління компаніями у сфері логістики, туризму, постачання промислового обладнання, роздрібної торгівлі, виробництва ювелірних прикрас та IT. Протягом останніх 10 років він особисто консультує власників і топменеджмент провідних компаній (Планета Кіно, Шериф, Новий Зір,  Епіцентр, G.Bar, Gastro Family, MTI, Ultra Group, Andre Tan та багато інших). Візитна картка Кирила – власні унікальні технології ведення бізнесу, які працюють не тільки в його компаніях, а й успішно впроваджені на понад 25 000 підприємствах, що є клієнтами компанії «Бізнес-Конструктор».

Окрім здобувачів освіти і викладачів закладів вищої освіти у заході взяли участь власники, керівники закладів ресторанного господарства, управлінці та підприємці, що прагнуть підвищити рівень власних компетенцій для ефективнішого управління ресторанним бізнесом.

Здобувачам  освітньо-професійної програми «Технології харчування» отримана інформація буде корисною при виконанні курсової та кваліфікаційної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку Дмитру Борисову та Кирилу Куницькому за професійний захід.

Опублікований: 22-11-2023
Читайте також:
Випускний вечір факультету біотехнології та екологічного контролю-2024

15 березня 2024 р. у актовій залі університету відбулась ще одна щаслива, але в той же час трохи сумна подія – вручення дипломів магістрам факультету біотехнології та екологічного контролю. На свято завітали адміністрація деканату, викладачі факультету, друзі та батьки випускників. Зі щирими напутніми словами до випускників звернулася деканка фак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний вечір факультету біотехнології та екологічного контролю-2024 19 березня 2024

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі

21 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка спільно з Навчально-науковим інститутом харчових технологій відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійних програм «Технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі 22 лютого 2022

Як хакнути ЄВІ з іноземної мови – поради від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Щороку четвертокурсники з хвилюванням думають про те, як влітку складатимуть єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. Хтось почувається більш впевнено, хтось – тремтить від страху від думки про цей іспит. Нашим викладачам хочеться зорієнтувати здобувачів, дати їм поради, що потрібно робити, щоб без проблем і зайвої тривожності скласти ЄВІ. З ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як хакнути ЄВІ з іноземної мови – поради від кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 листопада 2021

Рідне, українське слово є, було і буде!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до відзначення Дня української писемності та мови. Свято встановлене Указом № 1241/97 Президента України Леоніда Кучми, у якому зазначено: «Установити в Україні День української писемності та мови, який відзначати щорічно 9 листопада в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літопи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рідне, українське слово є, було і буде! 10 листопада 2022