Н У Х Т

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу

22 листопада 2023

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу

21 листопада 2023 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості: секрети від ресторатора Дмитра Борисова», присвяченому методам успішного ведення ресторанного бізнесу та інструментам підвищення його прибутковості у сучасних умовах.

Здобувачі ознайомилися зі станом українського ресторанного бізнесу, його проблемами та перспективами розвитку; ефективністю поєднання власником ресторанного бізнесу позицій СЕО, маркетолога та візіонера; важливістю у ресторанному бізнесі Стратегії VS Ідеї; впізнаваністю бренду й трендовими інструментами у ресторанному бізнесі за бренд-маркетингом; особливостями та етапами формування бренд-стратегії; формулою побудови успішного ресторанного бізнесу від Дмитра Борисова.

Дмитро Борисов – бізнесмен, власник, бренд-шеф food tech компаній «Ресторани Дмитра Борисова», «GastroFamily», «GastroFamily Franchising», «Borysov Academy» (64 ресторани, франшиза). Керівник проєктів у 29 містах України, Польщі, Чехії, Німеччини, Португалії, Канади.

Модерував захід Кирило Куницький – засновник і CEO міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор», бізнесмен із 20-річним досвідом управління компаніями у сфері логістики, туризму, постачання промислового обладнання, роздрібної торгівлі, виробництва ювелірних прикрас та IT. Протягом останніх 10 років він особисто консультує власників і топменеджмент провідних компаній (Планета Кіно, Шериф, Новий Зір,  Епіцентр, G.Bar, Gastro Family, MTI, Ultra Group, Andre Tan та багато інших). Візитна картка Кирила – власні унікальні технології ведення бізнесу, які працюють не тільки в його компаніях, а й успішно впроваджені на понад 25 000 підприємствах, що є клієнтами компанії «Бізнес-Конструктор».

Окрім здобувачів освіти і викладачів закладів вищої освіти у заході взяли участь власники, керівники закладів ресторанного господарства, управлінці та підприємці, що прагнуть підвищити рівень власних компетенцій для ефективнішого управління ресторанним бізнесом.

Здобувачам  освітньо-професійної програми «Технології харчування» отримана інформація буде корисною при виконанні курсової та кваліфікаційної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку Дмитру Борисову та Кирилу Куницькому за професійний захід.

Опублікований: 22-11-2023
Читайте також:
Здобувачі-експерти на IFFIP-2024

Здобувачі групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали у останній день роботи Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював 17-19 квітня 2024 р. у Міжнародному виставковому центрі. Дуже приємно, що більшість учасників форуму із розумінням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024 22 квітня 2024

Горизонти взаємовигідної міжнародної співпраці у нашому університеті розширюються

Днями на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася зустріч із делегацією вчених Берлінського університету прикладних наук, яку очолював професор Стефан Юнге. У зустрічі взяли участь директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого Сергій Блаженко, завідувач кафедри машин і апаратів харчових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Горизонти взаємовигідної міжнародної співпраці у нашому університеті розширюються 16 вересня 2019

Сучасні тенденції індустрії гостинності та туристичні продукти взяли на «озброєння» студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ з викладачами циклової комісії готельного обслуговування взяли участь у Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності-2019. У рамках Форуму одночасно працювали XX Міжнародна виставка-ярмаро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції індустрії гостинності та туристичні продукти взяли на «озброєння» студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 04 листопада 2019

Мікробіологічна чистота лікарських засобів

Про мікробіологічний контроль нестерильних лікарських засобів у межах вивчення дисципліни «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР» здобувачі-біотехнологи 4 курсу змогли дізнатися від інженера технологічної лабораторії центральної лабораторії фармацевтичної розробки АТ «Фармак» Валентина Моцара. Зокрема, фахівець зазначив, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічна чистота лікарських засобів 29 вересня 2021