21 листопада 2023 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості: секрети від ресторатора Дмитра Борисова», присвяченому методам успішного ведення ресторанного бізнесу та інструментам підвищення його прибутковості у сучасних умовах.
Здобувачі ознайомилися зі станом українського ресторанного бізнесу, його проблемами та перспективами розвитку; ефективністю поєднання власником ресторанного бізнесу позицій СЕО, маркетолога та візіонера; важливістю у ресторанному бізнесі Стратегії VS Ідеї; впізнаваністю бренду й трендовими інструментами у ресторанному бізнесі за бренд-маркетингом; особливостями та етапами формування бренд-стратегії; формулою побудови успішного ресторанного бізнесу від Дмитра Борисова.
Дмитро Борисов – бізнесмен, власник, бренд-шеф food tech компаній «Ресторани Дмитра Борисова», «GastroFamily», «GastroFamily Franchising», «Borysov Academy» (64 ресторани, франшиза). Керівник проєктів у 29 містах України, Польщі, Чехії, Німеччини, Португалії, Канади.
Модерував захід Кирило Куницький – засновник і CEO міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор», бізнесмен із 20-річним досвідом управління компаніями у сфері логістики, туризму, постачання промислового обладнання, роздрібної торгівлі, виробництва ювелірних прикрас та IT. Протягом останніх 10 років він особисто консультує власників і топменеджмент провідних компаній (Планета Кіно, Шериф, Новий Зір, Епіцентр, G.Bar, Gastro Family, MTI, Ultra Group, Andre Tan та багато інших). Візитна картка Кирила – власні унікальні технології ведення бізнесу, які працюють не тільки в його компаніях, а й успішно впроваджені на понад 25 000 підприємствах, що є клієнтами компанії «Бізнес-Конструктор».
Окрім здобувачів освіти і викладачів закладів вищої освіти у заході взяли участь власники, керівники закладів ресторанного господарства, управлінці та підприємці, що прагнуть підвищити рівень власних компетенцій для ефективнішого управління ресторанним бізнесом.
Здобувачам освітньо-професійної програми «Технології харчування» отримана інформація буде корисною при виконанні курсової та кваліфікаційної роботи.
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку Дмитру Борисову та Кирилу Куницькому за професійний захід.