Н У Х Т

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

01 листопада 2018

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у черговому засіданні галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром» з оцінювання якості ординарних, витриманих і марочних тихих столових і кріплених вин, коньяків і напоїв України. Засідання відбулося на базі на базі Ужгородського коньячного заводу (м. Ужгород) за сприянням та безпосередньої участі Української корпорації по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром» у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України та медіа-групою «Українська правда» за підтримки Закарпатської ОДА.

Серед запрошених гостей дегустації був голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який відкрив засідання і відзначив необхідність розширення Закарпатського виноробства, як бюджетної складової.

Фахівці дегустували близько 90 видів напоїв, понад 70 зразків із яких надали виробники, а 12 – закупили в торговельній мережі. Усі зразки, які були продегустовані, – вітчизняного виробника й подавалися дегустаторам «всліпу».

Україна може пишатися високою якістю коньяків та ігристих і тихих вин. Серед переможців – три закарпатських підприємства, хоча, на жаль, частина вітчизняної продукції була відзначена дегустаторами, як низької якості.

Для учасників дегустації були проведені екскурсії містом і заводом, де вони познайомилися з класичними технологіями, обладнанням і виробництвом ординарних та марочних коньяків.

Особливо приємно відзначити, що значний внесок у якість готової продукції роблять наші випускники різних років навчання.

Опублікований: 01-11-2018
Читайте також:
Невтомна праця на перемогу

Декілька років поспіль українська система освіти приймає серйозні виклики. Але найбільший виклик заклади освіти прийняли саме зараз, в умовах війни, коли гостро постало питання повноцінного функціонування й продовження освітнього процесу. Складні умови вимагають нестандартних рішень, нових підходів і найбільше – невтомної праці на результат. Викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невтомна праця на перемогу 19 липня 2022

Вчимося комунікувати, або як бути впевненим співрозмовником

Комунікативні навики є одними із найважливіших у роботі співробітників любої компанії, а вміння подолати бар’єри у спілкуванні та встановити міцний міжособистісний контакт є актуальним як для студентського колективу, так і на роботі. Та здатність налагоджувати комунікацію не дається від народження, а потребує постійних тренувань. От і студенти-біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчимося комунікувати, або як бути впевненим співрозмовником 28 жовтня 2020

З маніпуляційними техніками в управлінні персоналом познайомилися наші студенти…

Професор кафедри економіки праці та менеджменту Олена Драган організувала для управлінців персоналом 4 курсу майстер-клас із психологом Євгенією Ейсмонт. У професійні практиці Євгенії – групові та індивідуальні психологічні консультації співробітників і топ-менеджерів відомих компаній. Зараз вона працює в освітньому проекті – школі Claris Verbis, ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З маніпуляційними техніками в управлінні персоналом познайомилися наші студенти… 15 листопада 2019

Студент – звучить гордо!

Міжнародний день студента відзначається у багатьох країнах світу 17 листопада. Це свято асоціюється з молодістю, романтикою та веселощами і є  чудовим приводом відволіктися від навчальних буднів і «відірватися» по повній. 14 листопада у актовій залі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ у рамках тижня фахових комісій спеціальностей «Зберіг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент – звучить гордо! 15 листопада 2018