Н У Х Т

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

01 листопада 2018

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у черговому засіданні галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром» з оцінювання якості ординарних, витриманих і марочних тихих столових і кріплених вин, коньяків і напоїв України. Засідання відбулося на базі на базі Ужгородського коньячного заводу (м. Ужгород) за сприянням та безпосередньої участі Української корпорації по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром» у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України та медіа-групою «Українська правда» за підтримки Закарпатської ОДА.

Серед запрошених гостей дегустації був голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який відкрив засідання і відзначив необхідність розширення Закарпатського виноробства, як бюджетної складової.

Фахівці дегустували близько 90 видів напоїв, понад 70 зразків із яких надали виробники, а 12 – закупили в торговельній мережі. Усі зразки, які були продегустовані, – вітчизняного виробника й подавалися дегустаторам «всліпу».

Україна може пишатися високою якістю коньяків та ігристих і тихих вин. Серед переможців – три закарпатських підприємства, хоча, на жаль, частина вітчизняної продукції була відзначена дегустаторами, як низької якості.

Для учасників дегустації були проведені екскурсії містом і заводом, де вони познайомилися з класичними технологіями, обладнанням і виробництвом ординарних та марочних коньяків.

Особливо приємно відзначити, що значний внесок у якість готової продукції роблять наші випускники різних років навчання.

Опублікований: 01-11-2018
Читайте також:
Інтерстеллар: «міжзоряний» чи «міжлюдський»? – чергове засідання Movie Club

Сьогодні науковці приділяють багато уваги життю на інших планетах. І, напевно, кожний із нас запитував себе: «До відкриття яких горизонтів скеровує нас наука?». Щоб відповісти студенти збірної групи ТІ-1-8+9 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь обрали фільм «Інтерстеллар». Сюжет із самого початку зан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерстеллар: «міжзоряний» чи «міжлюдський»? – чергове засідання Movie Club 08 грудня 2021

Зв’язок дизайну і маркетингу у просуванні бренду досліджували наші студентки

Нещодавно лекторій «Освітня асамблея» привідкрив двері у світ SM-дизайну: відбулася лекція, спікером якої була Олена Годіна – Social Media Designer в Grammarly, фіналістка міжнародних конкурсів плакатної графіки, автор ілюстрацій кишенькових карт метро. Довгоочікувана лекція зібрала багато слухачів, серед яких були студентки 3-го курсу спеціальност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зв’язок дизайну і маркетингу у просуванні бренду досліджували наші студентки 30 травня 2019

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможці конкурсу науково-технічних робіт

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Ірина Олійник (022 група) та Андрій Гуменюк (921 група) взяли участь у Подільському відкритому конкурсі науково-технічних робіт учнів і студентів «Енергоефективність у промисловості, сільському, міському та домашньому господарствах». Андрій Гуменюк представив пристрій, який допома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможці конкурсу науково-технічних робіт 12 квітня 2018

МОН планує скоротити кількість заяв, що можуть подавати вступники на бюджетне навчання

Міністерство освіти наступного року планує скоротити кількість заяв, що можуть подавати вступники до закладів вищої освіти на бюджетну форму навчання. Зокрема, кількість бюджетних заяв буде скорочена з 7-ми до 5-ти, але не буде обмеження за спеціальностями, розшириться практика проведення ЗНО в магістратуру та очікується перехід від широких конкурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН планує скоротити кількість заяв, що можуть подавати вступники на бюджетне навчання 07 серпня 2019