Н У Х Т

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті

18 жовтня 2018

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті

18 жовтня до університету завітали високопосадовці, президенти і голови галузевих асоціацій, керівники й співробітники підприємств харчової промисловості різних форм власності, адже за традицією, що склалася впродовж років, саме в нашому університеті харчовики України відзначають професійне свято – День працівників харчової промисловості.

Студентські й викладацькі колективи навчально-наукових інститутів та факультетів, як і завжди, приготували виставку своїх кращих досягнень, що вражала досвідчених професіоналів вагомістю й креативністю, змушуючи їх із гордістю визнавати, що на зміну їм йде гідне поповнення, й галузь буде в надійних руках. А у актовій залі НУХТ на них чекала святкова програма.

Урочисті збори з нагоди свята розпочалися з виконання Гімну України. А далі ведучі надали слово високоповажним гостям. Свої вітання харчовикам надіслали Президент України Петро Порошенко, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Олександр Бакуменко, міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Присутніх тепло привітали завідувач відділу забезпечення зв’язку Президента України з Кабінетом Міністрів України Богдан Тирус, голова підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Леонід Козаченко, заступник міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, заступник міністра освіти і науки України Роман Греба. Тепло й щиро привітав колег ректор нашого університету, професор Анатолій Українець.

Також за традицією відбулося нагородження кращих із кращих працівників галузі за підсумками роботи протягом року. Приємно, що серед нагороджених і фахівці нашого навчального-наукового комплексу.

Зокрема, Державною нагородою – почесним званням «Заслужений діяч науки і техніки України» відзначений проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко.

Дипломами Мінагрополітики відзначені:
- ректор університету Анатолій Українець;
- завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валерій Мирончук;
- доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун;
- доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Валентин Петренко;
- доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валентин Олішевський;
- доцент кафедри маркетингу Лариса Капінус;
- доцент кафедри економіки і права Інна Ковальчук;
- старший викладач кафедри обліку і аудиту Валентина Небильцова;
- доцент кафедри фінансів Михайло Арич;
- професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Юрчак;
- доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Євгенія Шеманська;
- професор кафедри технології цукру і підготовки води Леонід Рева;
- завідувач кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк;
- завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук;
- в.о. завідувача кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій;
- доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Ничик;
- доцент кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук;
- доцент кафедри ресторанної та аюрведичної продукції Олена Павлюченко;
- доцент кафедри інформаційних систем Олена Андріюк;
- директор Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Юрій Барилюк;
- директор Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Олександр Хоменко;
- директор Коледжу ресторанного господарства НУХТ Руслан Леус;
- директор Івано-Франківського коледжі ресторанного сервісу та туризму НУХТ Віра Кузнецова;
- в.о. директора Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Едуард Зваричук;
- директор Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості НУХТ Борис Микичак.

 Подяками Міністерства освіти і науки України були нагороджені:
- заступник директора Науково-навчального інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Юрій Вересоцький;
- доцент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Сергій Токарчук;
- декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак;
- професор кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Віктор Трегуб;
- заступник директора з навчально-виховної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій Наталія Пушанко;
- заступник директора з навчальної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій Анастасія Пухляк;
- завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін.

Грамотою Міністерства освіти і науки України була нагороджена заступник декана з навчальної роботи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Наталія Бондар.

Почесною грамотою МОН відзначена доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяна Янюк.

За вагомий особистий внесок у розбудову університету, сприяння розвитку його матеріально-технічної бази та з нагоди Дня працівників харчової промисловості, були нагороджені працівники харчової промисловості, які тісно співпрацюють з університетом:

- нагрудним знаком «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій»:

  • директор ТДВ «Яготинський маслозавод» Олександр Сіренко;
  • директор ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» Володимир Ліпецький;
  • генеральний директор ТОВ «Теплоком» Ігор Ляшенко;
  • генеральний директор фірми «ТМА» Володимир Кухар;
  • директор ТОВ «Галіївський маслозавод» Віталій Заєць;
  • відповідальний редактор ТОВ «Редакція журналу Цукор України» Валентина Полторак;
  • директор ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» Володимир Герасимчук;
  • генеральний директор ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» Віктор Дорошенко;
  • виконавчий директор виробничих цехів № 7, 8 ПрАТ «Київхліб» Роман Дубовик;
  • виконавчий директор Товариства «Українсько-словенське спільне підприємство «Київський обласний хлібопекарський комплекс» Ірина Кисіль;
  • голова правління ПАТ «Вімм-Білль-Данн Україна» Орися Німченко;
  • виконавчий директор ПАТ «Київмедпрепарат» Олександр Яцюк;
  • голова правління ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» Анатолій Крята;
  • голова правління ПрАТ «Укроптбакалія» Юрій Стахов;
  • керівник Червонослобідського МПД ДП «Укрспирт» Роман Нестор;

- Почесною грамотою Національного університету харчових технологій:

  • головний технолог ТОВ «Агрофірма Столична» Марія Ромко;
  • начальник відділу якості ПрАТ «Лантманнен Акса» Любов Щербак.
Опублікований: 18-10-2018
Читайте також:
Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі студентами 641 групи Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ 04 жовтня 2018

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти    дипломних проектів студентів заочної форми навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання 15 лютого 2018

Майстер-клас для школярів

13 березня 2018 року. викладач Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ Людмила Васецька провела майстер-клас «Шоколадні фантазії» для учнів 9-го класу гімназії №13. Спочатку учні із зацікавленістю спостерігали за тим, як майстерно та легко викладач виготовляє прикраси з шоколаду для кондитерських виробів. Потім із великим захопленням діти с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для школярів 14 березня 2018

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи з тематичним майстер-класом

5 грудня 2023 р. відбувся День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи з майстер-класом з виготовлення різдвяних пряників. Гості профорієнтаційного івенту – учні 10 класу спеціалізованої школи №80 міста Києва, з якою випускову кафедру пов’язує тісна багаторічна співпраця. На запрошення завідувачки кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньо-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи з тематичним майстер-класом 06 грудня 2023