Н У Х Т

За лаштунками івенту

08 липня 2025

За лаштунками івенту

Наші викладачі не втрачають жодної можливості підвищити свою кваліфікацію, дізнатися щось нове чи здобути практичні навички. Так, доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва другий рік поспіль долучається в ролі адміністратора до організації та проведення щорічної національної премії «Обрані країною». Цьогоріч захід, що об’єднує провідних представників українського бізнесу, шоу-бізнесу, моди, дизайну та культури, відбувся 6 липня у Жовтневому палаці.

Здобуті у процесі підготовки події практичні навички і кейси стануть у пригоді при викладенні дисципліни «Івент-менеджмент». Викладачка зможе розповісти студентам про плюси і мінуси професії івент-менеджера, трабли під час підготовки і проведення заходу, можливості ком’юніті. Її досвід дозволяє здобувачам освіти побачити, як теорія івент-менеджменту перетворюється на живу, динамічну практику, сповнену викликів і тріумфів.

Опублікований: 08-07-2025
Читайте також:
У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студент Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Нищун, який навчається на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, а також є студентом кафедри військової підготовки НУБіП у складі групи винахідників КВП НУБіП України виборов перемогу на Всеармійському конкурсі «Кращий винахід року», посівши 1 місце в номінації «Стріле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 07 грудня 2018

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію

17 вересня в рамках програми Всеукраїнського тижня наукових конференцій з харчових технологій відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 140-річчю Національного університету харчових технологій, 75-річчю від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію 19 вересня 2024

88-ма – працює!

Триває робота 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Основні дискусії та обговорення здобутків творчої молоді відбуваються онлайн на постерних секціях, посилання на які можна знайти на сайті Конференції. Запрошуємо долучатися до дискусії в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

88-ма – працює! 10 травня 2022

Оприлюднені рейтингові списки вступників на контракт на відкриті і фіксовані конкурсні пропозиції

9 серпня розпочалося оприлюднення рейтингових списків вступників до бакалавртату із зазначенням рекомендованих до зарахування на навчання на відкритих і фіксованих конкурсних пропозиціях. У е-кабінетах вступників статус заяв, за якими отримані рекомендації, змінився на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені рейтингові списки вступників на контракт на відкриті і фіксовані конкурсні пропозиції 09 серпня 2024