Н У Х Т

За лаштунками івенту

08 липня 2025

За лаштунками івенту

Наші викладачі не втрачають жодної можливості підвищити свою кваліфікацію, дізнатися щось нове чи здобути практичні навички. Так, доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва другий рік поспіль долучається в ролі адміністратора до організації та проведення щорічної національної премії «Обрані країною». Цьогоріч захід, що об’єднує провідних представників українського бізнесу, шоу-бізнесу, моди, дизайну та культури, відбувся 6 липня у Жовтневому палаці.

Здобуті у процесі підготовки події практичні навички і кейси стануть у пригоді при викладенні дисципліни «Івент-менеджмент». Викладачка зможе розповісти студентам про плюси і мінуси професії івент-менеджера, трабли під час підготовки і проведення заходу, можливості ком’юніті. Її досвід дозволяє здобувачам освіти побачити, як теорія івент-менеджменту перетворюється на живу, динамічну практику, сповнену викликів і тріумфів.

Опублікований: 08-07-2025
Читайте також:
Вітаємо переможниць Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня!

На кафедрі готельно-ресторанної справи за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньо-професійної програми Віти Цирульнікової було проведено I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» серед здобувачів четвертого курсу освітнього ступеня бакалавра освітньо-професійної програми «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможниць Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня! 13 травня 2024

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв. Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв 15 грудня 2021

День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом на кафедрі гуманітарних дисциплін

8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні віддаємо шану всім тим, хто в жорстокій кровопролитній битві захищав рідну українську землю від ворогів. День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні має бути нагадуванням про страшну катастрофу т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом на кафедрі гуманітарних дисциплін 12 травня 2020

Питання екології – в центрі уваги нашої молоді

Наша молодь активно долучається до цікавих і корисних івентів. Днями здобувачі освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій зустрілися у онлайні з кураторкою організації «Україна без сміття» Ольгою Чернявською. Гостя розповіла про основи, які необхідно знати у сфері сортування сміття, й довела, що його перероблення – дієве. Учасники з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Питання екології – в центрі уваги нашої молоді 08 лютого 2022