Н У Х Т

Розпочався NUFT Career Chance-2025

17 березня 2025

Розпочався NUFT Career Chance-2025

Наш університет – це не тільки про навчання та дозвілля здобувачів освіти. Це і про відповідальне ставлення до наших випускників і активна допомога у їх підготовці до перших кроків на професійному шляху. Саме тому відділ працевлаштування випускників невпинно працює над розширенням кола партнерів-роботодавців, а також двічі на рік збирає масштабні кар’єрні івенти, насичена програма яких дає можливість нашим студентам познайомитися з перспективами кар'єрного розвитку і самореалізації.

NUFT Career Chance – це завжди великий пакет кар'єрних можливостей, вебінари, майстер-класи та інтенсиви від експертів провідних міжнародних і вітчизняних компаній, бізнес-ігри, основи створення власного бізнесу, можливість «прокачати» ключові навички на реальних бізнес-завданнях, апгрейдити своє резюме, а також шанс отримати запрошення на стажування чи роботу.

Щоб охопити якомога більшу аудиторію та дати можливість здобувачам освіти поспілкуватися з фахівцями з усієї України, ярмарок вакансій працює у комбінованому форматі – онлайн і офлайн із трансляціями на YouTube.

Сьогодні стартував весняний NUFT Career Chance-2025, участь у якому беруть майже 30 компаній і підприємств. До нашого онлайн-простору сьогодні завітали Nestle Україна, ТОВ «Сільпо-Фуд», ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», ПрАТ «Вентиляційні системи» та «Япіко».

Зустрічі зібрали велику й активну аудиторію – здобувачів освіти і викладачів всього навчально-наукового комплексу НУХТ. Зацікавленими учасниками презентацій, воркшопів і нетворкінгу були студенти і університету, і коледжів. Свої запитання ставили гаранти освітніх програм, викладачі випускових кафедр і циклових комісій. Спілкування було цікавим, насиченим і корисним. Адже до заходів долучалися не тільки hr-фахівці, але й керівники та технологи виробничих підрозділів. Тож слухачі не тільки дізнавалися про історію, розвиток і сьогодення компаній, умови роботи та відкриті вакансії, але й знайомилися зі сучасними технологіями, впровадженням ощадливого виробництва, менеджментом систем забезпечення якості продукції тощо. Крім того, студенти отримували практичні рекомендації, з чого розпочати пошук роботи, на що звертати увагу при виборі компанії, як створити резюме, яке зацікавить рекрутера та на що роботодавці звертають увагу при виборі кандидатів.

Не обійшлося і без подарунків. Зокрема, ТОВ «Сільпо-Фуд», яке навіть має окремий підрозділ по роботі з працівниками-студентами, провело квіз, у ході якого понад 70 учасників азартно змагалися за брендовані призи.

NUFT Career Chance працюватиме по 20 березня включно. На наступні дні запланована не менш цікава й різноманітна програма. Завтра наші здобувачі освіти зможуть поспілкуватися з представниками компаній ТОВ «Київський БКК», «ІНГЛІШ ПРАЙМ», PepsiCo, Велмарт наживо в аудиторіях університету. Багато активностей чекає і у середу, 19 березня, зокрема на великій перерві у холі головного корпусу. Потужним буде й завершальний день, у який свої кар’єрні пропозиції презентуватимуть Кернел, Корпорація «Артеріум», ПрАТ «МХП», Група компаній Марії Дідковської. Знайомтеся з розкладом івентів і долучайтеся! До роботи мрії – всього крок!

Опублікований: 17-03-2025
Читайте також:
Вода – основа життя: про безцінний ресурс іноземною мовою

«Вода! У тебе немає ні смаку, ні кольору, ні запаху, тебе неможливо описати, тобою насолоджуються, не відаючи, що ти таке. Не можна сказати, що ти необхідна для життя, ти – саме  життя!» – слова відомого французького письменника Антуана де Сент-Екзюпері. Дійсно, вода – життєво необхідний ресурс для будь-яких живих організмів. Вона має унікальні пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вода – основа життя: про безцінний ресурс іноземною мовою 13 квітня 2023

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів розширюють свої знання з питань безпечності харчових продуктів. Відповідно до нової редакції стандарту ISO 22000 алергени є небезпечним фактором виробництва харчових продуктів. Тому наших фахівців і студентів зацікавила онлайн-конференція «Харчові алергії – все, що хотіли знати, але боял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів 17 березня 2021

Професійний розвиток продовжують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк відвідала «Better Learning Conference» – одну з найавторитетніших конференцій у викладанні англійської мови як іноземної, яка відбулася 5-6 червня в Києві та була організована «Cambridge University Press» і компанією «Лінгвіст». Освітяни мали унікальну нагоду послухати доповіді, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний розвиток продовжують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 07 червня 2019

Новорічна практика гостинності

Напередодні новорічних свят здобувачі освіти групи ХТ-33 освітньо-професійної програми «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ у межах освітніх компонентів «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» та «Технологія виробництва кулінарної продукції» під керівництвом викладачок Яни Лапчук і Тетяни Семенюк приготували...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічна практика гостинності 02 січня 2025