Н У Х Т

Розпочався NUFT Career Chance-2025

17 березня 2025

Розпочався NUFT Career Chance-2025

Наш університет – це не тільки про навчання та дозвілля здобувачів освіти. Це і про відповідальне ставлення до наших випускників і активна допомога у їх підготовці до перших кроків на професійному шляху. Саме тому відділ працевлаштування випускників невпинно працює над розширенням кола партнерів-роботодавців, а також двічі на рік збирає масштабні кар’єрні івенти, насичена програма яких дає можливість нашим студентам познайомитися з перспективами кар'єрного розвитку і самореалізації.

NUFT Career Chance – це завжди великий пакет кар'єрних можливостей, вебінари, майстер-класи та інтенсиви від експертів провідних міжнародних і вітчизняних компаній, бізнес-ігри, основи створення власного бізнесу, можливість «прокачати» ключові навички на реальних бізнес-завданнях, апгрейдити своє резюме, а також шанс отримати запрошення на стажування чи роботу.

Щоб охопити якомога більшу аудиторію та дати можливість здобувачам освіти поспілкуватися з фахівцями з усієї України, ярмарок вакансій працює у комбінованому форматі – онлайн і офлайн із трансляціями на YouTube.

Сьогодні стартував весняний NUFT Career Chance-2025, участь у якому беруть майже 30 компаній і підприємств. До нашого онлайн-простору сьогодні завітали Nestle Україна, ТОВ «Сільпо-Фуд», ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», ПрАТ «Вентиляційні системи» та «Япіко».

Зустрічі зібрали велику й активну аудиторію – здобувачів освіти і викладачів всього навчально-наукового комплексу НУХТ. Зацікавленими учасниками презентацій, воркшопів і нетворкінгу були студенти і університету, і коледжів. Свої запитання ставили гаранти освітніх програм, викладачі випускових кафедр і циклових комісій. Спілкування було цікавим, насиченим і корисним. Адже до заходів долучалися не тільки hr-фахівці, але й керівники та технологи виробничих підрозділів. Тож слухачі не тільки дізнавалися про історію, розвиток і сьогодення компаній, умови роботи та відкриті вакансії, але й знайомилися зі сучасними технологіями, впровадженням ощадливого виробництва, менеджментом систем забезпечення якості продукції тощо. Крім того, студенти отримували практичні рекомендації, з чого розпочати пошук роботи, на що звертати увагу при виборі компанії, як створити резюме, яке зацікавить рекрутера та на що роботодавці звертають увагу при виборі кандидатів.

Не обійшлося і без подарунків. Зокрема, ТОВ «Сільпо-Фуд», яке навіть має окремий підрозділ по роботі з працівниками-студентами, провело квіз, у ході якого понад 70 учасників азартно змагалися за брендовані призи.

NUFT Career Chance працюватиме по 20 березня включно. На наступні дні запланована не менш цікава й різноманітна програма. Завтра наші здобувачі освіти зможуть поспілкуватися з представниками компаній ТОВ «Київський БКК», «ІНГЛІШ ПРАЙМ», PepsiCo, Велмарт наживо в аудиторіях університету. Багато активностей чекає і у середу, 19 березня, зокрема на великій перерві у холі головного корпусу. Потужним буде й завершальний день, у який свої кар’єрні пропозиції презентуватимуть Кернел, Корпорація «Артеріум», ПрАТ «МХП», Група компаній Марії Дідковської. Знайомтеся з розкладом івентів і долучайтеся! До роботи мрії – всього крок!

Опублікований: 17-03-2025
Читайте також:
Викладачі опановують штучний інтелект: нові можливості для освіти

5 березня 2024 року відбулися онлайн-тренінги «Використання штучного інтелекту в роботі освітян», організовані Благодійним фондом Сергія Притули за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) та уряду Японії. Під час навчання учасники дізналися, як ефективно використовувати штучний інтелект у підготовці до занять, зокрема створювати правильні запити д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі опановують штучний інтелект: нові можливості для освіти 05 березня 2025

Захоплива лабораторна об’єднала здобувачів освіти університету та фахового коледжу

17 квітня 2024 р. відбулося чергове віртуальне лабораторне заняття з дисципліни «Технологічні принципи виробництва продукції харчування в закладах ресторанного господарства» для здобувачів освіти другого курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування». Долучитися до заняття були запрошені здобувачі групи ХТ-31 Волинського фахового колед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплива лабораторна об’єднала здобувачів освіти університету та фахового коледжу 19 квітня 2024

Робоча зустріч за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС+

Одними з головних завдань сучасної освіти є навчання здобувачів ефективній взаємодії, тобто формувати здатність цілеспрямовано опановувати професійні навички, розвивати вміння комунікувати, знаходити та опрацьовувати дані, проявляти свій творчий потенціал. Для вирішення цієї задачі необхідно підібрати оптимальне співвідношення найкращих традицій чи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча зустріч за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС+ 16 серпня 2024

Магістранти підвищують професійні компетентності: лекція від Національного агентства кваліфікацій

20 грудня 2023 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко долучилися до вебінару «Кваліфікаційні центри. Правовий статус. Окремі аспекти створення та акредитації», що проводило Національне агентство кваліфікацій. Керівниця відділу акредитації Національн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти підвищують професійні компетентності: лекція від Національного агентства кваліфікацій 21 грудня 2023