Н У Х Т

На факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся випускний вечір бакалаврів денної і магістрів заочної форми навчання

25 червня 2018

На факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся випускний вечір бакалаврів денної і магістрів заочної форми навчання

На факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся урочистий вечір, присвячений випуску бакалаврів денної та магістрів заочної форми навчання. Актив студентів разом із деканатом виступили організаторами свята і створили неймовірну атмосферу за допомогою концерту з цікавими номерами. Харизматичні ведучі свята Сергій Ніколів і Сергій Бригінець своїми влучними жартами підтримували святковий настрій випускників та гостей.

Першою випускників піснею «До зірок» привітала Валерія Бондарчук.

Теплі напутні слова прозвучали від декана факультету Наталії Грегірчак, завідувача кафедри мікробіології та біотехнології Тетяни Пирог, завідувача кафедри екології та збалансованого природокористування Олени Семенової та завідувача кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів Георгія Сокольського.

Наказ ректора про присвоєння освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр» оголосили декан Наталія Грегірчак і заступник декана з навчальної роботи Інна Лич. Вони ж вручили найкращим студентам грамоти.

Розмаїття концертних номерів від студентів молодших курсів і Павло Погрибешний в ролі талісмана факультету неперевершеного Біозаврика дарували присутнім чудовий настрій.

Закривали вечір теплі слова вдячності викладачам, батькам, одногрупникам від випускників Ірини Татарчук, Аліни Семенюк і Наталії Шовкун, які, ледь стримуючи сльози, зізналися, що ці чотири роки навчання назавжди залишаться в їх пам’яті як найкращі моменти життя.

Для когось із випускників незабутня подорож пліч-о-пліч із рідним університетом підійшла до завершення, на інших же чекають вступні випробування до магістратури. Але незалежно від того, який шлях вони оберуть, колектив факультету від щирого серця бажає їм успіхів в усіх починаннях, здійснення найзаповітніших мрій, високого кар'єрного зростання!

Опублікований: 25-06-2018
Читайте також:
Із сучасними трендами виробництва харчових продуктів познайомилися студенти й викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів Наталія Стеценко зі студентами групи ОП-4-7, Світлана Камінська з групою ОП-3-7, Ірина Ясінська з групою ТІ-1-5 та Тетяна Федоренко разом зі студентами групи ОП-1-5М відвідали WorldFood Ukraine 2019 – найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв. На виставці була представлена 241 ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасними трендами виробництва харчових продуктів познайомилися студенти й викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 25 жовтня 2019

Корисні поради щодо конкурентоспроможності ресторанного підприємства отримали магістранти кафедри готельно-ресторанної справи

До Міжнародного дня кухаря і кулінара кафедрою готельно-ресторанної справи був організований гостьовий лекторій від ресторанної зірки нашої країни. Спікер освітнього івенту – бренд-шеф мережі ресторанів G-group, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, організатор Кубка України з кулінарії в 2016-2018 роках, організатор проєкту «Дні Українс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради щодо конкурентоспроможності ресторанного підприємства отримали магістранти кафедри готельно-ресторанної справи 29 жовтня 2024

Широкий спектр виробництв у кваліфікаційних роботах бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

У нинішні непрості часи для нашої держави одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 17 червня в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр виробництв у кваліфікаційних роботах бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 20 червня 2022

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті за програмою екстреної допомоги для науковців і здобувачів освіти, які знаходяться в групі ризику після вторгнення російської федерації на територію України. За ініціативи Посольства Чеської Республіки в Японії та за участі Посольства Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті 28 листопада 2022