Н У Х Т

На факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся випускний вечір бакалаврів денної і магістрів заочної форми навчання

25 червня 2018

На факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся випускний вечір бакалаврів денної і магістрів заочної форми навчання

На факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся урочистий вечір, присвячений випуску бакалаврів денної та магістрів заочної форми навчання. Актив студентів разом із деканатом виступили організаторами свята і створили неймовірну атмосферу за допомогою концерту з цікавими номерами. Харизматичні ведучі свята Сергій Ніколів і Сергій Бригінець своїми влучними жартами підтримували святковий настрій випускників та гостей.

Першою випускників піснею «До зірок» привітала Валерія Бондарчук.

Теплі напутні слова прозвучали від декана факультету Наталії Грегірчак, завідувача кафедри мікробіології та біотехнології Тетяни Пирог, завідувача кафедри екології та збалансованого природокористування Олени Семенової та завідувача кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів Георгія Сокольського.

Наказ ректора про присвоєння освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр» оголосили декан Наталія Грегірчак і заступник декана з навчальної роботи Інна Лич. Вони ж вручили найкращим студентам грамоти.

Розмаїття концертних номерів від студентів молодших курсів і Павло Погрибешний в ролі талісмана факультету неперевершеного Біозаврика дарували присутнім чудовий настрій.

Закривали вечір теплі слова вдячності викладачам, батькам, одногрупникам від випускників Ірини Татарчук, Аліни Семенюк і Наталії Шовкун, які, ледь стримуючи сльози, зізналися, що ці чотири роки навчання назавжди залишаться в їх пам’яті як найкращі моменти життя.

Для когось із випускників незабутня подорож пліч-о-пліч із рідним університетом підійшла до завершення, на інших же чекають вступні випробування до магістратури. Але незалежно від того, який шлях вони оберуть, колектив факультету від щирого серця бажає їм успіхів в усіх починаннях, здійснення найзаповітніших мрій, високого кар'єрного зростання!

Опублікований: 25-06-2018
Читайте також:
Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Хліб у часи війни», присвячений 75-й річниці перемоги у Другій світовій війні. Наставники академічних груп Лариса Михонік (група ТІ-1-6), Юлія Бондаренко (група ТІ-2-3), Анна Грищенко (група ТХ-3-5) та Олена Кохан (група ТХ-3-12ск) підготували для здобувачів т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 травня 2020

Четвертокурсники-біотехнологи закріпили на практиці знання з дисципліни «Основи екобіотехнологій»

Ніби вже кінець листопаду і грибна пора далеко позаду, але, виявляється, є місця, і що найдивовижніше, у густозаселеній частині Києва, де можна збирати гриби цілий рік. Ось і студенти-біотехнологи 4 курсу під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Вікторії Красінько відвідали виробничий завод екзотичних грибів ТДВ «ЕСМАШ»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи закріпили на практиці знання з дисципліни «Основи екобіотехнологій» 27 листопада 2018

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ

В університеті завершився щорічний конкурс на Кращу академічну групу НУХТ. Традиційно конкурс проводиться у два етапи: перший полягає у визначенні кращої групи на рівні факультету чи інституту, другий – на рівні університету. Відповідно до Положення про проведення конкурсу оцінювання діяльності груп здійснюється за такими критеріями: середній навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 29 травня 2018

Науковий Олімп підкорено аспіранткою кафедри технології цукру і підготовки води

25 січня 2024 року відбувся захист дисертації «Технологія модифікованого крохмалю з інкапсулюванням біологічно активних речовин для збагачення харчових продуктів» Аліною Авраменко на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертаційне дослідження виконане під науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий Олімп підкорено аспіранткою кафедри технології цукру і підготовки води 26 січня 2024