Н У Х Т

Зробити усвідомлений вибір допоможе День вступника НУХТ

26 жовтня 2024

Зробити усвідомлений вибір допоможе День вступника НУХТ

26 жовтня ми знову зустрічали гостей. Наш університет – це не тільки невпинне навчання, цінні знання та практичний досвід, а й місце у якому молодь проводить свої найкращі студентські роки. Наскільки насиченими та яскравими вони можуть бути сьогодні продемонструвала наша активна молодь.

Саме здобувачі освіти всіх факультетів та інститутів під проводом в.о. голови профорієнтаційного сектору студентської ради університету Діани Бондаренко гостинно зустріли у актовій залі університету старшокласників загальноосвітніх закладів освіти і старшокурсників фахових закладів передвищої освіти, які завітали до нас на гостину.

Рада студентського самоврядування – це ті, хто робить життя в університеті насиченим різними подіями й яскравими заходами, що дарують незабутні емоції. Сьогодні вони постаралися, щоб День вступника НУХТ був цікавим та інформативним для кожного гостя.

Студентські представники від кожного факультету та інституту яскраво презентували підрозділи, у яких навчаються, їх освітні пропозиції та незліченні можливості для студентів, познайомили з різними аспектами студентського життя та запросили на ближче знайомство під час майстер-класів. Факультет автоматизації і комп’ютерних систем представила Надія Тимошенко, факультет біотехнології та екологічного контролю – Тетяна Мельник, факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – Роман Сильчук, Навчально-науковий інститут харчових технологій – Младлена Сорока, Навчально-науковий інститут економіки і управління – Дмитро Остапенко, Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого – Євгенія Назаренко. А наші митці привітали гостей неймовірними творчими номерами. Свій вокал подарували Надія Магден, Анастасія Костіна, дует «Оренда», Діана Чернявська, Артем Дем’яненко, Роман Сильчук. Хореографією вражав танцювальний колектив Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Також майбутні вступники отримали інформацію від уповноваженої особи консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артема Ущаповського щодо підготовки до успішного складання НМТ на підготовчих курсах нашого університету та дізналися, як зможуть підвищити свій конкурсний бал при вступі. Таку можливість матимуть випускники підготовчих курсів, що успішно складуть підсумкову атестацію, та вступники, які оберуть для вступу спеціальність, що користується особливою підтримкою держави, й поставлять університет першим або другим пріоритетом при поданні заяви на вступ.

Звичайно ж, не обійшлося без традиційного розіграшу подарунків серед гостей, що зареєструвалися на захід та приєдналися до комунікаційного каналу Приймальної комісії і чату вступника. Його провели постійні ведучі Артем Ущаповський і Діана Бондаренко. Фірмові НУХТівські футболки й екошопери  цього разу дісталися Олександрі Єгоровій зі столичного ліцею «Еконад», Кирилу Олексієнку з ліцею «Перспектива» м. Борисполя, Уляні Федроковській з м. Покров Дніпропетровської області та Марині Колесник із Кролевця Сумської області.

Захід завершився неформальним спілкуванням, під час якого відвідувачі мали змогу отримати індивідуальні консультації від представників Приймальної комісії, підготовчого відділення, всіх факультетів й інститутів та професійними майстер-класами на будь-який смак:

«Мистецтво 3D-моделювання: від ідеї до цифрового прототипу технічного об'єкта», «Застосування лазерів для виготовлення упаковки», «Проєктування гнучкого паковання у програмі AutoDesk Inventor», «Розумний будинок», «Штучний холод – це просто», «Енергомоделювання та адаптації будівель до зміни клімату», «Кампус МПТ», «Вишуканий смак горіхової пасти», «Від смачного до корисного 1 крок!», «Відчуй себе в ролі технолога безалкогольних напоїв», «Визначення натуральності барвника в кондитерських виробах», «Як реалізувати бізнес-ідею», «Розроблення програми управління мікропроцесорним контролером», «Сенсори в Інтернеті Речей», «Мікросвіт у деталях: дослідження клітин під мікроскопом», «Визначення вмісту нітратів у рослинній сировині», «Борошняні кулінарні спеціалітети різних країн світу».

Усі, хто завітав сьогодні до нас або приєднався до LIVE-трансляції нашого заходу на Youtube-каналі, змогли переконатися, що університет – територія високоякісної освіти з акцентом на інновації та практичний досвід, активне студентське життя і цікаве дозвілля.

Ще очікуємо на оприлюднення Міністерством освіти і науки Порядку прийому до закладів вищої освіти у 2025 році, тож слідкуйте за нашими анонсами, щоб не пропустити наступний День вступника НУХТ, де зможете докладно дізнатися про умови вступу і де завжди очікують приємні сюрпризи.

Переглянути відеозапис офіційної частини заходу можна за посиланням.

Опублікований: 26-10-2024
Читайте також:
Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Вплив порошку топінамбура та частково знежиреного борошна насіння олійних культур на зберігання заварного хліба із житнього борошна» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2018

Магістранти долучаються до вирішення сучасних проблем та обговорюють перспективи промислової біоенергетики

На останньому практичному занятті магістрантів з дисципліни «Біоенергетика та охорона довкілля» під керівництвом доцентки кафедри біотехнології і мікробіології Вікторії Красінько відбувся круглий стіл «Сучасні проблеми та перспективи промислової біоенергетики». На зустрічі порушувалися актуальні проблеми галузі, пропонувалися шляхи їхнього вирішен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти долучаються до вирішення сучасних проблем та обговорюють перспективи промислової біоенергетики 27 червня 2023

Останній рубіж бакалаврів-обліковців заочної форми навчання

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, доцентка Ольга Михайленко. У складі комісії працювали: гарантка освітньо-професійної програми, кандидатка економічних наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж бакалаврів-обліковців заочної форми навчання 20 лютого 2024

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020

Студенти кафедри маркетингу – творча та цілеспрямована молодь, яка в курсі усіх подій, а особливо тих, що стосуються інтернет-трендів. Кажуть, тільки обмеж студента, як він почне навчатися. Може, самоізоляція – це такі ж рамки? Так чому ж не присвятити цей час саморозвитку? Аби уникнути освітнього голоду – найгіршої з дієт, багато освітніх компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020 18 травня 2020