Н У Х Т

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету

06 лютого 2017

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету

Відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Волинського коледжу нашого університету – «молодшим спеціалістам» і «кваліфікованим робітникам».

Омріяні дипломи отримали 89 «молодших спеціалістів» спеціальностей «Готельне обслуговування», «Туристичне обслуговування», «Виробництво харчової продукції». Тринадцять випускників одержали дипломи з відзнакою. Цього ж дня вручили 25 випускникам дипломи «кваліфікованих робітників» професії «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування».

Розділити з молоддю радісну подію прийшли викладачі, рідні та друзі. З вітальним словом до винуватців свята звернувся директор коледжу Ігор Корчук, який також висловив сподівання, що цьогорічні випускники продовжать навчання в базовому університеті і за скороченою програмою отримають дипломи «бакалаврів».

Наступними вітали завідувач відділення харчових технологій Тамара Пахолюк і завідувач відділення готельно-туристичного обслуговування Світлана Зінкевич, які звернули увагу випускників на те, що зараз змінюється їх соціальний статус. Адже ще вчора вони були студентами, а сьогодні можуть працювати, рухатися далі, шукати свій шлях у житті. Класний керівник Ольга Стешенко висловила сподівання, що випускники на «відмінно» засвоїли головний урок – завжди, у будь-якій життєвій ситуації бути справжніми людьми. «Ви для нас найдорожчі і найрідніші люди, – звернулася до випускників керівник групи № 4 Галина Богдан. – І так буде завжди. Приходьте у свій рідний коледж, не забувайте, будьте вдячними викладачам, батькам. Адже вдячність повертається сторицею». Олена Конах, керівник групи № 25, подякувала батькам, за те що вони подарували нашому коледжу зірок, бо сьогоднішні випускники направду є високопрофесійними фахівцями.

Випускники висловили вдячність викладачам за безцінний досвід та уроки життя, дякували батькам, які були підтримкою, друзям, з якими подолали складний, але цікавий шлях студентського життя.

Святкового настрою присутнім у залі додали учасники художньої самодіяльності коледжу. Яскраві концертні номери у виконані випускників, студентів, класних керівників не залишили байдужими нікого.

Опублікований: 06-02-2017
Читайте також:
Розпочався перший етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ

25 серпня 2022 року розпочався перший етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ. Для цього до 30 серпня потрібно заповнити спеціальну форму на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»: - вибрати із запропонованого переліку населений пункт, у якому або поблизу якого учасник планує перебувати в період спеціальної сесії т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався перший етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ 26 серпня 2022

Контроль якості у ресторанному бізнесі: практичний досвід здобувачів освіти

У рамках підготовки до переддипломної практики здобувачі-бакалаври освітньої програми «Технології харчування» долучилися до онлайн-презентації «Avangarden», присвяченої контролю якості та безпечності у ЗРГ «Avangarden». Спікеркою виступила здобувачка освітньої програми Олександра Старостенко, яка успішно поєднує навчання з роботою у ресторані «Avan...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Контроль якості у ресторанному бізнесі: практичний досвід здобувачів освіти 18 квітня 2025

Науково-практичний інтенсив від Enzym Group: неймовірна прокачка soft і hard skills

Здобувачі бакалаврату 3 та 4 курсів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Олег Висоцький і Єлизавета Дон взяли участь у тривалому та плідному науково-практичному інтенсиві від Enzym Group та компанії Explogen в одній із провідних лабораторій України. За три дні здобувачі ознайомилися зі сучасними досягненнями у галузі молекулярної біол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-практичний інтенсив від Enzym Group: неймовірна прокачка soft і hard skills 03 листопада 2023

Молоді науковці впевнено здобувають ступінь PhD

4 червня в університеті відбувся черговий публічний захист дисертації на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Своє дослідження за темою «Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білоквмісної сировини» у разовій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці впевнено здобувають ступінь PhD 07 червня 2024