Н У Х Т

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету

06 лютого 2017

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету

Відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Волинського коледжу нашого університету – «молодшим спеціалістам» і «кваліфікованим робітникам».

Омріяні дипломи отримали 89 «молодших спеціалістів» спеціальностей «Готельне обслуговування», «Туристичне обслуговування», «Виробництво харчової продукції». Тринадцять випускників одержали дипломи з відзнакою. Цього ж дня вручили 25 випускникам дипломи «кваліфікованих робітників» професії «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування».

Розділити з молоддю радісну подію прийшли викладачі, рідні та друзі. З вітальним словом до винуватців свята звернувся директор коледжу Ігор Корчук, який також висловив сподівання, що цьогорічні випускники продовжать навчання в базовому університеті і за скороченою програмою отримають дипломи «бакалаврів».

Наступними вітали завідувач відділення харчових технологій Тамара Пахолюк і завідувач відділення готельно-туристичного обслуговування Світлана Зінкевич, які звернули увагу випускників на те, що зараз змінюється їх соціальний статус. Адже ще вчора вони були студентами, а сьогодні можуть працювати, рухатися далі, шукати свій шлях у житті. Класний керівник Ольга Стешенко висловила сподівання, що випускники на «відмінно» засвоїли головний урок – завжди, у будь-якій життєвій ситуації бути справжніми людьми. «Ви для нас найдорожчі і найрідніші люди, – звернулася до випускників керівник групи № 4 Галина Богдан. – І так буде завжди. Приходьте у свій рідний коледж, не забувайте, будьте вдячними викладачам, батькам. Адже вдячність повертається сторицею». Олена Конах, керівник групи № 25, подякувала батькам, за те що вони подарували нашому коледжу зірок, бо сьогоднішні випускники направду є високопрофесійними фахівцями.

Випускники висловили вдячність викладачам за безцінний досвід та уроки життя, дякували батькам, які були підтримкою, друзям, з якими подолали складний, але цікавий шлях студентського життя.

Святкового настрою присутнім у залі додали учасники художньої самодіяльності коледжу. Яскраві концертні номери у виконані випускників, студентів, класних керівників не залишили байдужими нікого.

Опублікований: 06-02-2017
Читайте також:
Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – про переваги здобуття освіти в НУХТ

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Надія Кравчук зустрілася зі студентами випускної групи 4-ХП-05 спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ. Студенти-технологи були ознайомлені з перспективами розвитку галузі харчування, зокрема з досягненнями кафедри технології ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – про переваги здобуття освіти в НУХТ 29 січня 2018

На «ти» з біотехнологією відтепер учасники майстер-класу кафедри біотехнології і мікробіології

30 березня дружня сім’я кафедри біотехнології і мікробіології на чолі з аспірантом кафедри Лілією Ключкою за активної участі  членів наукового гуртка «BIOTECH» Наталії Петренко, Оксани Боднар, Івана Янчука, Анастасії Царьової, Анни Зварич, Ганни Ярової зустрічала  гостей. Майже три години суботнього ранку пролетіли зовсім непомітно для 16 учнів, се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «ти» з біотехнологією відтепер учасники майстер-класу кафедри біотехнології і мікробіології 01 квітня 2019

Науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» закрила наукову програму Всеукраїнського тижня харчових технологій

21 вересня в рамках спеціалізованих виставок, що працювали у ВЦ «АККО Інтернешнл» відбулась Х Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Модератором конференції, яка в цьому році проводилась у змішаному форматі, був завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» закрила наукову програму Всеукраїнського тижня харчових технологій 22 вересня 2023

Про розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень здобувачам Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Сергій Удодов на зустрічі зі студентами і викладачами Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права поділився досвідом розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень. У своїй презентації наш викладач згадав свій перший виробничий досвід і дослідницьку діяльніст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень здобувачам Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 02 лютого 2022