Н У Х Т

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету

06 лютого 2017

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету

Відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Волинського коледжу нашого університету – «молодшим спеціалістам» і «кваліфікованим робітникам».

Омріяні дипломи отримали 89 «молодших спеціалістів» спеціальностей «Готельне обслуговування», «Туристичне обслуговування», «Виробництво харчової продукції». Тринадцять випускників одержали дипломи з відзнакою. Цього ж дня вручили 25 випускникам дипломи «кваліфікованих робітників» професії «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування».

Розділити з молоддю радісну подію прийшли викладачі, рідні та друзі. З вітальним словом до винуватців свята звернувся директор коледжу Ігор Корчук, який також висловив сподівання, що цьогорічні випускники продовжать навчання в базовому університеті і за скороченою програмою отримають дипломи «бакалаврів».

Наступними вітали завідувач відділення харчових технологій Тамара Пахолюк і завідувач відділення готельно-туристичного обслуговування Світлана Зінкевич, які звернули увагу випускників на те, що зараз змінюється їх соціальний статус. Адже ще вчора вони були студентами, а сьогодні можуть працювати, рухатися далі, шукати свій шлях у житті. Класний керівник Ольга Стешенко висловила сподівання, що випускники на «відмінно» засвоїли головний урок – завжди, у будь-якій життєвій ситуації бути справжніми людьми. «Ви для нас найдорожчі і найрідніші люди, – звернулася до випускників керівник групи № 4 Галина Богдан. – І так буде завжди. Приходьте у свій рідний коледж, не забувайте, будьте вдячними викладачам, батькам. Адже вдячність повертається сторицею». Олена Конах, керівник групи № 25, подякувала батькам, за те що вони подарували нашому коледжу зірок, бо сьогоднішні випускники направду є високопрофесійними фахівцями.

Випускники висловили вдячність викладачам за безцінний досвід та уроки життя, дякували батькам, які були підтримкою, друзям, з якими подолали складний, але цікавий шлях студентського життя.

Святкового настрою присутнім у залі додали учасники художньої самодіяльності коледжу. Яскраві концертні номери у виконані випускників, студентів, класних керівників не залишили байдужими нікого.

Опублікований: 06-02-2017
Читайте також:
Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут

Сьогодні – День пам’яті Героїв Крут. 105 років тому на залізничній платформі в Крутах до 520 українських вояків, студентів і гімназистів із 16 кулеметами та однією гарматою дали бій росіянам, що мали десятикратну перевагу в живій силі та озброєнні. Вони затримали нападника на чотири дні, що дало змогу укласти Берестейський мирний договір – документ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут 29 січня 2023

З українськими вченими, які змінюють світ, познайомилися наші біотехнологи

20 грудня за підтримки АТ «Фармак» відбулася презентація книги відомого українського журналіста Юрія Марченка «Буде тобі наука: українські вчені, які змінюють світ», у якій взяли участь магістранти кафедри біотехнології і мікробіології (серед яких теж є юні дослідники) та викладачі, доцент Оксана Скроцька і асистент Лілія Ключки. Як зізнаються уча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З українськими вченими, які змінюють світ, познайомилися наші біотехнологи 23 грудня 2019

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ

В українській світлиці Вінницького коледжу нашого університету відбулося свято з нагоди Міжнародного дня рідної мови «Кращої, ніж рідна, мови не буває…». Червоною ниткою дійства проходила думка про неоціненний Божий дар українському народові – рідну мову, названу Берегинею і Богородицею, найбільшим духовним скарбом і національною гордістю. Доскона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ 28 лютого 2017

Відбулося планове засідання вченої ради університету

1 березня відбулося планове засідання вченої ради університету. Заступник голови ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його зі сумної звістки – пішла з життя член ради, завідувач кафедри маркетингу, професор Олена Сологуб. Члени вченої ради вшанували пам’ять колеги хвилиною мовчання. Та життя не стоїть на місці, й вчена рада продовжила р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося планове засідання вченої ради університету 01 березня 2018