Н У Х Т

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету

06 лютого 2017

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету

Відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Волинського коледжу нашого університету – «молодшим спеціалістам» і «кваліфікованим робітникам».

Омріяні дипломи отримали 89 «молодших спеціалістів» спеціальностей «Готельне обслуговування», «Туристичне обслуговування», «Виробництво харчової продукції». Тринадцять випускників одержали дипломи з відзнакою. Цього ж дня вручили 25 випускникам дипломи «кваліфікованих робітників» професії «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування».

Розділити з молоддю радісну подію прийшли викладачі, рідні та друзі. З вітальним словом до винуватців свята звернувся директор коледжу Ігор Корчук, який також висловив сподівання, що цьогорічні випускники продовжать навчання в базовому університеті і за скороченою програмою отримають дипломи «бакалаврів».

Наступними вітали завідувач відділення харчових технологій Тамара Пахолюк і завідувач відділення готельно-туристичного обслуговування Світлана Зінкевич, які звернули увагу випускників на те, що зараз змінюється їх соціальний статус. Адже ще вчора вони були студентами, а сьогодні можуть працювати, рухатися далі, шукати свій шлях у житті. Класний керівник Ольга Стешенко висловила сподівання, що випускники на «відмінно» засвоїли головний урок – завжди, у будь-якій життєвій ситуації бути справжніми людьми. «Ви для нас найдорожчі і найрідніші люди, – звернулася до випускників керівник групи № 4 Галина Богдан. – І так буде завжди. Приходьте у свій рідний коледж, не забувайте, будьте вдячними викладачам, батькам. Адже вдячність повертається сторицею». Олена Конах, керівник групи № 25, подякувала батькам, за те що вони подарували нашому коледжу зірок, бо сьогоднішні випускники направду є високопрофесійними фахівцями.

Випускники висловили вдячність викладачам за безцінний досвід та уроки життя, дякували батькам, які були підтримкою, друзям, з якими подолали складний, але цікавий шлях студентського життя.

Святкового настрою присутнім у залі додали учасники художньої самодіяльності коледжу. Яскраві концертні номери у виконані випускників, студентів, класних керівників не залишили байдужими нікого.

Опублікований: 06-02-2017
Читайте також:
Із сучасним станом провідних підприємств знайомляться студенти

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого разом із завідувачем кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, професором Валерієм Мирончуком здійснили поїздку на Саливонківський цукровий завод – провідне підприємство цукрової галузі України. Бакалаври на практиці познайомились із с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасним станом провідних підприємств знайомляться студенти 12 січня 2018

Кафедра гуманітарних дисциплін вітає переможців!

15 квітня у межах 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Гуманітарні дисципліни», де професорсько-викладацький склад кафедри гуманітарних дисциплін представив потужні наукові здобутки здобувачів вищої освіти різних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін вітає переможців! 16 квітня 2021

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт. Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження передд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи 15 травня 2025

Завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційні комісії очолював завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 червня 2020