Н У Х Т

Колектив кафедри харчової хімії активно популяризує університет

24 вересня 2024

Колектив кафедри харчової хімії активно популяризує університет

Профорієнтаційна кропітка робота з майбутніми вступниками завжди була одним із найважливіших напрямів діяльності кафедри харчової хімії. Уже багато років викладачі організують різноманітні заходи для вступників з усієї України. Наші здобувачі із вдячністю згадують серію хімічних лекторіїв, хімічні олімпіади, що надавали переможцям додаткові бали при вступі, майстер-класи, лабораторні практикуми тощо.

Ось і цього навчального року професорсько-викладацький колектив не зволікав, а уже з перших днів розпочав активну інформаційну кампанію у школах міста Києва, Черкаської та Чернігівської областей – професорка Інна Попова у спеціалізованій школі № 7 імені М.Т.Рильського м. Києва; професор Сергій Шульга у Бобровицькій ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 та Бобровицькому ліцеї Чернігівської області; доцентка Віра Іщенко у Іркліївській школі І-ІІІ ступенів Черкаської області; доцент Олег Кроніковській у школі І-ІІІ ступенів № 282 Деснянського району м. Києва; старша викладачка Надія Квітковська у спеціалізованій школі № 139 з поглибленим вивченням математики м. Києва.

Під час зустрічей викладачі мали змістовні бесіди з учнями випускних класів, розповсюдили інформаційні матеріали про інститути і факультети НУХТ, запросили на Дні відкритих дверей університету та на Дні гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій, найближчий із яких буде 26 вересня 2024 року і в рамках якого відбудеться хімічний тренінг «Яскраві кольори хімії».

Кафедра харчової хімії завжди рада допомогти рідному університету в популяризації харчової і хімічної наук і з нетерпінням чекає продуктивного спілкування з майбутніми вступниками! До зустрічі у НУХТ!

Опублікований: 24-09-2024
Читайте також:
How to turn a human into a fly?

Наші здобувачі освіти продовжують широко користуватися можливостями неформальної освіти. Днями магістранти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» разом із лекторкою дисципліни «Методи молекулярної біотехнології» Оксаною Скроцькою доєдналися до онлайн-лекції «How ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

How to turn a human into a fly? 22 березня 2024

За два дні розпочинається приймання документів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

19 липня починається приймання заяв і документів для участі у конкурсному відборі на навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» вступників на основі повної загальної середньої освіти. Спеціальності і освітні програми нашого університету наведені тут.  Нагадуємо, що цього року дозволяється подати не більше 5 заяв на бюджет та не більше 10...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За два дні розпочинається приймання документів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 17 липня 2025

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З 19 по 23 березня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», у якому активну участь взяли студенти І-ІV курсів. 19 березня відбувся конкурс «Кращий електромеханік 2018». Цей конкурс вперше провели у 1981 році, а тепер він став т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 26 березня 2018

Досвідом впровадження інноваційних технологій діляться виробничники

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Досвід впровадження інноваційних технологій вирощування традиційних та органічних культур і отримання продуктів їх перероблення на агрофірмі «Поле» за участю начальниці відділу контролю якості ТОВ Агрофірма «Поле» Вікторії Павловської. Компанія спеціалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом впровадження інноваційних технологій діляться виробничники 28 червня 2023