Н У Х Т

Колектив кафедри харчової хімії активно популяризує університет

24 вересня 2024

Колектив кафедри харчової хімії активно популяризує університет

Профорієнтаційна кропітка робота з майбутніми вступниками завжди була одним із найважливіших напрямів діяльності кафедри харчової хімії. Уже багато років викладачі організують різноманітні заходи для вступників з усієї України. Наші здобувачі із вдячністю згадують серію хімічних лекторіїв, хімічні олімпіади, що надавали переможцям додаткові бали при вступі, майстер-класи, лабораторні практикуми тощо.

Ось і цього навчального року професорсько-викладацький колектив не зволікав, а уже з перших днів розпочав активну інформаційну кампанію у школах міста Києва, Черкаської та Чернігівської областей – професорка Інна Попова у спеціалізованій школі № 7 імені М.Т.Рильського м. Києва; професор Сергій Шульга у Бобровицькій ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 та Бобровицькому ліцеї Чернігівської області; доцентка Віра Іщенко у Іркліївській школі І-ІІІ ступенів Черкаської області; доцент Олег Кроніковській у школі І-ІІІ ступенів № 282 Деснянського району м. Києва; старша викладачка Надія Квітковська у спеціалізованій школі № 139 з поглибленим вивченням математики м. Києва.

Під час зустрічей викладачі мали змістовні бесіди з учнями випускних класів, розповсюдили інформаційні матеріали про інститути і факультети НУХТ, запросили на Дні відкритих дверей університету та на Дні гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій, найближчий із яких буде 26 вересня 2024 року і в рамках якого відбудеться хімічний тренінг «Яскраві кольори хімії».

Кафедра харчової хімії завжди рада допомогти рідному університету в популяризації харчової і хімічної наук і з нетерпінням чекає продуктивного спілкування з майбутніми вступниками! До зустрічі у НУХТ!

Опублікований: 24-09-2024
Читайте також:
Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

Цьогоріч у нашому університеті завершили навчання перші випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Всього в день урочистого вручення документів про здобуття повної вищої освіти свої довгоочікувані дипломи отримали 7 майбутніх висококваліфікованих фахівців органічної галузі, з ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів 06 березня 2020

Визначені переможці флешмобу «Зроби фото біля муралу»

16 жовтня 2019 року відбулося нагородження переможців флешмобу «Зроби фото біля муралу», який проводився кафедрою туристичного та готельного бізнесу у рамках святкування Всесвітнього дня туризму та 135-річчя НУХТ. Відзначимо, що участь у флешмобі взяли не тільки студенти, а й викладачі кафедри. Так, переможцями флешмобу стали студенти 3 курсу Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці флешмобу «Зроби фото біля муралу» 17 жовтня 2019

Професійні консультації від викладачів університету

Викладачі університету продовжують консультаційно підтримувати українських виробників. 2 листопада доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Олександр Рябчук і Олексій Пилипенко відвідали чергове харчове підприємство. Цього разу професійне консультування з модер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні консультації від викладачів університету 03 листопада 2023

Засідання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Успішно, у очно-дистанційному форматі відбулося чергове засідання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ. Таким чином, викладачі випробували можливості штатного обладнання ноутбуків для проведення занять зі здобувачами. Крім того, відбулося жваве обговорення пром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 04 жовтня 2022