Н У Х Т

Колектив кафедри харчової хімії активно популяризує університет

24 вересня 2024

Колектив кафедри харчової хімії активно популяризує університет

Профорієнтаційна кропітка робота з майбутніми вступниками завжди була одним із найважливіших напрямів діяльності кафедри харчової хімії. Уже багато років викладачі організують різноманітні заходи для вступників з усієї України. Наші здобувачі із вдячністю згадують серію хімічних лекторіїв, хімічні олімпіади, що надавали переможцям додаткові бали при вступі, майстер-класи, лабораторні практикуми тощо.

Ось і цього навчального року професорсько-викладацький колектив не зволікав, а уже з перших днів розпочав активну інформаційну кампанію у школах міста Києва, Черкаської та Чернігівської областей – професорка Інна Попова у спеціалізованій школі № 7 імені М.Т.Рильського м. Києва; професор Сергій Шульга у Бобровицькій ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 та Бобровицькому ліцеї Чернігівської області; доцентка Віра Іщенко у Іркліївській школі І-ІІІ ступенів Черкаської області; доцент Олег Кроніковській у школі І-ІІІ ступенів № 282 Деснянського району м. Києва; старша викладачка Надія Квітковська у спеціалізованій школі № 139 з поглибленим вивченням математики м. Києва.

Під час зустрічей викладачі мали змістовні бесіди з учнями випускних класів, розповсюдили інформаційні матеріали про інститути і факультети НУХТ, запросили на Дні відкритих дверей університету та на Дні гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій, найближчий із яких буде 26 вересня 2024 року і в рамках якого відбудеться хімічний тренінг «Яскраві кольори хімії».

Кафедра харчової хімії завжди рада допомогти рідному університету в популяризації харчової і хімічної наук і з нетерпінням чекає продуктивного спілкування з майбутніми вступниками! До зустрічі у НУХТ!

Опублікований: 24-09-2024
Читайте також:
Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування»

17 та 18 вересня 2024 року здобувачі-бакалаври другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» долучилися до всеукраїнського студентського дня відкритих дверей від компанії Optima Hotel&Resorts, у рамках якого здобувачів освіти ознайомлювали з діяльністю готельних підприємств. Академічна група ХЧ-2-1 разом із ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування» 23 вересня 2024

Цінні інсайти для розвитку soft skills і hard skills у кіноклубі з «Шеф-кухарем»

На черговому засіданні англомовного кіноклубу здобувачі групи ГС-1-6 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Надією Шерстюк переглянули фільм «Шеф-кухар», режисований Джоном Фавро. Кінострічка пропонує не тільки кулінарні насолоди, але й незамінні уроки для здобувачів, які обирали кар'єру в галузі гостинності. У фільмі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінні інсайти для розвитку soft skills і hard skills у кіноклубі з «Шеф-кухарем» 10 травня 2024

Вплив цукрозамінників на показники якості готових виробів досліджують наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» за результатами дисертаційного дослідження здобувача Анни Донець. Під час доповіді були представлені результати досліджень впливу цукрозамінників на показники якості готов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вплив цукрозамінників на показники якості готових виробів досліджують наші молоді науковці 17 січня 2020

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті – проекті «BICYCLE» від компанії HeadHunter Україна, провідного провайдера комплексних HR-рішень. Цього разу зустріч була організована за підтримки Deloitte Ukraine, а ключовими темами обговорень для ейчарів стали кращі практики роботодавців у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті 10 травня 2018