Н У Х Т

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

15 березня 2023

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Незважаючи на умови сьогодення, здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання продовжують активно прокачувати свою кулінарну майстерність.

Для участі в Кулінарному діджитал-конкурсі «Масниця-Fest 2023» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, за активної підтримки завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисципліни «Сучасні ресторанні технології» Лариси Шаран і кураторів академічних груп, викладачів Ольги Пушки, Олега Ботнічука, Ірини Дітріх та Аліни Ковтун були підготовлені і подані 11 авторських робіт.

Здобувачі-учасники відмінно відпрацювали технологію борошняних кулінарних виробів на відкритій поверхні для своїх креативних страв на лабораторних заняттях з дисципліни.

Під час приготування млинців, оладок, панкейків і тортів із панкейків здобувачами освіти застосовано оригінальний вибір рецептурних інгредієнтів і високий ступінь складності технологічного процесу. Враховуючи вподобання споживача щодо «здорової» їжі, окрім традиційних компонентів у рецептурах використані: шпинат свіжий та заморожений, банан, порошок стевії, цільнозернове борошно тощо.

Творчий підхід і креативність проявлені здобувачами при поданні готових страв зачаровує та вражає. Зокрема, здобувачами вищої освіти вдало презентовано торт із панкейків від Максима Деревянка, «млинці-хінкалі» з лососем і вершковим сиром від Яни Захарчук, вправно відпрацьовано сучасну ресторанну технологію – фламбування в налисниках «креп-сюзет» від Валерії Демянчук, майстерно виготовлено і використано для декорування кільце з шоколаду Катериною Пересадою та солону карамель для панкейків Дарією Макарівською .

Вітаємо переможців кулінарного батлу з числа здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, прагнути до невпинного професійного та особистісного розвитку!

Опублікований: 15-03-2023
Читайте також:
Практичними знаннями ділиться аудиторка системи управління якістю ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес»

21 жовтня на кафедрі експертизи харчових продуктів у рамках дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю» відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичними знаннями ділиться аудиторка системи управління якістю ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес» 22 жовтня 2024

Нові виклики та стратегії функціонування індустрії гостинності обговорили під час засідання секції «Готельно-ресторанна справа»

4 квітня 2023 р. у рамках 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка працювала секція «Готельно-ресторанна справа». Гостей наукового заходу в освітнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові виклики та стратегії функціонування індустрії гостинності обговорили під час засідання секції «Готельно-ресторанна справа» 07 квітня 2023

Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію

Попри надскладну ситуацію в нашій країні, початок навчального року для четвертокурсників-біотехнологів став досить насиченим. Надзвичайно цінним, як для майбутніх спеціалістів, є практичний досвід і підтримка старших колег, яку вони змогли отримати, поспілкувавшись із начальником відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» Артемом Слободянюком н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію 24 жовтня 2022

Стартував прийом заяв від вступників на освітній ступінь «бакалавр»

Сьогодні о 9-й ранку почався прийом заяв у виші для вступу на бакалавра та наскрізного магістра – більшість вступників мають подавати їх в електронній формі через власні кабінети на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/ Нагадуємо, що після подання першої заяви в електронному кабінеті вже нічого, жодні дані, змінити не можна. Тому перед поданням перш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував прийом заяв від вступників на освітній ступінь «бакалавр» 10 липня 2019