Н У Х Т

Усім, хто цікавиться наукою: вийшов черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

20 серпня 2020

Усім, хто цікавиться наукою: вийшов черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

Навіть карантинні обмеження не стають на заваді роботі нашого колективу. І у таких непростих умовах наші науковці продовжують свої дослідження й оприлюднюють їх результати.

У дистанційному режимі довелося працювати редколегіям наших наукових журналів, проте, це жодним чином не вплинуло на якість підготовлених і випущених номерів.

Зокрема, можемо запросити широкий загал до ознайомлення з №2 26-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій».

У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо прорецензовані провідними спеціалістами відповідної галузі.

Видання призначене для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості.

Нагадаємо, що журнал «Наукові праці Національного університету харчових технологій» з включений до переліку наукових фахових видань України з технічних (спеціальності – 121, 126, 133, 141, 144, 151, 162, 181) та економічних наук (спеціальності – 051, 073, 075), за категорією «Б» (наказ МОН України № 886 від 02.07.2020), у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук.

Журнал індексується наукометричними базами Index Copernicus, EBSCOhost, Google Scholar. Видання рекомендоване Міністерством науки і вищої освіти Польщі для публікації результатів наукових досліджень.

Редакційна колегія журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» запрошує науковців до публікації наукових праць.

До друку приймаються рукописи, які раніше не були опубліковані в друкованих та електронних виданнях. Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати матеріал із зазначенням авторства й джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронній мережі університету. Автор надає право редакційній колегії на рецензування та відхилення поданих для опублікування матеріалів. В одному номері може бути видана лише одна стаття автора (як власна, так і в співавторстві). Детальніше тут.

Опублікований: 20-08-2020
Читайте також:
Про культурні відмінності України та США говорили першокурсники з іноземним гостем

У рамках популяризації вивчення англійської мови викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела захід «Сultural differences between Ukraine and the USA» для здобувачів першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління . Студенти презентували міні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про культурні відмінності України та США говорили першокурсники з іноземним гостем 11 листопада 2021

Гостьовий лекторій для бакалаврів спеціальності «Готельо-ресторанна справа» від фаундерки студії дизайну інтер’єрів

Нетворкінг із фахівцями-практиками і управлінцями – це поглиблення теоретичної та практичної підготовки наших студентів, мотивація до професійного та особистого розвитку. До четвертокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання з гостьовою лекцією завітала дизайнерка інтер‘єрів, засновниця студії дизайну інтер’єрів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій для бакалаврів спеціальності «Готельо-ресторанна справа» від фаундерки студії дизайну інтер’єрів 07 березня 2024

Мust visit для майбутніх фахівців індустрії гостинності

Здобувачі-бакалаври першого і другого курсу разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Іриною Корецькою, Ганною Березовою та Ольгою Коваль відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2023, щоб познайомитися з новими трендами індустрії гостинності. Експофорум – це презентації но...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мust visit для майбутніх фахівців індустрії гостинності 01 грудня 2023

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк. Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками для наших захис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 березня 2022