Навіть карантинні обмеження не стають на заваді роботі нашого колективу. І у таких непростих умовах наші науковці продовжують свої дослідження й оприлюднюють їх результати.
У дистанційному режимі довелося працювати редколегіям наших наукових журналів, проте, це жодним чином не вплинуло на якість підготовлених і випущених номерів.
Зокрема, можемо запросити широкий загал до ознайомлення з №2 26-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій».
У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо прорецензовані провідними спеціалістами відповідної галузі.
Видання призначене для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості.
Нагадаємо, що журнал «Наукові праці Національного університету харчових технологій» з включений до переліку наукових фахових видань України з технічних (спеціальності – 121, 126, 133, 141, 144, 151, 162, 181) та економічних наук (спеціальності – 051, 073, 075), за категорією «Б» (наказ МОН України № 886 від 02.07.2020), у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук.
Журнал індексується наукометричними базами Index Copernicus, EBSCOhost, Google Scholar. Видання рекомендоване Міністерством науки і вищої освіти Польщі для публікації результатів наукових досліджень.
Редакційна колегія журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» запрошує науковців до публікації наукових праць.
До друку приймаються рукописи, які раніше не були опубліковані в друкованих та електронних виданнях. Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати матеріал із зазначенням авторства й джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронній мережі університету. Автор надає право редакційній колегії на рецензування та відхилення поданих для опублікування матеріалів. В одному номері може бути видана лише одна стаття автора (як власна, так і в співавторстві). Детальніше тут.