Н У Х Т

Усім, хто цікавиться наукою: вийшов черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

20 серпня 2020

Усім, хто цікавиться наукою: вийшов черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

Навіть карантинні обмеження не стають на заваді роботі нашого колективу. І у таких непростих умовах наші науковці продовжують свої дослідження й оприлюднюють їх результати.

У дистанційному режимі довелося працювати редколегіям наших наукових журналів, проте, це жодним чином не вплинуло на якість підготовлених і випущених номерів.

Зокрема, можемо запросити широкий загал до ознайомлення з №2 26-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій».

У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо прорецензовані провідними спеціалістами відповідної галузі.

Видання призначене для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості.

Нагадаємо, що журнал «Наукові праці Національного університету харчових технологій» з включений до переліку наукових фахових видань України з технічних (спеціальності – 121, 126, 133, 141, 144, 151, 162, 181) та економічних наук (спеціальності – 051, 073, 075), за категорією «Б» (наказ МОН України № 886 від 02.07.2020), у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук.

Журнал індексується наукометричними базами Index Copernicus, EBSCOhost, Google Scholar. Видання рекомендоване Міністерством науки і вищої освіти Польщі для публікації результатів наукових досліджень.

Редакційна колегія журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» запрошує науковців до публікації наукових праць.

До друку приймаються рукописи, які раніше не були опубліковані в друкованих та електронних виданнях. Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати матеріал із зазначенням авторства й джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронній мережі університету. Автор надає право редакційній колегії на рецензування та відхилення поданих для опублікування матеріалів. В одному номері може бути видана лише одна стаття автора (як власна, так і в співавторстві). Детальніше тут.

Опублікований: 20-08-2020
Читайте також:
Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування

9 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів стартували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт. В умовах карантину процедура захисту відбувалася у дистанційному режимі у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom. До складу екзаменаційної комісії увійшли доценти кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, очолила комісію завідувачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування 10 червня 2020

Міжнародна виробнича практика в Німеччині – унікальний досвід і кар’єрні можливості

Міжнародна практика відкриває широкі перспективи для студентів, зокрема можливість здобути унікальний професійний досвід у глобальному середовищі. Вона сприяє розвитку мовних і комунікативних навичок, адаптації до різних культур та опануванню сучасних методів роботи. Крім того, така практика може стати трампліном для подальшого навчання чи працевла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна виробнича практика в Німеччині – унікальний досвід і кар’єрні можливості 13 березня 2025

Практичні кейси від успішного випускника та стейкхолдера

Для ресторанного бізнесу України логістичні технології доставки страв, виробів, напоїв дають можливість збільшувати продажі та залучати нових споживачів до своїх підприємств харчування. Із новітніми технологіями доставки кулінарної продукції на вітчизняному ринку та особистим досвідом у цій галузі поділився успішний випускник нашого університету, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси від успішного випускника та стейкхолдера 03 квітня 2025

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся гостьовий лекторій «Крафтове виробництво м'ясопродуктів: досвід, можливості та перспективи розвитку» за участю власника крафтового бізнесу «Димне м'ясо від Тараса» Тараса Парандія. Лекція відбулася в межах вивчення дисциплін «Інноваційні промислові та крафтові технології для HоRеCа» та «Інно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 21 листопада 2022