Н У Х Т

Віртуальний тур Музеєм мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків здійснили наші здобувачі

23 листопада 2020

Віртуальний тур Музеєм мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків здійснили наші здобувачі

Здобувачі групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко побували на онлайн-екскурсії до Музею мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків. Відео створене в рамках програми «Музеї. Як це працює», що виходила на суспільному телеканалі «Ua:Культура». Проєкт, телеведучою якого є  Ольга Носко,  розвіює міф про те, що музеї – це нудно, і розповідає найцікавіші історії закладів.

Колекція меценатів Ханенків – унікальна за своїм змістом, оскільки  відрізняється від інших приватних колекцій продуманою та втіленою в життя ідеєю створення експозиції збігу епох, де художні школи і напрями розвитку мистецтва представлені в їх еволюції.

Цього разу здобувачі мали змогу переглянути перший випуск передачі «Музей Ханенків. Європейська колекція». Під час екскурсії вони побачили картину, яка стала першою в колекції меценатів. Відео демонструє експонати, розміщені у робочій приймальні Богдана Ханенка, дає змогу пройти віртуальним туром кімнатами, присвяченими епохам середньовіччя, відродження та рококо та оформленими у відповідних стилях.

Звичайно, онлайн-екскурсія не може замінити відвідування музею та не дає можливості відчути неповторну атмосферу залів унікальної експозиції, проте, дає можливість  більше дізнатися про українських меценатів, історію Європи та розвиток  мистецтва.

Опублікований: 23-11-2020
Читайте також:
Практичні навички – запорука успіху технолога

Весняний семестр для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочався з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Під час проведення лабораторної роботи викладачі кафедри, асистент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички – запорука успіху технолога 26 лютого 2019

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилося навчання чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У цей непростий для нашої країни час викладачі кафедри з модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук організували на високому методичному рівні заняття із залученням компетентних науково-педагогічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 20 грудня 2022

Прогресивні методи і техніки обговорили з англійським фахівцем викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлія Калюжна та Олена Гаркуша взяли участь у науковій конференцію «Learning-oriented feedback in the development and assessment of interactional competence», яку проводив представник Кембриджського науково-дослідного центру, Dr Daniel Lam. Daniel Lam презентував новий підхід до по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прогресивні методи і техніки обговорили з англійським фахівцем викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 11 травня 2018

Математичні успіхи наших студентів

24 квітня в м. Ужгород відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Закарпатської області. Команда Свалявського технічного коледжу НУХТ показала добрі результати зайнявши призові місця. Вітаємо переможців Баркасі Саболча (ІІ місце) та Євгенію Дудаш (ІІ місце)! Бажаємо нашим студентам так тримат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Математичні успіхи наших студентів 25 квітня 2019