Н У Х Т

Віртуальний тур Музеєм мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків здійснили наші здобувачі

23 листопада 2020

Віртуальний тур Музеєм мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків здійснили наші здобувачі

Здобувачі групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко побували на онлайн-екскурсії до Музею мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків. Відео створене в рамках програми «Музеї. Як це працює», що виходила на суспільному телеканалі «Ua:Культура». Проєкт, телеведучою якого є  Ольга Носко,  розвіює міф про те, що музеї – це нудно, і розповідає найцікавіші історії закладів.

Колекція меценатів Ханенків – унікальна за своїм змістом, оскільки  відрізняється від інших приватних колекцій продуманою та втіленою в життя ідеєю створення експозиції збігу епох, де художні школи і напрями розвитку мистецтва представлені в їх еволюції.

Цього разу здобувачі мали змогу переглянути перший випуск передачі «Музей Ханенків. Європейська колекція». Під час екскурсії вони побачили картину, яка стала першою в колекції меценатів. Відео демонструє експонати, розміщені у робочій приймальні Богдана Ханенка, дає змогу пройти віртуальним туром кімнатами, присвяченими епохам середньовіччя, відродження та рококо та оформленими у відповідних стилях.

Звичайно, онлайн-екскурсія не може замінити відвідування музею та не дає можливості відчути неповторну атмосферу залів унікальної експозиції, проте, дає можливість  більше дізнатися про українських меценатів, історію Європи та розвиток  мистецтва.

Опублікований: 23-11-2020
Читайте також:
Online-лекторій від сомельє, винного експерта і естета для студентів спеціальності  «Готельно-ресторанна справ»

22 лютого в рамках дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся  довгоочікуваний online-лекторій «Натуральні, органічні та біодинамічні вина, їх ознаки та особливості. Які фактори впливають на ціну пляшки вина сьогодні» від запрошеного експерта галузі – сомельє, члена Асоціац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-лекторій від сомельє, винного експерта і естета для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справ» 24 лютого 2021

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Ольгою Дулькою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої вод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 05 грудня 2019

Доценти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування взяли участь у науково-технічній конференції

Літо – пора відпусток і канікул, проте, не для викладачів наших кафедр, які продовжують наукові дослідження і беруть участь у наукових конференціях. Зокрема, доценти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валентин Олішевський і Євген Бабко взяли участь у науково-технічній конференції «Цукровий Давос-2020», що пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування взяли участь у науково-технічній конференції 17 серпня 2020

Екскурсійна практика для третьокурсників спеціальності «Туризм»

Оскільки комплексність і багатогранність туристичної діяльності вимагають практичного ознайомлення з різними сферами туризму, насамперед із туристичними ресурсами та методикою екскурсійного показу, традиційно кафедрою туристичного та готельного бізнесу для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» влітку організовується екскурсійна практика. Відтак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурсійна практика для третьокурсників спеціальності «Туризм» 21 червня 2018