Н У Х Т

«Нібулон» зацікавлений у наших випускниках

30 грудня 2021

«Нібулон» зацікавлений у наших випускниках

У рамках розширення співпраці Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ приймав представників провідної агропромислової компанії України «Нібулон». До навчального закладу завітали заступниця начальника з підбору персоналу Ірина Савенко та начальниця відділу організації і контролю якості Олена Шевчук.

Компанія ТОВ СП «Нібулон» зацікавлена у формуванні професійних компетенцій здобувачів освіти спеціальностей 181 «Харчові технології», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 133 «Галузеве машинобудування» шляхом створення умов для набуття практичних навичок на підприємстві.

Візит був етапним. Спочатку під час переговорів були окреслені перспективні напрями співпраці, зокрема, програми практичного навчання, обмін досвідом для викладачів, короткотермінові програми навчання для викладачів і підвищення кваліфікації тощо.

Наступним етапом стала зустріч зі здобувачами освіти 3-х курсів. Фахвчині познайомили студентство з підприємством, окреслили основні пріоритети та напрямки роботи, а також розповіли про можливості проходження практики та подальшого працевлаштування.

Завершальним етапом зустрічі було ознайомлення гостей із матеріально-технічною базою та відвідування музею історії коледжу.

Колектив коледжу вдячний за візит і увагу до підготовки здобувачів освіти та сподівається на плідну й результативну співпрацю.

Опублікований: 30-12-2021
Читайте також:
Погляд молоді на сталий розвиток

Уже стало доброю традицією нашого університету виступати співорганізатором міжнародної конференції «Сталий розвиток: погляд молоді – Sustainable Development: Youth View». ІІІ міжнародна конференція відбулася на базі навчального закладу Українсько-американського університету Конкордія. Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу, здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Погляд молоді на сталий розвиток 10 грудня 2021

Тиждень Різдвяних свят на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

У рамках занять з іноземної мови та на завершальному засіданні Speaking club відбувся тиждень Різдвяних свят, організований та проведений викладачкою кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталією Божок разом із давнім партнером кафедри Stuart Snuggs (США). До святкування Різдва в онлайн-форматі долучилися студенти 1 та 2 курсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень Різдвяних свят на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 21 грудня 2021

Цього року система е-вступу працювала без збоїв

Під час вступної кампанії 2018 року система реєстрації електронних кабінетів працювала без збоїв, тож і вступники, і приймальні комісії могли комфортно в ній працювати. На цьому наголосила міністр освіти Лілія Гриневич під час прес-конференції, присвяченій підсумкам вступної кампанії. «Я хочу зауважити, що, мабуть, найбільш приємною новацією вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цього року система е-вступу працювала без збоїв 10 серпня 2018

Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії

7 листопада на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція з дисципліни «Харчова хімія» доцента, кандидата хімічних наук Олександра Макаренка для студентів другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції були присутні викладачі кафедри харчової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії 08 листопада 2018