Н У Х Т

Виставка постерів: Interesting Facts About Microbiology & Biotechnology

10 жовтня 2023

Виставка постерів: Interesting Facts About Microbiology & Biotechnology

Наприкінці вересня в рамках вивчення дисципліни «Вступ до фаху» (лекторка – доцентка Наталія Грегірчак) здобувачами першого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» була організована виставка постерів, присвячена Міжнародному дню мікроорганізмів.

Знайомство з майбутнім фахом розпочинається з витоків, тобто історії виникнення та розвитку біотехнології як науки. А наукою вона стала завдяки дослідженням і роботам французького вченого, основоположника сучасної мікробіології та імунології Луї Пастера. Так от, з часів Пастера (друга половина ХІХ ст.) до наших днів відкриттів і винаходів у галузі мікробіології і біотехнологій була величезна кількість, а їх значущість важко переоцінити, тому інформації, яку наші першокурсники хотіли донести до своїх колег було чимало.  

Отже, в холі четвертого поверху корпусу А була розміщена виставка постерів, присвячених цікавим фактам і важливим відкриттям у галузі біотехнологій і мікробіології. Виставка викликала чималий інтерес у здобувачів-біотехнологів старших курсів і здобувачів інших спеціальностей, які наразі знайомляться з дисципліною «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1. Загальна мікробіологія». Дізнаватися «Interesting Facts» зі світу науки завжди цікаво, і навіть не шкода витратити на це час перерви між парами.

Опублікований: 10-10-2023
Читайте також:
День Незалежності України на кафедрі маркетингу

Кафедра маркетингу провела флешмоб до Дня Незалежності України «Давайте разом покажемо, як сильно ми любимо нашу країну» серед здобувачів освіти та викладачів. Учасники ініціативи поділилися своїми фото зі символікою України (як державною, так і народною), які були опубліковані на сторінках кафедри у соціальних мережах.

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Незалежності України на кафедрі маркетингу 27 серпня 2021

Магістранти оцінили освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Здобувачі освіти першого курсу магістратури кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися й обговорили зміст освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Перше знайомство з програмою відбулося ще коли вони навчалися у бакалавраті. Тепер же студенти побачили новий, удосконалений ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти оцінили освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 11 січня 2022

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською

Вперше на кафедрі економіки праці та менеджменту відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт англійською мовою здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент», спеціальності 073 «Менеджмент», освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі професорки, завідувачки кафедри Тамари Березянко (голова), проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською 29 червня 2021

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів – професорка Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна ознайомили слухачів Підготовчого відділення НУХТ із освітньо-професійною програмою (ОПП) «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Слухачі дізналися, що ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» дозволяє набути н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ 25 березня 2024