Н У Х Т

Виїзні дні гостинності кафедри готельно-ресторанної справи для студентів фахових коледжів

19 листопада 2021

Виїзні дні гостинності кафедри готельно-ресторанної справи для студентів фахових коледжів

18 листопада відбулася зустріч профорієнтаційної команди кафедри готельно-ресторанної справи зі студентами Відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій».

В онлайні із заступницею декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу по роботі зі студентами Оленою Тищенко, відповідальними від випускової кафедри за профорієнтаційну роботу Артемом Ущаповським і Ольгою Дулькою були здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», майбутні молодші бакалаври і, сподіваємося, вступники до НУХТ.

Фокус профорієнтаційного івенту – на перевагах здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня у нашому університеті, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: потужний науково-педагогічний колектив, який на постійній основі співпрацює і враховує пропозиції зовнішніх стейкхолдерів для удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», сучасна матеріально-технічна база, практична підготовка у кращих вітчизняних готельних підприємствах і за кордоном, виїзні заняття в умовах закладів гостинності, гостьові лекторії, майстер-класи, воркшопи від готельєрів і рестораторів, фахівців-практиків, експертів, історії успіху випускників, що є гордістю випускової кафедри і підтвердженням престижності і затребуваності цієї спеціальності на ринку праці.

Компетентно викладачі розповіли про особливості вступу на основі здобутого ступеня молодшого бакалавра, особливу увагу приділивши конкурсним предметам, фаховому вступному випробуванню, реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання і термінам вступної кампанії.

Запросили гостей заходу до активної комунікації через чати вступників факультету, слідкувати за подіями на офіційних ресурсах і долучатися до освітніх заходів від топових професіоналів, вебінарів NUFT Career Chance, нетворкінгу із успішними випускниками і студентами для професійного самовизначення, формування hard і soft skills фахівця сфери гостинності.

Профорієнтаційна кампанія нашого університету триває, наступна зупинка – День відкритих дверей 27 листопада, на якому і очікує кафедра готельно-ресторанної справи студентів коледжу, а також на гостьових лекторіях, запланованих на наступний тиждень.

Сподіваємося, що під час цієї зустрічі майбутні молодші бакалаври переступили рубікон своїх вагань щодо продовження навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Організатори зустрічі вдячні колективу Київського фахового коледжу ресторанного господарства за співпрацю з професійної орієнтації студентської молоді.

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Синергія вишу і виробництва

Викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Юрій Барилюк, Олександр Зігунов і Володимир Заїка організували та провели заняття на виробництві зі спецдисциплін для студентів третього курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва». У рамках вивчення відповідних тем студенти відвідали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія вишу і виробництва 23 лютого 2018

Проблемна науково-дослідна лабораторія – лідер із захисту докторів філософії у 2021 році

21 грудня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.012 аспірантка Проблемної науково-дослідної лабораторії (ПНДЛ) Тетяна Хорунжа успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології варених ковбасних виробів пастеризованих збагачених гемовим залізом» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Науковий керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемна науково-дослідна лабораторія – лідер із захисту докторів філософії у 2021 році 23 грудня 2021

Науковці університету – серед авторів колективної монографії Ради ректорів Київського вузівського центру

За ініціативи й підтримки Ради ректорів Київського вузівського центру вийшла друком колективна монографія «Шляхи розвитку закладів вищої освіти в новій соціальній реальності», присвячена питанням організації вищої освіти, інноваційних перетворень і забезпечення якості вищої освіти, висвітленню досвіду закладів вищої освіти з формування конкурентосп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету – серед авторів колективної монографії Ради ректорів Київського вузівського центру 04 листопада 2022

Сучасні тенденції індустрії гостинності та туристичні продукти взяли на «озброєння» студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ з викладачами циклової комісії готельного обслуговування взяли участь у Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності-2019. У рамках Форуму одночасно працювали XX Міжнародна виставка-ярмаро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції індустрії гостинності та туристичні продукти взяли на «озброєння» студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 04 листопада 2019