Н У Х Т

Відзнаки стейхолдеру ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» за плідну співпрацю з НУХТ

30 жовтня 2023

Відзнаки стейхолдеру ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» за плідну співпрацю з НУХТ

ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» в особі директора Володимира Ліпецького активно допомагає покращити матеріально-технічну базу для викладання дисциплін освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» освітнього ступеня «Бакалавр» та «Інжиніринг харчових виробництв» освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

26 жовтня 2023 року до університету завітав технічний директор ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» Михайло Бурлака, який є випускником кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування. Під час зустрічі з гарантами освітніх програм, завідувачем кафедри, професором Миколою Якимчуком і доцентом Романом Якобчуком Михайло Бурлака звернув особливу увагу на необхідність підвищення якості набуття програмних результатів навчання здобувачами, що пов’язанні з їх практичними знаннями та навичками і наголосив, що такі заходи поглиблять унікальність та особливість освітніх програм, забезпечать здобувачам здатність застосовувати на практиці методики розрахунку та рекомендації з виконання монтажу, експлуатації, технічного сервісу і ремонту технологічного обладнання.

На засіданні вченої ради НУХТ за плідну співпрацю та вагомий внесок у розвиток та покращення рівня навчального процесу підготовки здобувачів університету, директор ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» Володимир Ліпецький і технічний директор цього ж підприємства Михайло Бурлака були нагороджені Подякою НУХТ. Також Михайло Бурлака відзначений нагрудним знаком «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій».

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування вітає колег з ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» із заслуженими відзнаками, бажає розвитку й сподівається на подальшу успішну співпрацю!

Опублікований: 30-10-2023
Читайте також:
Фахівці університету запрошені до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

У Києві відбулася XV щорічна церемонія нагородження найкращих брендів країни «Фаворит Успіху». Переможці конкурсу були визначені за підсумками національного дослідження громадських уподобань і були визнані найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Визначалися переможці дуже просто і прозоро – анкетуванням галузевих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету запрошені до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху» 05 липня 2018

На 8 позицій вгору просунувся НУХТ у веб-рейтингу університетів від 4ICU

Згідно з липневим рейтингом «4InternationalColleges&Universities» наш навчальний заклад у 2022 році посідає 29 місце серед українських (у 2021 – 37-ме) і 4692 місце серед світових університетів. Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу за популярністю їхніх ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На 8 позицій вгору просунувся НУХТ у веб-рейтингу університетів від 4ICU 22 серпня 2022

Прокачування hard skills разом із Уповноваженою особою з якості Корпорації «Артеріум»

22 квітня в рамках дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» бакалаври-біотехнологи третього курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» мали неймовірну можливість прокачати свої hard skills разом із Уповноваженою особою з якості Корпорації «Артеріум», фахівчинею з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прокачування hard skills разом із Уповноваженою особою з якості Корпорації «Артеріум» 25 квітня 2024

Робоче місце, де хочеться працювати, від компанії Forvis Mazars

31 березня 2025 року відбувся вебінар для здобувачів 3-го курсу освітніх програм «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент». Захід провели фахівчиня з розвитку бренду роботодавця Юлія Левцова та рекрутерка, HR Анна Кузовая з міжнародної компанії Forvis Mazars. Вебінар на тему «Як створити робоче місце, де хочеться працювати» відбувся за ініціативи зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоче місце, де хочеться працювати, від компанії Forvis Mazars 31 березня 2025