Н У Х Т

Відзнаки стейхолдеру ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» за плідну співпрацю з НУХТ

30 жовтня 2023

Відзнаки стейхолдеру ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» за плідну співпрацю з НУХТ

ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» в особі директора Володимира Ліпецького активно допомагає покращити матеріально-технічну базу для викладання дисциплін освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» освітнього ступеня «Бакалавр» та «Інжиніринг харчових виробництв» освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

26 жовтня 2023 року до університету завітав технічний директор ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» Михайло Бурлака, який є випускником кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування. Під час зустрічі з гарантами освітніх програм, завідувачем кафедри, професором Миколою Якимчуком і доцентом Романом Якобчуком Михайло Бурлака звернув особливу увагу на необхідність підвищення якості набуття програмних результатів навчання здобувачами, що пов’язанні з їх практичними знаннями та навичками і наголосив, що такі заходи поглиблять унікальність та особливість освітніх програм, забезпечать здобувачам здатність застосовувати на практиці методики розрахунку та рекомендації з виконання монтажу, експлуатації, технічного сервісу і ремонту технологічного обладнання.

На засіданні вченої ради НУХТ за плідну співпрацю та вагомий внесок у розвиток та покращення рівня навчального процесу підготовки здобувачів університету, директор ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» Володимир Ліпецький і технічний директор цього ж підприємства Михайло Бурлака були нагороджені Подякою НУХТ. Також Михайло Бурлака відзначений нагрудним знаком «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій».

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування вітає колег з ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» із заслуженими відзнаками, бажає розвитку й сподівається на подальшу успішну співпрацю!

Опублікований: 30-10-2023
Читайте також:
Вступникам рекомендовано заходити до е-кабінетів за прямим посиланням

Державне підприємство «Інфоресурс» радить вступникам заходити до персональних електронних кабінетів за прямим посиланням https://cabinet.edbo.gov.ua/login Це пов’язано з уповільненням роботи сайту https://vstup.edbo.gov.ua/ через велике навантаження на Єдину державну базу з питань освіти. Нагадуємо, приймання заяв від вступників до бакалаврату за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам рекомендовано заходити до е-кабінетів за прямим посиланням 30 липня 2024

Про цікаві аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу прослухали лекцію бакалаври-експерти

20 листопада 2023 р. відбулася гостьова лекція з дисципліни «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг». Тема лекції – «Аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу», лектор – Олександр Горчаков, менеджер відділу збуту ТОВ «БЕЛТІМПОРТ», компанії яка є дистриб'ютором приводних систем і надає комплекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цікаві аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу прослухали лекцію бакалаври-експерти 20 листопада 2023

Удосконалення педагогічної майстерності викладачами кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

25 березня викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Людмила Шапран взяла участь у роботі науково-методичного семінару для вчителів англійської мови в рамках заходу Oxford Days in Kyiv. Семінар був організований видавництвом Oxford University Press і присвячений темам підготовки до письмової частини ЗНО та мистецтву створен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення педагогічної майстерності викладачами кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 26 березня 2019

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води

24 вересня 2021 року здобувачі групи ХЕ-1-12 освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю наставницею професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали Музей води. Карантинні заходи вносять корективи у наше життя, проте, всі охочі до культурно-освітнього розвитку зібралися та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води 27 вересня 2021