Н У Х Т

Відзнаки стейхолдеру ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» за плідну співпрацю з НУХТ

30 жовтня 2023

Відзнаки стейхолдеру ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» за плідну співпрацю з НУХТ

ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» в особі директора Володимира Ліпецького активно допомагає покращити матеріально-технічну базу для викладання дисциплін освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» освітнього ступеня «Бакалавр» та «Інжиніринг харчових виробництв» освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

26 жовтня 2023 року до університету завітав технічний директор ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» Михайло Бурлака, який є випускником кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування. Під час зустрічі з гарантами освітніх програм, завідувачем кафедри, професором Миколою Якимчуком і доцентом Романом Якобчуком Михайло Бурлака звернув особливу увагу на необхідність підвищення якості набуття програмних результатів навчання здобувачами, що пов’язанні з їх практичними знаннями та навичками і наголосив, що такі заходи поглиблять унікальність та особливість освітніх програм, забезпечать здобувачам здатність застосовувати на практиці методики розрахунку та рекомендації з виконання монтажу, експлуатації, технічного сервісу і ремонту технологічного обладнання.

На засіданні вченої ради НУХТ за плідну співпрацю та вагомий внесок у розвиток та покращення рівня навчального процесу підготовки здобувачів університету, директор ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» Володимир Ліпецький і технічний директор цього ж підприємства Михайло Бурлака були нагороджені Подякою НУХТ. Також Михайло Бурлака відзначений нагрудним знаком «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій».

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування вітає колег з ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» із заслуженими відзнаками, бажає розвитку й сподівається на подальшу успішну співпрацю!

Опублікований: 30-10-2023
Читайте також:
Останнє у навчальному році засідання вченої ради університету

29 червня 2023 року в залі засідань відбулося планове, останнє в 2022-2023 навчальному році засідання вченої ради університету. Не порушуючи традицію, розпочали з урочистого. Ректор Олександр Шевченко вручив атестат професора завідувачу кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Сергію Грибкову. Також привітали членів ради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останнє у навчальному році засідання вченої ради університету 29 червня 2023

НУХТ – у ТОП-5 за кількістю патентів

Днями портал ЄвроОсвіта в рамках підготовки до складання рейтингу ТОП-200 закладів вищої освіти 2024 року оприлюднив інформацію щодо кількості патентів на винаходи та корисні моделі, отриманих ЗВО України за підсумками 2023 року. У рейтинговій таблиці наш університет займає четверту позицію з 50 отриманими авторськими документами, з них 14 – патен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОП-5 за кількістю патентів 22 січня 2024

Прогресивні методи і техніки обговорили з англійським фахівцем викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлія Калюжна та Олена Гаркуша взяли участь у науковій конференцію «Learning-oriented feedback in the development and assessment of interactional competence», яку проводив представник Кембриджського науково-дослідного центру, Dr Daniel Lam. Daniel Lam презентував новий підхід до по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прогресивні методи і техніки обговорили з англійським фахівцем викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 11 травня 2018

Лекція від Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

30 жовтня 2018 р. шеф-кухар, кулінарний експерт і реформатор культури харчування в Україні Євген Клопотенко зустрівся зі студентами спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Більшість знає Євгена як переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на каналі СТБ (2015), випускника школи «Le Cordon Bleu» і за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 01 листопада 2018