Н У Х Т

Теплі вітання для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ

03 вересня 2019

Теплі вітання для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ

Відбулася урочиста церемонія Посвяти першокурсників у студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ.

Зі словами привітання, інформацією про життя інституту та важливими настановами до першокурсників звернулися директор інституту Сергій Блаженко та завідувачі випускових кафедр: технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валерій Мирончук, машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександр Гавва, мехатроніки та пакувальної техніки Анатолій Соколенко, теплоенергетики та холодильної техніки Сергій Василенко. Також тепло студентів привітали завідувач кафедри гуманітарних дисциплін Надія Левицька та професор кафедри електропостачання і енергоменеджменту Олександр Мазуренко.

З рук Сергія Блаженка нове інститутське поповнення отримало свої перші студентські документи – студентські квитки.

Усім новим студентам бажаємо незабутніх років в нашому університеті та професійного зростання!

Опублікований: 03-09-2019
Читайте також:
Особливий день факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 лютого 2020 року – особливий день для факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, який по-родинному тепло прощався зі 152 випускниками магістерських освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Готельна і ресторанна справа», «Туризмознавство» денної та заочної форм навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливий день факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 лютого 2020

Дистанційна виробнича практика розпочалася у здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

1 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалася виробнича практика здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» третього курсу денної та денної скороченої форм навчання. Згідно з календарним планом проходження практики відбулася Zoom-конференція. Захід орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційна виробнича практика розпочалася у здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 02 червня 2020

Відкриваємо кордони через міжнародну співпрацю

Міжнародна співпраця та встановлення партнерських зв’язків із освітніми та професійними закладами завжди були у пріоритеті викладачів і студентів Волинського фахового коледжу НУХТ. Участь у міжнародних проєктах із навчальними закладами та профільними організаціями Туреччини, Польщі та Болгарії дає можливість вдосконалюватися та набувати нового проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриваємо кордони через міжнародну співпрацю 25 травня 2022

Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

У рамках декади комісії математично-природничих дисциплін в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з біології серед студентів перших курсів усіх навчальних груп. Переможцями олімпіади стали: І місце  –  Михайло Ревенко (група ПСК17) ІІ місце – Давид Симонов (група МЕХ17) і Єлизавета Діброва (група ПСК17) ІІІ місце – А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 29 березня 2018