Н У Х Т

Пакувальники діляться досвідом

16 квітня 2019

Пакувальники діляться досвідом

У рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював з 10 по 12 квітня у Міжнародному виставковому центрі, відбулася 18-а Науково-практична конференція молодих вчених «Новітні технології пакування».

Співорганізаторами конференції стали Клуб пакувальників України, Національний університет харчових технологій та АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Активну участь в організації та проведенні наукового заходу взяли науковці кафедр Навчально-науково інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ.

Конференція відбулася за підтримки компаній «Dow», «Camozzi» та «Coca-Cola». Модератором конференції вже традиційно виступив завідувач кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету, професор Олександр Гавва.

Після відкриття конференції з інформаційними повідомленнями виступили представники компаній «Dow» Олександр Дишлевий та «Camozzi» Олексій Васильченко.

Доповіді, представлені молодими науковцями, були присвячені дослідженням у напрямку покращення якості та екологічності пакувальних матеріалів та упаковки, новітніх технологій пакування, розробленню й дослідженню пакувального обладнання.

У конференції брали участь молоді вчені не тільки нашого університету, але й представники НТТУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», Української академії друкарства, Одеської національної академії харчових технологій, Київського національного університету технологій та дизайну.

 

Опублікований: 16-04-2019
Читайте також:
З інноваційними технологіями організації харчування знайомлять медиків наші викладачі

21-22 листопада 2024 року у Національному інституті хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова відбувся тренінг для дієтсестер «Інноваційні аспекти організації харчування в медичних закладах України», організований Академією харчування пацієнтів. На тренінгу розглядалися різні методи покращення харчування пацієнтів, що є особливо актуальним в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними технологіями організації харчування знайомлять медиків наші викладачі 26 листопада 2024

Наш першокурсник – чемпіон України зі спортивного орієнтування!

З 31 березня по 2 квітня у Мукачеві відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Понад 700 спортсменів зі всієї країни та гостей з міста Бая Маре (Румунія) змагалися за звання кращих орієнтувальників. Серед них і здобувач освіти групи БТ-1-1 нашого університету Максим Клименко, що виступав у складі команди КДЮСШ «Пуща-Водиця». Організат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш першокурсник – чемпіон України зі спортивного орієнтування! 05 квітня 2023

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар "Технологія висококонцентрованих бражок з крохмалевмісної сировини". Доповідач – аспірант кафедри Світлана Ковальчук (керівник – Тетяна Мудрак) доповіла про особливості перероблення різних видів зернової сировини, а також вплив ступеня дисперсності зерна на процес розріджува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар 19 квітня 2018

Виробничий світ очима здобувачів: виїзне заняття на «Хімлаборреактив»

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, викладачки Тетяна Осьмак, Ульяна Бандура, Оксана Москалюк разом зі здобувачами другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у межах вивчення дисципліни «Комплексна дисципліна. Контроль якост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничий світ очима здобувачів: виїзне заняття на «Хімлаборреактив» 28 жовтня 2025