Н У Х Т

Пакувальники діляться досвідом

16 квітня 2019

Пакувальники діляться досвідом

У рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював з 10 по 12 квітня у Міжнародному виставковому центрі, відбулася 18-а Науково-практична конференція молодих вчених «Новітні технології пакування».

Співорганізаторами конференції стали Клуб пакувальників України, Національний університет харчових технологій та АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Активну участь в організації та проведенні наукового заходу взяли науковці кафедр Навчально-науково інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ.

Конференція відбулася за підтримки компаній «Dow», «Camozzi» та «Coca-Cola». Модератором конференції вже традиційно виступив завідувач кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету, професор Олександр Гавва.

Після відкриття конференції з інформаційними повідомленнями виступили представники компаній «Dow» Олександр Дишлевий та «Camozzi» Олексій Васильченко.

Доповіді, представлені молодими науковцями, були присвячені дослідженням у напрямку покращення якості та екологічності пакувальних матеріалів та упаковки, новітніх технологій пакування, розробленню й дослідженню пакувального обладнання.

У конференції брали участь молоді вчені не тільки нашого університету, але й представники НТТУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», Української академії друкарства, Одеської національної академії харчових технологій, Київського національного університету технологій та дизайну.

 

Опублікований: 16-04-2019
Читайте також:
Тримаємося, рухаємося вперед: відбулося планове засідання вченої ради університету

24 листопада в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з нагадування, що сьогодні рівно дев’ять місяців, як почалася повномасштабна загарбницька війна. Він зазначив, що увесь цей час наш колектив віддано працював і зробив великий обсяг роботи – успішно завершив навчальний р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тримаємося, рухаємося вперед: відбулося планове засідання вченої ради університету 24 листопада 2022

Магістрантам кафедри обліку і аудиту вручені сертифікати про проходження курсу від ТОВ «Дебет Плюс»

6 жовтня 2022 року на кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ у форматі онлайн-конференції за участі директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового та підтримки заступника директора  інституту Михайла Арича відбулося урочисте вручення сертифікатів для здобувачів другого магістерського рівня в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантам кафедри обліку і аудиту вручені сертифікати про проходження курсу від ТОВ «Дебет Плюс» 10 жовтня 2022

Першокурсники готуються до студентської олімпіади з хімії

Тривають зимові канікули, й переважна більшість наших студентів насолоджуються відпочинком. Але якщо тобі подобається вчитись, ти налаштований на професійний успіх, то й зимові канікули хочеться провести творчо. Саме таку позицію займають студенти-першокурсники групи БТ-1-1, які вирішили зустрітись із викладачем – доцентом кафедри харчової хімії Ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники готуються до студентської олімпіади з хімії 10 січня 2019

Робочі групи аналізують результати громадського обговорення освітньо-професійних програм

20 квітня 2022 року на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління в онлайн-форматі відбулася нарада робочої групи по обговоренню освітньої програми другого рівня вищої освіти «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління», проєкт якої попередньо був викладений на громадське обговорення у публ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робочі групи аналізують результати громадського обговорення освітньо-професійних програм 22 квітня 2022