Н У Х Т

Пакувальники діляться досвідом

16 april 2019

Пакувальники діляться досвідом

У рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював з 10 по 12 квітня у Міжнародному виставковому центрі, відбулася 18-а Науково-практична конференція молодих вчених «Новітні технології пакування».

Співорганізаторами конференції стали Клуб пакувальників України, Національний університет харчових технологій та АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Активну участь в організації та проведенні наукового заходу взяли науковці кафедр Навчально-науково інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ.

Конференція відбулася за підтримки компаній «Dow», «Camozzi» та «Coca-Cola». Модератором конференції вже традиційно виступив завідувач кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету, професор Олександр Гавва.

Після відкриття конференції з інформаційними повідомленнями виступили представники компаній «Dow» Олександр Дишлевий та «Camozzi» Олексій Васильченко.

Доповіді, представлені молодими науковцями, були присвячені дослідженням у напрямку покращення якості та екологічності пакувальних матеріалів та упаковки, новітніх технологій пакування, розробленню й дослідженню пакувального обладнання.

У конференції брали участь молоді вчені не тільки нашого університету, але й представники НТТУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», Української академії друкарства, Одеської національної академії харчових технологій, Київського національного університету технологій та дизайну.

 

Published on: 16-04-2019
Read also:
Карантинні заходи в університеті продовжено

Наказом №86 від 29 липня 2020 року в університеті продовжено дію карантину з 1 до 31 серпня. Зокрема, продовжена дія п.п. 2, 3, 4, 5, 10 наказу №57 від 22 травня 2020 року. Приймальній комісії на час роботи відбіркових комісій та вступних випробувань до університету наказано дотримуватися «Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних ...

READ YOURSELF

Карантинні заходи в університеті продовжено 29 july 2020

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

Цьогорічний весняний Ярмарок вакансій проходив у два етапи: 16-18 березня та 7-8 квітня у форматі онлайн-трансляцій. До кар’єрних івентів долучилися понад 30 провідних компаній країни, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, панельні дискусії, підготували ґрунтовні відео-презентації та розіграші. ...

READ YOURSELF

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»! 09 april 2021

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя

Не зважаючи на дистанційне навчання, протягом цього семестру здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», вивчаючи дисципліну «Світові технології борошняних і кондитерських виробів», разом із доцентами Оленою Білик та Юлією Бондаренко здійснили тех...

READ YOURSELF

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя 10 june 2020

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу

Викладацький колектив і студентство факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з початку повномасштабної війни долучились до благодійної та волонтерської діяльності, зборів для забезпечення потреб наших випускників, які служать у Збройних Силах України, батьків здобувачів і випускників, які героїчно захищають ...

READ YOURSELF

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу 19 october 2023