Н У Х Т

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» довели, що Хелловін – надзвичайно комерціалізоване дійство

01 листопада 2018

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» довели, що Хелловін – надзвичайно комерціалізоване дійство

Тенденція запозичувати світові традиції набуває все більшої популярності на просторах нашої країни. Святкування Дня всіх святих, який ще називають Хелловіном, не є винятком. В останній день жовтня збірна група студентів першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із доцентом кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець приєдналася до масового захоплення популярним святом.

Під час заняття, виступаючи з презентаціями, поезіями та історичними екскурсами, студенти розвінчали міф, що Хелловін – це просто можливість для жителів англомовних країн та інших прихильників свята поласувати солодощами від сусідів і протестувати свою нервову систему лякаючими костюмами. Студенти аргументовано довели та пояснили, що Хелловін – це надзвичайно комерціалізоване дійство, яке набуває все більшої ваги та значимості в готельно-ресторанній та туристичній сфері, оскільки з розважальної та комерційної точок зору, свято нині є засобом заохочення гостей до закладів масового харчування та приводом для численних святкувань і карнавалів, які вже не є рідкістю навіть у нашій країні.

Варто підкреслити надзвичайну активність студентів-першокурсників і допитливість до культури і традицій інших країн. З-поміж інших, особливо відзначилися Дарія Єгорова креативністю та художнім хистом, Марія Рудковська артистичним поетичним виступом, Катерина Таранюк гарною пам’яттю та Софія Кобзєва організаційними навичками.

Шануймо свої традиції та «чужому навчаймося»!

Опублікований: 01-11-2018
Читайте також:
З ресторанними інноваціями ознайомився гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування»

30 жовтня у Києві на локації КВЦ «Парковий» відбулася конференція з ресторанних інновацій «SALT: Restaurant Innovation Conference» від HOTELIERO. Конференція була присвячена сучасним ресторанним трендам та інноваціям, практичним аспектам, що інтегруються у сучасному українському ресторанному бізнесі. Експерти з України та Британії ділилися своїм вл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З ресторанними інноваціями ознайомився гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування» 31 жовтня 2023

Бібліотека у онлайн-режимі

Науково-технічна бібліотека університету з 8 по 24 січня 2021 р. не приймає відвідувачів і перейшла в режим дистанційної роботи у зв’язку зі введенням локдауну на території України. Фахівці бібліотеки продовжують надавати послуги онлайн. Зв’язатися з ними можна за допомогою сервісу «JivoSite» через вебсайт або за електронною адресою library@nuft.ed...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека у онлайн-режимі 15 січня 2021

Завершується прийом оригіналів документів від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на місця державного замовлення

Сьогодні о 18:00 завершується прийом оригіналів документів від вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на місця державного замовлення. Відбіркові комісії інститутів і факультетів нашого університету створюють максимально комфорті умови для вступників і працюють без обідньої пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується прийом оригіналів документів від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на місця державного замовлення 02 серпня 2021

Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог

У Навчально-науковому інституті економіки і управління тривають планові відкриті заняття. Нещодавно відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Світлани Ткачук з дисципліни «Маркетинг в галузях і сферах діяльності». Враховуючи специфіку університету, в межах цього курсу цілий змістовий модуль присвячений маркетингу в сфері харчування. Тем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог 28 лютого 2023