Н У Х Т

За новітніми тенденціями в галузі слідкують викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

26 вересня 2023

За новітніми тенденціями в галузі слідкують викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Участь викладачів у наукових конференціях – один із ключових аспектів підвищення рівня їхньої професійної майстерності. Це дає змогу слідкувати за новітніми тенденціями в галузі, бути в курсі останніх розробок і постійно оновлювати свої знання. До того ж конференції сприяють розширенню професійних зв’язків, спонукають до активізації спільних наукових досліджень. Тому викладачі нашого університету не втрачають жодної нагоди долучитися до різноманітних фахових конференції.

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько доєднався до роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», організованої Одеським національним технологічним університетом у змішаному форматі (ofline, online).

Різнопланові доповіді дали змогу отримати актуальну і докладну інформацію з різних сфер виробництва харчових продуктів, ознайомитися з напрямами роботи науковців різних країн. У подальшому цей матеріал буде використаний як у педагогічній, так і у науковій діяльності.

Опублікований: 26-09-2023
Читайте також:
Актуальні питання стійкості, інклюзивності та соціальної відповідальності у фінансовому бізнесі

Завідувачка кафедри фінансів, професорка Лада Шірінян взяла участь у ХV Міжнародній науково-практичній конференції «Грудневі читання-2024» «Фінансовий бізнес: стійкість, інклюзивність і соціальна відповідальність», що 5-6 грудня працювала у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Головні теми винесні на обговорення – стратегії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання стійкості, інклюзивності та соціальної відповідальності у фінансовому бізнесі 06 грудня 2024

Конкурс фахової майстерності

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках методичної декади циклової комісії «Харчові технології» відбувся конкурс фахової майстерності в номінаціях «Паста» і «Холодні закуски», в якому взяли участь студенти ІІ та ІІІ курсів.Основні завдання конкурсу: стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді, вияв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс фахової майстерності 21 листопада 2018

Опитування МОН щодо збереження дослідницького обладнання та об’єктів

Міністерство освіти і науки України розпочало збір інформації з метою мінімізації ризиків втрат внаслідок повномасштабної збройної агресії рф особливого (унікального) дослідницького обладнання та об’єктів, швидкого відновлення ефективної роботи після завершення воєнного стану, а також мінімізації для населення України загроз хімічного, біологічного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Опитування МОН щодо збереження дослідницького обладнання та об’єктів 28 березня 2022

Студенти створюють майбутнє!

Три команди студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Вінницького фахового коледжу НУХТ – «Гайдамаки», «Software patriots» і «Icescript++» взяли участь у Першому всеукраїнському хакатоні розвитку інтелектуального капіталу «100 IT-Нackathon», що відбувся у грудні 2024 року у Вінниці. «100 IT-Hackathon» об’єднав молодих ІТ-спеціалістів, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти створюють майбутнє! 31 грудня 2024