Н У Х Т

За новітніми тенденціями в галузі слідкують викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

26 вересня 2023

За новітніми тенденціями в галузі слідкують викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Участь викладачів у наукових конференціях – один із ключових аспектів підвищення рівня їхньої професійної майстерності. Це дає змогу слідкувати за новітніми тенденціями в галузі, бути в курсі останніх розробок і постійно оновлювати свої знання. До того ж конференції сприяють розширенню професійних зв’язків, спонукають до активізації спільних наукових досліджень. Тому викладачі нашого університету не втрачають жодної нагоди долучитися до різноманітних фахових конференції.

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько доєднався до роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», організованої Одеським національним технологічним університетом у змішаному форматі (ofline, online).

Різнопланові доповіді дали змогу отримати актуальну і докладну інформацію з різних сфер виробництва харчових продуктів, ознайомитися з напрямами роботи науковців різних країн. У подальшому цей матеріал буде використаний як у педагогічній, так і у науковій діяльності.

Опублікований: 26-09-2023
Читайте також:
Скарбничка нагород університету поповнилася новими відзнаками

Двічі на рік – навесні та восени – Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та Товариство «Знання» України проводять конкурс із врученням дипломів відповідної категорії та конкурс у номінаціях серед вищих навчальних закладів, переможці яких нагороджуються Гран-прі, золотими, срібними та бронзовими медалями...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скарбничка нагород університету поповнилася новими відзнаками 15 листопада 2018

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції

1 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася гостьова лекція «Вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації» доктора медичних наук, професора, головного наукового співробітника ДУ «Інститут громадського здоров’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції 03 лютого 2022

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато

Тетяна Савенко – засновниця сімейної майстерні крафтового італійського джелато та сорбетів Family Gelato, розташованої в місті Обухів. Її подорож у світ джелато розпочалася у 2018 році в італійському місті Генуя, де вона вивчала секрети приготування цього десерту в школі крафтового морозива. Офіційне відкриття Family Gelato відбулося в 2022 році, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато 31 березня 2025

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу

У межах дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) магістранти, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві», відвідали вебінар «Покращення енергоефекти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу 15 вересня 2025