Участь викладачів у наукових конференціях – один із ключових аспектів підвищення рівня їхньої професійної майстерності. Це дає змогу слідкувати за новітніми тенденціями в галузі, бути в курсі останніх розробок і постійно оновлювати свої знання. До того ж конференції сприяють розширенню професійних зв’язків, спонукають до активізації спільних наукових досліджень. Тому викладачі нашого університету не втрачають жодної нагоди долучитися до різноманітних фахових конференції.
Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько доєднався до роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», організованої Одеським національним технологічним університетом у змішаному форматі (ofline, online).
Різнопланові доповіді дали змогу отримати актуальну і докладну інформацію з різних сфер виробництва харчових продуктів, ознайомитися з напрямами роботи науковців різних країн. У подальшому цей матеріал буде використаний як у педагогічній, так і у науковій діяльності.