Н У Х Т

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти

30 вересня 2021

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти

За сприяння відділу працевлаштування студентів і випускників відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій із роботодавцем, директоркою відділу з юридичних та кадрових питань ПрАТ «Лантманнен Акса» Іриною Проніною.

Компанія «Лантманнен Акса» входить до скандинавського харчового концерну «Lantmänne». На сьогоднішній день компанія є найбільшим виробником сухих сніданків в Україні, а свою продукцію експортує до багатьох країн світу.

На зустрічі також були присутні начальниця відділу працевлаштування студентів і випускників НУХТ Світлана Садокова, заступниця директорки Навчально-наукового інституту харчових технологій Олена Супрун-Крестова, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Віталій Прибильський та доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко.

Під час зустрічі здобувачі дізналися про історію заснування компанії, асортимент продукції та перспективи його розширення, про політику компанії щодо забезпечення високої якості продукції.

Особливу увагу Ірина Проніна приділила питанням працевлаштування випускників, умовам стажування та роботи на підприємстві, програмам розвитку для молодих фахівців і можливості кар’єрного росту.

На завершення зустрічі усі присутні мали змогу поставити запитання та отримали ґрунтовні відповіді від Ірини Проніної.

Дякуємо Ірині Проніній за таку змістовну зустріч і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 30-09-2021
Читайте також:
Триває виробнича практика здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи у готельних підприємствах вітчизняної індустрії гостинності

З 1 вересня здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання 3 і 4 курсів приступили до проходження практики. Метою виробничої практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань здобувачів із організації та технології обслуговування в засобах розміщення, ознайомлення зі сучасним о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває виробнича практика здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи у готельних підприємствах вітчизняної індустрії гостинності 15 вересня 2021

Нюанси автотранспортного страхування вивчали здобувачі-фінансисти з фахівчинею НАСК «ОРАНТА»

На запрошення доцентки кафедри фінансів Катерини Третяк гостьову лекцію «Автотранспортне страхування» для здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»29 листопада прочитала заступниця начальника Києво-Святошинського відділення ПАТ НАСК «ОРАНТА» Олександра Сміян. Під час лекції здобувачі ознайомилися з властивостями автотран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нюанси автотранспортного страхування вивчали здобувачі-фінансисти з фахівчинею НАСК «ОРАНТА» 30 листопада 2021

У самостійне професійне життя вирушають випускники

У Відокремленому структурному підрозділі «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» відбулося вручення дипломів студентам спеціальності «Туризм» (куратор – Михайло Станкович). Ще вчора вони були студентами, а сьогодні, як наголосила у вітальному слові завідувачка економічного відділу Надія Шекмар, отримали фундамент для майбутньої праці. Впевнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У самостійне професійне життя вирушають випускники 24 травня 2022

Триває активна підготовка кафедри готельно-ресторанної справи до Дня відкритих дверей НУХТ

Насичений профорієнтаційний тиждень відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, адже День відкритих дверей НУХТ є головною подією, яку очікують не тільки абітурієнти, а й здобувачі освіти і викладачі. З 28 вересня по 6 жовтня викладачі кафедри та здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває активна підготовка кафедри готельно-ресторанної справи до Дня відкритих дверей НУХТ 06 жовтня 2023