Н У Х Т

Як менеджери персоналу розпізнавали фейки і дезінформацію

03 жовтня 2025

Як менеджери персоналу розпізнавали фейки і дезінформацію

Здобувачі освіти першого, другого та третього курсів освітньої програми «Менеджмент персоналу» в рамках дисциплін «HR-навігатор», «Підприємництво та соціальні проєкти», «Івент менеджмент» разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту Юлією Гринюк і Оленою Безпалько відвідали інтерактивну виставку #ДезАут. Виставка є прикладом успішного соціального проєкту «Зміцнення правдивості, прозорості та демократії для протидії дезінформації», реалізованого ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки уряду Канади.

Експозиція складається з декількох інтерактивних зон-станцій, які необхідно дослідити одна за однією. На маршруті менеджери персоналу виконували завдання з фактчекінгу, пройшли квест на медіаграмотність, дипфейки і вплив пропаганди.

У такий спосіб вони не лише поглибили розуміння природи фейків та їх впливу на репутацію брендів і суспільства загалом, але й натренували навички критичного мислення і розрізнення фактів від маніпуляцій – ключову компетентність HR-менеджера, який щодня працює з великими обсягами інформації, аналізує її достовірність та формує довіру всередині команди й назовні.

Виставка відкрита для всіх охочих у Музеї історії міста Києва до 5 жовтня.

Опублікований: 03-10-2025
Читайте також:
Професійний розвиток викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації: екологічна складова

Гостра потреба у подоланні наслідків змін клімату та забезпеченні сучасних потреб людства в умовах сталого економічного розвитку вимагає не тільки ґрунтовних знань, своєчасних винаходів, але й нових та ефективних форм співпраці у різних сферах людської діяльності. Українські заклади вищої освіти готують майбутніх спеціалістів до дієвих екологічних,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний розвиток викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації: екологічна складова 04 грудня 2023

Особливості управління службою хаускіпінгу від фахівчині-практика сфери гостинності Німеччини

У межах вивчення дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» здобувачі четвертого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи викладача дисципліни, доцента кафедри готельно-ресторанної справи Юрія Ткачука прослухали гостьову лекцію хаузменеджерки служби хаускіпінгу готелю Novotel (Hannover, Німеччина) Ірини Побідаш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості управління службою хаускіпінгу від фахівчині-практика сфери гостинності Німеччини 10 жовтня 2025

Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування 25 листопада 2020

Креативний прояв економічних знань наших першокурсників

Здобувачі першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління, використавши набуті економічні знання та творчо-аналітичні здібності, відтворили своє бачення відновлення повоєнної економіки України в близькій і далекій перспективі. Студенти груп МА 1-3, МА 1-5, БО 1-11, ТП 1-13, ФІ 1-14 разом зі старшою викладачкою Тетяною Швед предс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний прояв економічних знань наших першокурсників 30 травня 2022