Н У Х Т

Хімічний лекторій для вступників розпочав новий сезон

15 листопада 2021

Хімічний лекторій для вступників розпочав новий сезон

Уже не перший рік викладачі кафедри харчової хімії нашого університету проводять серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників.

Цього року перший лекторій відбувся 13 листопада і розпочався із зустрічі з минулорічними слухачами, а нині вже успішними здобувачами освіти нашого університету Надією Магден (група ХТ-1-13), Віталієм Кияницею (група ХТ-1-13), Катериною Овчаренко (група БТ-1-1).

У режимі відеоконференції до лекторію підключилися майбутні вступники з Києва, Ніжина, Чернігова. Вони отримали від наших першокурсників відповіді на запитання: чому вирішили складати ЗНО з хімії, що змотивувало, як готувались до ЗНО, як зорганізувалися на самому ЗНО, що відчували перед складанням ЗНО, як боролися зі стресом, чи сподівалися отримати 200 балів з хімії, поради для тих, хто складатиме хімію, на що потрібно звернути увагу насамперед, як найкраще підготуватись до ЗНО.

Після спілкування зі здобувачами доцентка кафедри харчової хімії Віра Іщенко прочитала для слухачів лекторію відеолекцію «Основні хімічні поняття», що супроводжувалася розглядом тестових завдань ЗНО з поданої теми. Лекторка розглянула підходи програмування мозку на окремі деталі тесту для одержання вірної відповіді. Учасники лекторію активно долучилися до цієї роботи, пропонували варіанти розв’язання та пояснювали свій вибір.

На жаль, цього разу такий цікавий, корисний захід наші викладачі змушені були залишити без традиційної лабораторної частини занять. Але наприкінці заходу слухачі поцікавилися датою проведення наступної зустрічі, а це означає – їх робота була корисною та не марною!

Опублікований: 15-11-2021
Читайте також:
Четвертокурсники-біотехнологи розпочали практичні заняття з дисципліни «Біобезпека та біоетика»

У сучасному світі біоетика стала невід'ємною частиною науки, особливо на тлі швидкого розвитку біотехнологій, медицини та біології. Ця дисципліна допомагає вирішувати правові та моральні виклики, пов’язані з науковими досягненнями та правами людини. Головною метою біоетики є не лише дотримання етичних стандартів у впровадженні нових технологій, але...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи розпочали практичні заняття з дисципліни «Біобезпека та біоетика» 10 вересня 2024

Сучасні підходи до реклами практикують третьокурсники

Бакалаври 3 курсу освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління вийшли на навчальну практику. Керівник практики від підприємства – директор ТОВ «ЮЛАВ МЕДІА» – дому блогерів Роман Русанов, який також входить до робочої групи розробників освітньої програми, за якою навчаються здобувачі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до реклами практикують третьокурсники 09 лютого 2022

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Із подовженням в Україні карантинних заходів, продовжується і робота викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у дистанційній формі. 28 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри на платформі zoom-конференції, яке провів завідувач Василь Пасічний. Разом із колективом розглянули та обговорили наступні питання: 1. Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 квітня 2020

Виконавчий директор Федерації органічного руху України прочитав лекцію магістрантам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для студентів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів». З особливостями органічного виробництва, сертифікацією...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконавчий директор Федерації органічного руху України прочитав лекцію магістрантам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 вересня 2019