Н У Х Т

Хімічний лекторій для вступників розпочав новий сезон

15 листопада 2021

Хімічний лекторій для вступників розпочав новий сезон

Уже не перший рік викладачі кафедри харчової хімії нашого університету проводять серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників.

Цього року перший лекторій відбувся 13 листопада і розпочався із зустрічі з минулорічними слухачами, а нині вже успішними здобувачами освіти нашого університету Надією Магден (група ХТ-1-13), Віталієм Кияницею (група ХТ-1-13), Катериною Овчаренко (група БТ-1-1).

У режимі відеоконференції до лекторію підключилися майбутні вступники з Києва, Ніжина, Чернігова. Вони отримали від наших першокурсників відповіді на запитання: чому вирішили складати ЗНО з хімії, що змотивувало, як готувались до ЗНО, як зорганізувалися на самому ЗНО, що відчували перед складанням ЗНО, як боролися зі стресом, чи сподівалися отримати 200 балів з хімії, поради для тих, хто складатиме хімію, на що потрібно звернути увагу насамперед, як найкраще підготуватись до ЗНО.

Після спілкування зі здобувачами доцентка кафедри харчової хімії Віра Іщенко прочитала для слухачів лекторію відеолекцію «Основні хімічні поняття», що супроводжувалася розглядом тестових завдань ЗНО з поданої теми. Лекторка розглянула підходи програмування мозку на окремі деталі тесту для одержання вірної відповіді. Учасники лекторію активно долучилися до цієї роботи, пропонували варіанти розв’язання та пояснювали свій вибір.

На жаль, цього разу такий цікавий, корисний захід наші викладачі змушені були залишити без традиційної лабораторної частини занять. Але наприкінці заходу слухачі поцікавилися датою проведення наступної зустрічі, а це означає – їх робота була корисною та не марною!

Опублікований: 15-11-2021
Читайте також:
Усе про кібербезпеку для бакалаврів-технологів

Наставниці академічних груп кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучили студентів 1-3 курсів до участі у серії вебінарів, проведених за ініціативи центру фінансових знань «Талан» Національного банку України. Студенти прослухали вебінари «Кібербезпека та актуальні схеми шахрайства» від головної експертки управління зв’язків ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про кібербезпеку для бакалаврів-технологів 20 лютого 2025

Синергія вишу і виробництва

Викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Юрій Барилюк, Олександр Зігунов і Володимир Заїка організували та провели заняття на виробництві зі спецдисциплін для студентів третього курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва». У рамках вивчення відповідних тем студенти відвідали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія вишу і виробництва 23 лютого 2018

До обговорення виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі долучилися наші викладачі

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доценти Андрій Форсюк, Олексій Пилипенко, Валерій Возний і асистент Роман Грищенко взяли участь у робочій нараді щодо стану виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі та проекту Закону «Про господарську діяльність з озоноруйнівними речовинами та фторован...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі долучилися наші викладачі 20 листопада 2019

Магістранти опановують інноваційні методи досліджень із запрошеною фахівчинею

На запрошення викладачок кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик та Юлії Бондаренко лабораторне заняття з дисципліни «Науково-дослідницький практикум» для магістрантів освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів» провела постд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують інноваційні методи досліджень із запрошеною фахівчинею 14 березня 2025