Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітніх програм «Технології харчування», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Технології в ресторанному господарстві» взяли участь у онлайн-зустрічі «Інклюзивність та безбар'єрність в ресторанно-готельному бізнесі».
Організатори зустрічі – директорка PROFI CLUB Ольга Михайлова, креативна директорка та співзасновниця архітектурно-проєктної компанії АІММ Анна Іскіердо, експертка Центру компетенцій Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини Валентина Петрова та директорка ГО «Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпро» Олена Булах.
У ході зустрічі говорили: про маломобільні групи населення, їх особливості і потреби; що таке психологічно безпечне середовище на робочому місці; створення мапи підтримки ментального здоров'я у вашій компанії; інклюзивність у бізнесі – можливість, від якої виграють усі; як зробити простір підприємств HORECA доступним для всіх, без обмежень; ментальне здоров'я у колективі, у якому є особливі працівники; соціальну та моральну відповідальність інклюзивності.
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячна зовнішнім стейкхолдерам бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування», директорці PROFI CLUB Ользі Михайловій та директору ГО «Ресторанна гільдія» Богдану Михайлову за запрошення.