Н У Х Т

Онлайн-стажування викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у найбільшій готельній мережі України

01 листопада 2021

Онлайн-стажування викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у найбільшій готельній мережі України

З 18 по 31 жовтня викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу успішно пройшли підвищення кваліфікації «LEVEL UP разом з REIKARTZ» обсягом 30 годин від однієї з найбільших вітчизняних мереж готелів «Reikartz Hotel Group».

Програма курсу зі шести вебінарів включала модулі: принципи роботи сучасної готельно-ресторанної мережі; стандарти служби прийому та розміщення; ресторанний комплекс: чек-ап роботи ресторану; організація служби хаускіпінг; основні показники ефективності готелю.

Спікери – топ-менеджери, роботодавці, фахівці-практики з багаторічним досвідом професійної діяльності, ефективного управління й лідерства в індустрії гостинності: керівниця відділу навчання «Reikartz Hotel Group» Ірина Магалецька, Food&Beverages директор «Reikartz Hotel Group» Андрій Магалецький, фахівчині з питань навчання та адаптації Юлія Горохова і Ірина Клуб.

Набуті компетентності та отриманий практичний досвід наші науково-педагогічні працівники зможуть імплементувати у навчальний процес під час реалізації освітньо-професійних програм, підготовки та оновлення навчально-методичних матеріалів, модернізації лабораторних робіт, у науковій роботі, керівництві кваліфікаційними роботами здобувачів вищої освіти, для розроблення інноваційних педагогічних технологій і методик освітньої діяльності.

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу висловлює подяку «Reikartz Hotel Group» за таку можливість підвищення кваліфікації для викладачів закладів вищої освіти, адже це – детермінанта організації якісного освітнього процесу.

Опублікований: 01-11-2021
Читайте також:
Способи оптимізації навчального контенту під запити молоді вивчають викладачі кафедри фізики та професійної безпеки

Цікавий і корисний онлайн-вебінар щодо використання відеогенератора штучного інтелекту Elai в освітньому процесі відвідали викладачі кафедри фізики та професійної безпеки. Захід був організований спільно з Міністерством освіти і науки України та компанією Elai – інноваційним постачальником рішень у сфері створення відео за допомогою генеративного ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Способи оптимізації навчального контенту під запити молоді вивчають викладачі кафедри фізики та професійної безпеки 25 квітня 2025

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Спеціаліст». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів хлібопекарського напряму очолив генеральний директор об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а кондитерського напряму – голова  правлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст» 28 лютого 2017

Держслужба якості освіти вивчатиме перебіг вступної кампанії

Державна служба якості освіти здійснюватиме моніторинг організації та проведення вступної кампанії закладами вищої та фахової передвищої освіти. За словами, голови Держслужби Руслана Гурака, діяльність служби якості освіти спрямована на захист прав учнів, вступників, студентів на здобуття відповідного рівня освіти. «Наразі розроблено Програму мон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Держслужба якості освіти вивчатиме перебіг вступної кампанії 10 серпня 2020

Наш викладач – акредитований експерт

Із метою підтвердження професійної діяльності та підвищення власної компетенції старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ Ярослав Кічула пройшов акредитацію в Міжнародній службі акредитації (IAS). За рішенням органу акредитації наш викладач внесений до переліку аудиторів у категорії «Н»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш викладач – акредитований експерт 18 липня 2022