Н У Х Т

Практичні кейси від успішного випускника та стейкхолдера

03 квітня 2025

Практичні кейси від успішного випускника та стейкхолдера

Для ресторанного бізнесу України логістичні технології доставки страв, виробів, напоїв дають можливість збільшувати продажі та залучати нових споживачів до своїх підприємств харчування.

Із новітніми технологіями доставки кулінарної продукції на вітчизняному ринку та особистим досвідом у цій галузі поділився успішний випускник нашого університету, СЕО проєктів «100 років» Олександр Здрілко під час лекторію 2 квітня 2025 р., який завітав на запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран.

Аудиторія в офлайні – здобувачі першого та третього курсів освітнього ступеня бакалавра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у розрізі дисциплін «Основи гостинності», «Ресторанна справа» та «Менеджмент готельно-ресторанного господарства».

Живе спілкування зі здобувачами освіти про впровадження штучного інтелекту в логістичний ланцюг кур’єр – заклад ресторанного господарства – споживач викликало бурхливе зацікавлення майбутніх фахівців ресторанного бізнесу. Відкриття в Києві нових закладів ресторанного господарства «Муза від Євгена Клопотенка» з оригінальним меню української кухні, які працюють тільки за допомогою цих технологій доставки, дало впевненості всій аудиторії в розвитку ресторанного бізнесу, не залежно від викликів сьогодення, і в правильному виборі майбутньої професії.

Протягом заходу здобувачі освіти ставили Олександру запитання, на які отримували ґрунтовні відповіді. Лекторій пройшов цікаво, жваво та в дружній атмосфері.

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячна за співпрацю і зичить Олександру Здрілку підкорення нових вершин та успіхів на професійній ниві!

Опублікований: 03-04-2025
Читайте також:
Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу

Старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко пройшла тренінговий курс «Психологічна підготовка та дії цивільного населення у воєнних умовах – 6.0», організований Офісом підтримки вченого спільно з Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Благодійним фондом «Людина», Громадською організацією «Міжнародна фундація розвитк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу 14 березня 2023

В університеті відбулася зустріч випускників

26 травня за давньою традицією в останню суботу місяця університет зустрічав гостей – своїх випускників, які злетілися до Альма матер звідусіль. Зазвичай вони домовляються про зустріч на ювілей свого випуску – кожні п’ять років, але завжди багато і тих, хто зустрічається на загальному місці збору – площі перед головним корпусом – щороку. Вони навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася зустріч випускників 26 травня 2018

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 жовтня відбувся гостьовий лекторій і нетворкінг для студентів-першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках навчальної дисципліни «Основи гостинності». У режимі Zoom-конференції з відомого гірськолижного курорту Земмерінг в Австрії зі здобувачами спілкувався професіонал міжнародного рівня, шеф-кухар «SportHotel am Semmering...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 жовтня 2020