Н У Х Т

Практичні кейси від успішного випускника та стейкхолдера

03 квітня 2025

Практичні кейси від успішного випускника та стейкхолдера

Для ресторанного бізнесу України логістичні технології доставки страв, виробів, напоїв дають можливість збільшувати продажі та залучати нових споживачів до своїх підприємств харчування.

Із новітніми технологіями доставки кулінарної продукції на вітчизняному ринку та особистим досвідом у цій галузі поділився успішний випускник нашого університету, СЕО проєктів «100 років» Олександр Здрілко під час лекторію 2 квітня 2025 р., який завітав на запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран.

Аудиторія в офлайні – здобувачі першого та третього курсів освітнього ступеня бакалавра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у розрізі дисциплін «Основи гостинності», «Ресторанна справа» та «Менеджмент готельно-ресторанного господарства».

Живе спілкування зі здобувачами освіти про впровадження штучного інтелекту в логістичний ланцюг кур’єр – заклад ресторанного господарства – споживач викликало бурхливе зацікавлення майбутніх фахівців ресторанного бізнесу. Відкриття в Києві нових закладів ресторанного господарства «Муза від Євгена Клопотенка» з оригінальним меню української кухні, які працюють тільки за допомогою цих технологій доставки, дало впевненості всій аудиторії в розвитку ресторанного бізнесу, не залежно від викликів сьогодення, і в правильному виборі майбутньої професії.

Протягом заходу здобувачі освіти ставили Олександру запитання, на які отримували ґрунтовні відповіді. Лекторій пройшов цікаво, жваво та в дружній атмосфері.

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячна за співпрацю і зичить Олександру Здрілку підкорення нових вершин та успіхів на професійній ниві!

Опублікований: 03-04-2025
Читайте також:
Переведення на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня

Переведення вступників до вишів на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня. Це будуть ті місця, правом вступу на які не скористаються рекомендовані на них вступники. Подати документи, що підтверджують право на переведення, вступник має не пізніше 6 серпня. За всіма спеціальностями право на переведення мають ті вступники, в кого є передбачені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переведення на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня 31 липня 2019

Навчально-науковий інститут харчових технологій зустрічав провідного фахівця компанії Interstarch

У перші дні грудня інженер-технолог компанії Interstarch Україна Артем Баралюк на запрошення директорки Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко прочитав онлайн-лекцію на тему «Застосування модифікованих крохмалів Interstarch в харчовій промисловості». Заявлена тематика зацікавила багатьох здобувачів спеціальності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут харчових технологій зустрічав провідного фахівця компанії Interstarch 03 грудня 2025

Копірайтинг і не тільки: про найцікавіше від студентів кафедри маркетингу

Вересень – місяць найбільшого натхнення для молодих талантів. Не оминуло це і наших студентів-маркетологів. Після довгих очікувань, здобувачі спеціальності 075 «Маркетинг» зустрілись у рідному університеті, щоб обговорити мейнстріми копірайтингу й візуалізації у рекламі. Цьому і була присвячена тема першого засідання гуртка кафедри маркетингу «Інте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Копірайтинг і не тільки: про найцікавіше від студентів кафедри маркетингу 14 вересня 2022

Проблеми біодоступності та біоеквівалентності лікарських препаратів роз’яснила магістрам-біотехнологам фахівець корпорації «Артеріум»

Магістри першого року навчання, що навчаються за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія», задалися питаннями, який «життєвий шлях» проходить та чи інша таблетка, спрей для носа чи бризкалка для горла або ж вакцина, антибіотик чи будь-який інший лікарський препарат, який ми купуємо в аптеці і вживаємо; як лікарський препарат потрапляє на прилавк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми біодоступності та біоеквівалентності лікарських препаратів роз’яснила магістрам-біотехнологам фахівець корпорації «Артеріум» 12 березня 2019