Н У Х Т

Знання з міжнародного економічного співробітництва розширюють наші викладачі

05 травня 2025

Знання з міжнародного економічного співробітництва розширюють наші викладачі

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до семінару «Як працювати з країнами Азії», який провів надзвичайний і повноважний посол України, доктор фізико-математичних наук, заслужений економіст України Сергій Корсунський.

Захід був присвячений культурним і економічним особливостям взаємодії з азійськими країнами в умовах трансформації глобальних ринків. Учасники мали можливість ознайомитися з актуальними бізнес-практиками, кейсами успішної співпраці та новими економічними можливостями в регіоні Азії.

Серед ключових тем, які обговорювалися на семінарі: культурні відмінності країн Східної та Південно-Східної Азії; специфіка ведення переговорів і побудови ділових відносин у регіоні; стратегії виходу українських підприємств на азійські ринки; поради щодо ефективної міжкультурної комунікації та налагодження довготривалого партнерства.

Семінар став цінною платформою для розширення знань у сфері міжнародного економічного співробітництва та надав практичні інструменти для розвитку освітніх і підприємницьких ініціатив у напрямку Азії. Участь у заході також сприяла формуванню міждисциплінарного бачення інтеграції України в нову геоекономічну реальність.

Наша представниця щиро вдячна Сергію Корсунському за змістовну та натхненну зустріч, яка сприяє стратегічному мисленню й розширенню міжнародного діалогу.

Опублікований: 05-05-2025
Читайте також:
Практичні скіли пакувальників

З 13 січня частина наших здобувачів освіти відповідно до графіків навчального процесу розпочала проходження практики. Зокрема бакалаврів освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» (спеціальність «Видавництво і поліграфія») гостинно зустрів колектив друкарні «Вольф». Друкарня «Вольф» працює на ринку полі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні скіли пакувальників 16 січня 2025

Із п’ятизірковим готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv» познайомилися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Наставники кафедри готельно-ресторанної справи організовують пізнавально-культурні позанавчальні заходи для студентів своїх академічних груп. Так, наставники груп ГС-2-6 і ГС-1-6, доцент кафедри Лариса Шаран і асистент Юлія Мирошник разом зі студентами відвідали п’ятизірковий готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv», розташований у центрі історичного Под...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із п’ятизірковим готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv» познайомилися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 червня 2019

У центрі уваги – безпека: відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету

8 вересня 2022 року в залі засідань ректорату відбулося перше в цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко привітав присутніх із початком нового навчального року і розпочав засідання з розповіді про життя університету протягом останніх пів року в умовах воєнного стану в країні. Він коротко зупинився на усі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – безпека: відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету 08 вересня 2022

Гостьова лекція об’єднала біотехнологів, екологів і хімтехнологів

27 жовтня експертка з фармацевтичної регуляції у Департаменті української реєстрації ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» Оксана Плоднік прочитала гостьову лекцію на тему «Життєвий цикл лікарського засобу: основні етапи та екологічні аспекти у фармацевтичному виробництві» для студентів бакалаврату та магістратури спеціальностей Е2 «Екологія», G21 «Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція об’єднала біотехнологів, екологів і хімтехнологів 30 жовтня 2025