Н У Х Т

Підвищують рівень своїх компетенцій з організації дистанційної форми навчання викладачі кафедри фізики

30 березня 2020

Підвищують рівень своїх компетенцій з організації дистанційної форми навчання викладачі кафедри фізики

У період карантину активно вивчає та впроваджує передовий досвід організації дистанційної форми навчання доцент кафедри фізики Володимир Вишняк. Фахівцю надзвичайно цікаво, яким чином реалізуються дані проекти в середній школі та у закладах вищої освіти. Викладач глибоко переконаний, що за новітніми технологіями майбутнє.

Успішне проходження дистанційного навчання за темою «Організація навчання та дозвілля під час карантину: корисні матеріали на допомогу педагогу» засвідчене відповідним сертифікатом.

Опублікований: 30-03-2020
Читайте також:
Термодинаміка розчинів на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії

Доцент кафедри харчової хімії Михайло Овчаров 22 листопада 2023 року провів відкрите лекційне заняття з дисципліни «Фізична хімія» для здобувачів другого курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 161 «Хімічні технології». Тема лекції – «Термодинаміка розчинів». Змістовна мультимедійна презентація ознайомила слухачів із основними поняттями ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Термодинаміка розчинів на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії 23 листопада 2023

Перші успіхи студентів і викладачів НУХТ на платформі онлайн-освіти Coursera

Минув рівно місяць від початку навчання студентів і викладачів НУХТ на Coursera – платформі масової онлайн-освіти. Завдяки наданому нашому університетові доступу до Coursera у зв'язку з загрозою covid-19 та карантином, у студентів і викладачів з'явилася можливість безкоштовно навчатися за програмами провідних університетів світу. Маємо перші резуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успіхи студентів і викладачів НУХТ на платформі онлайн-освіти Coursera 21 квітня 2020

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. наш університет призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у 2020/2021 навчальному році. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт із 23 заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р. 22 березня 2021

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології комплексного збагачення хлібних виробів ізолятами рослинних білків» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом Валерієм Махинько. Науковим консу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження 29 грудня 2018