Н У Х Т

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 квітня 2024

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшли з друку навчальний посібник і робочий зошит з дисципліни «Технологічні основи технологій харчових виробництв», співавторками якого є завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Неміріч та старша викладачка циклової випускової комісії виробництва та технологій Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій», к.т.н Ольга Ройко.

Публікації призначені для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології».

У посібнику наведено узагальнені матеріали, що ґрунтуються на аналізі існуючої інформації про властивості харчових продуктів і харчових систем, їх перетворенні під час технологічного потоку, а також на результатах науково-дослідних робіт фахівців з проблем удосконалення технології виробництва харчової продукції. Наведений матеріал не є вичерпним, він наповнений основними положеннями, необхідними для правильного засвоєння дисципліни, отримання базових знань щодо закономірностей технологічних процесів харчових виробництв.

Робочий зошит стане зручним помічником у конспектуванні теоретичного матеріалу та створенні основи при виконані практичних завдань різного рівня, контролером засвоєння навчального матеріалу, організатором самостійної роботи здобувачів освіти.

Бажаємо авторкам творчої наснаги, натхнення та подальших здобутків!

Опублікований: 17-04-2024
Читайте також:
Планове комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту відбулося в університеті

20-22 листопада в Києві відбулися масштабні навчання рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій, під час яких у різних районах Києва проходили командно-штабні навчання рятувальних служб у разі виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період. 22 листопада за планом відпрацювання практичних заходів на суб’єктах господ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту відбулося в університеті 22 листопада 2018

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету

Невпинно продовжують професійно орієнтувати учнівську молодь викладачі випускових кафедр нашого університету. Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олександр Люлька у профорієнтаційному тандемі з доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитром Люлькою завітали до освітнього простору Лучанського ліцею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету 24 квітня 2024

Корисні поради щодо підготовки здобувачів-бакалаврів до вступу до магістратури отримують наші викладачі

У лютому Міжнародний освітній центр «Dinternal Education» разом із видавцем навчальних книг, компанією «Pearson» проводить для викладачів закладів вищої освіти низку вебінарів, спрямованих на отримання корисних порад щодо підготовки випускників 4-го курсу бакалаврату до вступу в магістратуру, оскільки всім здобувачам доведеться складати іспити при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради щодо підготовки здобувачів-бакалаврів до вступу до магістратури отримують наші викладачі 24 лютого 2021

У фокусі уваги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» використання Artificial Intelligence у сучасному світі

12 лютого 2024 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним з великим інтересом взяли участь у воркшопі, присвяченому застосуванню штучного інтелекту (Artificial Intelligence) у сучасному світі. Воркшоп «Us...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» використання Artificial Intelligence у сучасному світі 14 лютого 2024