Н У Х Т

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 квітня 2024

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшли з друку навчальний посібник і робочий зошит з дисципліни «Технологічні основи технологій харчових виробництв», співавторками якого є завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Неміріч та старша викладачка циклової випускової комісії виробництва та технологій Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій», к.т.н Ольга Ройко.

Публікації призначені для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології».

У посібнику наведено узагальнені матеріали, що ґрунтуються на аналізі існуючої інформації про властивості харчових продуктів і харчових систем, їх перетворенні під час технологічного потоку, а також на результатах науково-дослідних робіт фахівців з проблем удосконалення технології виробництва харчової продукції. Наведений матеріал не є вичерпним, він наповнений основними положеннями, необхідними для правильного засвоєння дисципліни, отримання базових знань щодо закономірностей технологічних процесів харчових виробництв.

Робочий зошит стане зручним помічником у конспектуванні теоретичного матеріалу та створенні основи при виконані практичних завдань різного рівня, контролером засвоєння навчального матеріалу, організатором самостійної роботи здобувачів освіти.

Бажаємо авторкам творчої наснаги, натхнення та подальших здобутків!

Опублікований: 17-04-2024
Читайте також:
Мистецтво комунікації або Заговори, щоб тебе побачили

Як правильно комунікувати з незнайомими людьми? Як знайти спільну мову? Як впоратися з труднощами у спілкуванні?.... Ці та багато інших питань постають перед першокурсниками-біотехнологами, яким довелося у цьому навчальному році починати своє навчання у дистанційному форматі, через інформаційний простір комунікувати з викладачами і своїми одногруп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво комунікації або Заговори, щоб тебе побачили 05 листопада 2020

Спільний семінар кафедри експертизи харчових продуктів та Всесвітньої продовольчої Програми ООН

1 листопада 2024р у межах Рамкової угоди про співпрацю університету з Всесвітньою продовольчою Програмою ООН за участі викладачів кафедри експертизи харчових продуктів відбувся Відкритий семінар для середніх та малих підприємств «Стандарти та тренди в сфері продовольчої безпеки». Експерти та фахівці-практики харчової галузі із України та з-поза її...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільний семінар кафедри експертизи харчових продуктів та Всесвітньої продовольчої Програми ООН 04 листопада 2024

Як відкрити світу гастрономічну Україну дізнавалися першокурсники спеціальності «Туризм»

Як відкрити світу гастрономічну Україну та познайомити людство з традиціями гостинності й культури приготування національних страв ? Про це здобувачі освіти першого курсу спеціальності «Туризм» разом із викладачкою дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України», доценткою Тетяною Мірзодаєвою слухали та дискутували на Першій вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити світу гастрономічну Україну дізнавалися першокурсники спеціальності «Туризм» 15 грудня 2020

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів

Кінець навчального року – це не тільки нескінченні підсумкові модульні тести, захисти курсових і контрольних робіт, але й доробок на майбутнє. Прийшов час здобувачам обирати, граніт яких саме наук вони будуть «гризти» наступного навчального року. Днями гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, приро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів 01 червня 2022