Н У Х Т

Наші фахівці проводять унікальні авторські тренінги для виробничників

17 липня 2018

Наші фахівці проводять унікальні авторські тренінги для виробничників

12-14 липня доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Олександр Пупена провів на базі університету тренінг «ISA 88 – управління рецептурними процесами».

Авторський тренінг від нашого фахівця – єдиний в Україні, що на системному ґрунтовному рівні надає базу знань по стандарту МЕК 61512 (ISA 88), який є, по-суті, основою для створення масштабованих, сучасних АСУТП.

Враховуючи, що стандарт ISA 88 стосується різних стейкхолдерів, у ході тренінгу він був розглянутий з різних точок зору: інженерів різного рівня, зокрема технологів та енергетиків і керівного персоналу, а також автоматників і програмістів систем ІТ-керування підприємством.

Нагадаємо, що стандарт ISA 88 (в основному для США) та його міжнародна версія (МЕК 61512) призначений для полегшення створення та підвищення функціональності автоматизованих систем керування періодичними (Batch) виробництвами, особливо в тому випадку, коли потрібне виготовлення багатоасортиментної продукції з гнучким керуванням рецептами.

Опублікований: 17-07-2018
Читайте також:
У нашої наукової молоді є шанс повторити минулорічний успіх у конкурсі наукових робіт молодих вчених

15 серпня МОН планує оголосити п'ятий конкурс наукових робіт молодих вчених. Для підтримки кращих проєктів до бюджету наступного року передбачається закласти понад 100 млн гривень. Про це повідомила генеральний директор директорату науки та інновацій МОН Юлія Безвершенко. Участь у конкурсі можуть брати молоді дослідники, які працюють або навчаютьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У нашої наукової молоді є шанс повторити минулорічний успіх у конкурсі наукових робіт молодих вчених 13 серпня 2020

Гуртківці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів досліджують використання нетрадиційної сировини

Відбулося засідання наукового гуртка, керівницею якого є професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Засідання пройшло дистанційно в режимі конференції ZOOM. Його тема – «Використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів». Учасники гуртка мали завдання виготовити в домашніх умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гуртківці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів досліджують використання нетрадиційної сировини 24 листопада 2020

Щедра студентська осінь у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Цього тижня студенти-першокурсники вперше вийшли на сцену Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ. В актовій залі коледжу відбулися гала-концерт і підведення підсумків щорічного Фестивалю самодіяльної творчості студентів І курсу «Зоряний дощ» із нагородженням переможців. Творча молодь разом із класними керівниками відповідально і творчо готу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щедра студентська осінь у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 30 жовтня 2018

Традиційно наші фахівці увійшли до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

Щорічно влітку у Києві підводяться підсумки рейтингу найкращих брендів країни «Фаворит Успіху» за попередній рік. Переможці конкурсу визначаються за підсумками національного дослідження громадських уподобань і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Визначаються переможці дуже просто і прозоро – анкету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційно наші фахівці увійшли до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху» 17 серпня 2021