Н У Х Т

Про різні підходи до онлайн-навчання у різних країнах на черговому засіданні English Speaking club

26 травня 2021

Про різні підходи до онлайн-навчання у різних країнах на черговому засіданні English Speaking club

У непростий час пандемії та карантину викладачка кафедри ділової іноземної мови Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели чергове засідання English Speaking club у онлайн-режимі на тему «E-learning».

Розпочали з мотиваційної промови Stuart Snuggs і Наталії Божок, про те, що онлайн-навчання є чудовою можливістю для саморозвитку, самодисципліни та удосконалення знань і навичок із англійської мови.

Далі студенти познайомилися з новими словами за тематикою зборів, а також прочитали цікавий текст про різні підходи до онлайн-навчання у різних країнах «E-learning in different countries». У подальшій дискусії учасники засідання прийшли до висновку, що одні з найкращих стратегій дистанційного навчання застосовуються в Японії, Великобританії та США.

Влада Низовських і Дар’я Юрчук представили презентацію «E-learning in Ukraine», де поділилися власними роздумами про особливості навчання онлайн в Україні під час пандемії.

На фінальному етапі засідання обговорювали переваги і недоліки навчання онлайн в епоху пандемії, а також розмірковували, як психологічно впоратися з карантином і захистити себе від коронавірусу.

Головне – пам’ятати, що можливості для саморозвитку є завжди. Будьте здорові! 

Опублікований: 26-05-2021
Читайте також:
Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вперше в історії стажувалися в готелях Болгарії

12 вересня 2018 року відбулася зустріч студентів і викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із директором Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Республіка Болгарія, м. Варна) Петром Сиротіним. Під час зустрічі студенти, що вперше в історії коледжу пройшли стажування в готелях Болгарії, звітува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вперше в історії стажувалися в готелях Болгарії 13 вересня 2018

Ділимося досвідом з японськими колегами

Наш університет продовжує зміцнювати міжнародні зв’язки та ділитися досвідом щодо підвищення якості й безпечності харчової продукції. А наші викладачі незмінно запрошуються до різноманітних експертних груп із упровадження новітніх технологій та забезпечення найвищих стандартів якості у всіх сферах життя українців. Так, доцентка кафедри технології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділимося досвідом з японськими колегами 18 серпня 2025

Позаду – навчання, попереду – життя!

У ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск десяти навчальних груп. Це – особливе свято, яке лежить на межі юності та дорослого життя, – випускний. Роки навчання в коледжі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день. Позаду лекції, семінари, заліки та іспити, а поп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позаду – навчання, попереду – життя! 10 липня 2024

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023

Участь у галузевих виставкових заходах – ідеальна можливість для демонстрації навчального і наукового потенціалу колективу університету та прекрасний інструмент для започаткування й розвитку співпраці зі стейкхолдерами-виробничниками. Тим більше, коли мова йде про виставки такого рівня як «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS UKRAINE» та «BAKERY UKRAIN...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023 20 вересня 2023