Н У Х Т

Про різні підходи до онлайн-навчання у різних країнах на черговому засіданні English Speaking club

26 травня 2021

Про різні підходи до онлайн-навчання у різних країнах на черговому засіданні English Speaking club

У непростий час пандемії та карантину викладачка кафедри ділової іноземної мови Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели чергове засідання English Speaking club у онлайн-режимі на тему «E-learning».

Розпочали з мотиваційної промови Stuart Snuggs і Наталії Божок, про те, що онлайн-навчання є чудовою можливістю для саморозвитку, самодисципліни та удосконалення знань і навичок із англійської мови.

Далі студенти познайомилися з новими словами за тематикою зборів, а також прочитали цікавий текст про різні підходи до онлайн-навчання у різних країнах «E-learning in different countries». У подальшій дискусії учасники засідання прийшли до висновку, що одні з найкращих стратегій дистанційного навчання застосовуються в Японії, Великобританії та США.

Влада Низовських і Дар’я Юрчук представили презентацію «E-learning in Ukraine», де поділилися власними роздумами про особливості навчання онлайн в Україні під час пандемії.

На фінальному етапі засідання обговорювали переваги і недоліки навчання онлайн в епоху пандемії, а також розмірковували, як психологічно впоратися з карантином і захистити себе від коронавірусу.

Головне – пам’ятати, що можливості для саморозвитку є завжди. Будьте здорові! 

Опублікований: 26-05-2021
Читайте також:
Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Традиційно до участі у конкурсі за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа» долучилися здобувачі освіти факультету готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024» 25 березня 2024

Важливий етап професійного зростання завершили бакалаври кафедри технології оздоровчих продуктів

З 12 по 19 червня 2018 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників-бакалаврів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Державну екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійного зростання завершили бакалаври кафедри технології оздоровчих продуктів 20 червня 2018

Історія порятунку: наша здобувачка з Киргизстану розповіла про пережитий жах бомбардувань та обстрілів у Києві

У ці дні увага всього світу прикута до трагічних подій в Україні. Свій внесок в інформування світової спільноти про правдиву картину російської агресії у нашій столиці зробила й здобувачка освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету з Киргизстану Гульдана Тологонова. Вона разом із рештою киргизстанців у Києві стала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія порятунку: наша здобувачка з Киргизстану розповіла про пережитий жах бомбардувань та обстрілів у Києві 22 березня 2022

Сучасний підхід та актуальність інформації на відкритій лекції доцентки кафедри економіки і права

15 березня доцентка кафедри економіки і права Юлія Труш провела відкрите лекційне заняття «Продукція промислового підприємства» з навчальної дисципліни «Економіка та підприємницька діяльність» для здобувачів третього курсу спеціальностей «Прикладна механіка» (освітньо-професійної програми «Прикладна механіка»), «Галузеве машинобудування» (освітньо-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний підхід та актуальність інформації на відкритій лекції доцентки кафедри економіки і права 15 березня 2021