Н У Х Т

8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

09 березня 2021

8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

До свята 8 Березня наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, Анна Грищенко, Лариса Михонік та Олена Кохан провели тематичний захід.

Під час онлайн-зустрічей зі студентами розглянули історію його виникнення, традиції святкування в різних країнах та як вони змінювалися з роками.

Наставниці підготували листівки-вітання для дівчаток груп і привітали їх зі святом. Листівки та вірші з привітаннями також підготували студенти, та прочитали їх під час онлайн-зустрічей.

Сподіваємося, що це весняне свято додасть трішки тепла, надії, радості усім учасницям заходу.

На завершення наставниці також нагадали усім, щоб не забули привітати зі святом своїх матусь, сестричок і бабусь. 

Опублікований: 09-03-2021
Читайте також:
Відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція «Нормативно-законодавче підґрунтя створення системи управління безпечністю харчових продуктів» професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової для магістрантів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 квітня 2021

Ступінь PhD – здобуто!

3 червня 2025 року відбувся успішний захист дисертації «Розроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» аспірантом кафедри технології молока і молочних продуктів Артуром Михалевичем. Наукова керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ступінь PhD – здобуто! 05 червня 2025

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів

Співробітники телеканалу «Київ – канал європейської столиці» звернулися до нашого університету з проханням надати консультації для телепрограми «Якісне життя». І, звісно ж, наші співробітники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів погодилися допомогти журналістам підготувати матеріали про фальсифікацію недоброякісними виробниками м’яса та м’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів 04 лютого 2019

Нацфонд досліджень зможе оголосити перші конкурси для науковців

Національний фонд досліджень (НФД) зможе оголосити перші конкурси для вчених та надати їм гранти під кращі проєкти. Постанову, яка визначає процедури й умови конкурсного відбору та фінансування, ухвалив Уряд у останні дні 2019 року. «Нацфонд досліджень – абсолютно нова структура для підтримки українських вчених, створена за аналогом із провідними ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нацфонд досліджень зможе оголосити перші конкурси для науковців 21 січня 2020