Н У Х Т

Осінній марафон практики магістрантів: фармацевтична компанія «Дарниця»

20 вересня 2022

Осінній марафон практики магістрантів: фармацевтична компанія «Дарниця»

У магістрантів-біотехнологів триває виробнича практика. І, незважаючи на усі складнощі воєнного стану, наші здобувачі освіти все ж мають на вибір велику кількість підприємств. Серед них і багаторічний партнер університету, фармацевтична компанія «Дарниця», куди для набуття досвіду охоче пішли декілька студентів.

Олександр Жолобко і Євген Гук проходили тут практику, коли навчалися у бакалавраті, тому, обираючи місце для переддипломної, не вагалися. Їм подобається і потужне підприємство, і його колектив, привітний і закоханий у свою роботу. Фахівці фірми охоче діляться з нашими практикантами своїми знаннями і досвідом, все демонструють, пояснюють, дають можливість і самим спробувати щось зробити. Усе не зрозуміле залюбки пояснюють так, щоб здобувач дійсно зрозумів.

З першого ж дня практики студентів ознайомили з правилами техніки безпеки та призначили наставників, які опікуються практикантами й демонструють їм усі дива та тонкощі виробництва лікарських засобів.

Юнаки проходять практику у відділі валідації, де їх одразу ж долучили до проведення випробувань у цеху твердих лікарських засобів, таких як тест на стираність, розпадання або однорідність вмісту таблетованих лікарських засобів. Разом зі здійсненням випробувань практиканти також знайомляться з обладнанням, що використовується на різних стадіях технологічного процесу. Крім роботи в цеху, майбутніх спеціалістів також чекає робота за комп’ютером, зокрема внесення результатів випробувань і здійснення обчислень у програмі Microsoft Excel. Звичайно, знайдеться місце й для екскурсій по різних структурних підрозділах підприємства.

Якщо студент дійсно зацікавлений в отриманні максимальної користі від практики, то завод «Дарниця» є чудовим вибором – зазначають магістранти.

Опублікований: 20-09-2022
Читайте також:
Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи

22 квітня 2021 року відповідальний від кафедри готельно-ресторанної справи за перевірку робіт здобувачів вищої освіти на плагіат, асистент Артем Ущаповський відвідав практичний вебінар «Аналізуємо звіт про перевірку на плагіат» від компанії «Unicheck Україна» за участі та підтримки проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» – A...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2021

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки»

Наука та освіта є важливим пріоритетом світового інноваційного розвитку. Ця теза знайшла підтвердження під час захистів дипломних робіт магістрів на кафедрі технології цукру і підготовки води. Кафедра в 2019 році успішно випустила  більше тридцяти профільних фахівців харчової галузі зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми програмами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки» 27 лютого 2019

Цілісне уявлення щодо організації проєктного менеджменту в закладі освіти отримала наша викладачка

Доцентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Аліна Сірик пройшла міжнародне стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід», програма якого розроблена фундацією «Зустріч» (Польща) спільно з кафедрою Польсько-Українських Студій Ягеллонськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цілісне уявлення щодо організації проєктного менеджменту в закладі освіти отримала наша викладачка 20 січня 2022

Із устаткуванням і методиками для визначення посівних і сортових якостей насіння познайомилися першокурсники

Старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Інна Ноздрюхіна провела виїзне заняття зі студентами групи ТІ-1-2 у ДП «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» Міністерства аграрної політики та продовольства України. Вони побували в єдиній в Україні лабораторії, яка акредитована в Міжнародній асо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із устаткуванням і методиками для визначення посівних і сортових якостей насіння познайомилися першокурсники 27 травня 2019