Н У Х Т

Осінній марафон практики магістрантів: фармацевтична компанія «Дарниця»

20 вересня 2022

Осінній марафон практики магістрантів: фармацевтична компанія «Дарниця»

У магістрантів-біотехнологів триває виробнича практика. І, незважаючи на усі складнощі воєнного стану, наші здобувачі освіти все ж мають на вибір велику кількість підприємств. Серед них і багаторічний партнер університету, фармацевтична компанія «Дарниця», куди для набуття досвіду охоче пішли декілька студентів.

Олександр Жолобко і Євген Гук проходили тут практику, коли навчалися у бакалавраті, тому, обираючи місце для переддипломної, не вагалися. Їм подобається і потужне підприємство, і його колектив, привітний і закоханий у свою роботу. Фахівці фірми охоче діляться з нашими практикантами своїми знаннями і досвідом, все демонструють, пояснюють, дають можливість і самим спробувати щось зробити. Усе не зрозуміле залюбки пояснюють так, щоб здобувач дійсно зрозумів.

З першого ж дня практики студентів ознайомили з правилами техніки безпеки та призначили наставників, які опікуються практикантами й демонструють їм усі дива та тонкощі виробництва лікарських засобів.

Юнаки проходять практику у відділі валідації, де їх одразу ж долучили до проведення випробувань у цеху твердих лікарських засобів, таких як тест на стираність, розпадання або однорідність вмісту таблетованих лікарських засобів. Разом зі здійсненням випробувань практиканти також знайомляться з обладнанням, що використовується на різних стадіях технологічного процесу. Крім роботи в цеху, майбутніх спеціалістів також чекає робота за комп’ютером, зокрема внесення результатів випробувань і здійснення обчислень у програмі Microsoft Excel. Звичайно, знайдеться місце й для екскурсій по різних структурних підрозділах підприємства.

Якщо студент дійсно зацікавлений в отриманні максимальної користі від практики, то завод «Дарниця» є чудовим вибором – зазначають магістранти.

Опублікований: 20-09-2022
Читайте також:
Спільний профорієнтаційний захід Підготовчого відділення і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 вересня 2024 року фахівчиня Підготовчого відділення Маргарита Панасевич і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Людмила Мамченко в рамках реалізації плану профорієнтаційної діяльності провели презентацію нашого університету та його освітні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільний профорієнтаційний захід Підготовчого відділення і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2024

Триває підготовка до проведення Всеукраїнських олімпіад НУХТ для професійної орієнтації вступників

Викладачі кафедри фізики, доцент Михайло Лазаренко та старший викладач Інна Гуцало під керівництвом завідувача кафедри Світлани Літвинчук працюють над підготовкою завдань для І (дистанційного) туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з фізики. Нагадаємо, що впродовж останніх років університет проводить Всеукраїнські олімпіади з математики, фізики, хімії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до проведення Всеукраїнських олімпіад НУХТ для професійної орієнтації вступників 22 січня 2020

Почесною грамотою голови Голосіївської РДА відзначена голова студради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Міжнародний день студента – улюблене свято студентів, напевно, ще й тому, що як і на кожне свято, у цей день вони отримують подарунки і нагороди. І хоч цьогорічний День студента відзначався з певними обмеженнями, без подарунків наші найактивніші й найкращі здобувачі не лишилися. Зокрема, Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почесною грамотою голови Голосіївської РДА відзначена голова студради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 20 листопада 2020

До переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику долучилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції

11 лютого 2022 р. науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції – професори Олександра Нєміріч і Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька і Наталія Стукальська та старший викладач Володимир Польовик взяли участь у міжнародному вебінарі «Переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику» від DORA. Учасники обгов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику долучилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2022