Н У Х Т

Визначено переможців І туру ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

28 грудня 2022

Визначено переможців І туру ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Кафедрою гуманітарних дисциплін підбито підсумки І туру ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Організатори зазначають, що учасники гідно змагалися за перемогу та виявилися неабиякими знавцями української мови.

Переможцями стали:

І місце – Софія Вовк, Ірина Сєдова, Софія Голуб (усі – Навчально-науковий інститут харчових технологій).

ІІ місце – Гліб Столярчук, Тетяна Мельник (усі – факультет біотехнології та екологічного контролю), Софія Кравець, Анастасія Ісаєнко-Гонта, Анастасія Пустовойт (усі – Навчально-науковий інститут харчових технологій).

ІІІ місце – Анастасія Бондарук, Анна Тищенко, Софія Пашко (усі – факультет біотехнології та екологічного контролю), Яна Васильченко, Катерина Гулюк, Юлія Козаченко, Вероніка  Шпіліна, Каріна Воропай, Ростислав Лісовщенко, Анастасія Неділя, Дарія Михайленко (усі – Навчально-науковий інститут харчових технологій).

Вітаємо переможців! Бажаємо всім учасникам конкурсу подальших успіхів і перемог!

Опублікований: 28-12-2022
Читайте також:
Новації органічної освіти вивчали доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко взяли участь у V Міжнародній  науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 4 листопада за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта». Основною метою конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новації органічної освіти вивчали доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 листопада 2020

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти…

Учасники робочих груп трьох освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, які прагнуть досягти магістерського рівня вищої освіти в галузі харчових технологій. Здобувачам-бакалаврам було наголошено на важливості продовження освіти на другому (магістерськом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти… 15 лютого 2024

Навчально-науковий інститут харчових технологій розширює напрями науково-дослідної роботи у тісній співпраці зі стейкхолдерами

Днями в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулася робоча зустріч із представниками ТОВ «Агрофірма «Поле», в якій взяли участь директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Володимир Ковбаса, в.о. завідувача кафедри технології зберігання та переробки зерна Тетя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут харчових технологій розширює напрями науково-дослідної роботи у тісній співпраці зі стейкхолдерами 20 березня 2023

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

У рамках роботи Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка в 2022 році відбувається уже у 88-е, на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів працює постерна сесія доповідей молодих науковців – здобувачів освітніх ступенів бакалавра, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 15 квітня 2022