Н У Х Т

Свято студентської науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

19 квітня 2021

Свято студентської науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

15-16 квітня 2021 року на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулося свято студентської науки – плідно працювала секція «Хімічні технології» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». 

До оргкомітету надійшли тези 57-ми наукових доповідей молодих науковців України та Болгарії. Серед них – і представники університетів, і науково-дослідних установ. До онлайн-конференції долучився 51 учасник, були заслухані 6 усних і 17 стендових доповідей.

Із доповіддю також виступила представниця стейкхолдерів – ТОВ «Астра-Косметик», інженер-технологиня, випускниця НУХТ Олена Кичата – гордість кафедри!

Серед інших організацій, представники яких взяли учать у роботі секції, були наші партнери: ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет» (м. Дніпро), Національний університет біоресурсів і природокористування (м Київ), Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» (м. Харків),  University of Ruse «Angel Kanchev» (Razgrad Branch, Bulgaria), University «Prof. Dr. Assen Zlatarov» (Burgas, Bulgaria) та академічні установи: Інститут колоїдної хімії та хімії води( м. Київ), Інститут газу НАН України (м. Київ), Інститут фізичної хімії НАН України (м. Київ).

Слід зазначити, що викладачі кафедри плідно займаються науковою роботою зі студентами, адже це – невід’ємна складова якості освітньої діяльності.

Магістри освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» пройшли успішну апробацію своїх кваліфікаційних робіт на студентській конференції, представивши як усні доповіді, так і постери. Представлені роботи викликали жваву дискусію серед учасників секції, активно і здобувачі, і викладачі задавали питання та надавали цінні поради стосовно подальшого розвитку наукових робіт.

За результатами роботи секції комісією із числа провідних викладачів кафедри були обговорені та оцінені представлені доповіді й визначені переможці.

За кращі доповіді дипломами нагороджені магістранти: Юлія Іванець (І місце), Олена Теребило (ІІ місце), Юлія Коробка (ІІІ місце). За кращі постери відзначені: Андрій Можейко (І місце), Оксана Турко (ІІ місце), Марта Фецич (ІІІ місце), Анастасія Білим (ІІІ місце). Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів пишаються своїми студентами!

Опублікований: 19-04-2021
Читайте також:
Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв. Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв 15 грудня 2021

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам

1 березня у актовій залі університету дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами. 112 магістрів денної і заочної форми навчання спеціалізацій «Технології в ресторанному господарстві», «Технології харчування», «Готельна і ресторанна справа» і вперше «Туризмознавств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам 01 березня 2017

Професійне дозвілля онлайн

Теперішня ситуація в Україні, на жаль, не сприяє реалізації обов’язків наставниками академічних груп, проте, на допомогу приходять сучасні технології, які дозволяють мандрувати онлайн. Здобувачі групи ХЕ-2-12, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із наставницею, професоркою к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне дозвілля онлайн 26 грудня 2022

Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжується марафон освітніх лекторіїв для здобувачів коледжів і, звісно, викладачі не могли оминути увагою майбутніх фахівців ресторанного бізнесу у гастро-столиці України, які навчаються у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Про тенденції і перспективи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ 26 листопада 2021