Н У Х Т

Свято студентської науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

19 квітня 2021

Свято студентської науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

15-16 квітня 2021 року на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулося свято студентської науки – плідно працювала секція «Хімічні технології» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». 

До оргкомітету надійшли тези 57-ми наукових доповідей молодих науковців України та Болгарії. Серед них – і представники університетів, і науково-дослідних установ. До онлайн-конференції долучився 51 учасник, були заслухані 6 усних і 17 стендових доповідей.

Із доповіддю також виступила представниця стейкхолдерів – ТОВ «Астра-Косметик», інженер-технологиня, випускниця НУХТ Олена Кичата – гордість кафедри!

Серед інших організацій, представники яких взяли учать у роботі секції, були наші партнери: ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет» (м. Дніпро), Національний університет біоресурсів і природокористування (м Київ), Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» (м. Харків),  University of Ruse «Angel Kanchev» (Razgrad Branch, Bulgaria), University «Prof. Dr. Assen Zlatarov» (Burgas, Bulgaria) та академічні установи: Інститут колоїдної хімії та хімії води( м. Київ), Інститут газу НАН України (м. Київ), Інститут фізичної хімії НАН України (м. Київ).

Слід зазначити, що викладачі кафедри плідно займаються науковою роботою зі студентами, адже це – невід’ємна складова якості освітньої діяльності.

Магістри освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» пройшли успішну апробацію своїх кваліфікаційних робіт на студентській конференції, представивши як усні доповіді, так і постери. Представлені роботи викликали жваву дискусію серед учасників секції, активно і здобувачі, і викладачі задавали питання та надавали цінні поради стосовно подальшого розвитку наукових робіт.

За результатами роботи секції комісією із числа провідних викладачів кафедри були обговорені та оцінені представлені доповіді й визначені переможці.

За кращі доповіді дипломами нагороджені магістранти: Юлія Іванець (І місце), Олена Теребило (ІІ місце), Юлія Коробка (ІІІ місце). За кращі постери відзначені: Андрій Можейко (І місце), Оксана Турко (ІІ місце), Марта Фецич (ІІІ місце), Анастасія Білим (ІІІ місце). Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів пишаються своїми студентами!

Опублікований: 19-04-2021
Читайте також:
Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах обговорили в університеті

23-24 квітня в університеті працювала ХV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах», організована кафедрою економіки праці та менеджменту. У центрі уваги учасників наукового заходу були управління розвитком суб’єктів господарювання в умовах забезпечення продовольчої безпеки, управління...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах обговорили в університеті 24 квітня 2019

Інтерактивним діловим іграм – «так»!

Останнє заняття з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів» здобувачів групи ФБ-1-2М відбулося у незвичному форматі. Лекторка дисципліни, доцентка Вікторія Красінько запропонувала закріпити уже здобуті протягом семестру знання шляхом ділової гри, присвяченої проєктуванню виробництва нового косметичного засобу. У ході роботи «було орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивним діловим іграм – «так»! 12 червня 2023

Відбулося нагородження переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій

Відбулося урочисте нагородження переможців і призерів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2024/2025 н.р. за спеціальністю 181 «Харчові технології», напрямом «Ресторанні технології», що відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції серед здобувачів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування». Нага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій 29 травня 2025

Творчий потенціал розвивають педагоги навчально-наукового комплексу НУХТ

З 22 січня по 2 лютого 2018 року 25 викладачів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ підвищували кваліфікацію на проблемних курсах "Розвиток та саморозвиток творчого потенціалу педагога", організованих і проведених Полтавським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського (координатор курсів - д.пед.н., про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчий потенціал розвивають педагоги навчально-наукового комплексу НУХТ 03 лютого 2018