Н У Х Т

Свято студентської науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

19 квітня 2021

Свято студентської науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

15-16 квітня 2021 року на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулося свято студентської науки – плідно працювала секція «Хімічні технології» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». 

До оргкомітету надійшли тези 57-ми наукових доповідей молодих науковців України та Болгарії. Серед них – і представники університетів, і науково-дослідних установ. До онлайн-конференції долучився 51 учасник, були заслухані 6 усних і 17 стендових доповідей.

Із доповіддю також виступила представниця стейкхолдерів – ТОВ «Астра-Косметик», інженер-технологиня, випускниця НУХТ Олена Кичата – гордість кафедри!

Серед інших організацій, представники яких взяли учать у роботі секції, були наші партнери: ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет» (м. Дніпро), Національний університет біоресурсів і природокористування (м Київ), Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» (м. Харків),  University of Ruse «Angel Kanchev» (Razgrad Branch, Bulgaria), University «Prof. Dr. Assen Zlatarov» (Burgas, Bulgaria) та академічні установи: Інститут колоїдної хімії та хімії води( м. Київ), Інститут газу НАН України (м. Київ), Інститут фізичної хімії НАН України (м. Київ).

Слід зазначити, що викладачі кафедри плідно займаються науковою роботою зі студентами, адже це – невід’ємна складова якості освітньої діяльності.

Магістри освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» пройшли успішну апробацію своїх кваліфікаційних робіт на студентській конференції, представивши як усні доповіді, так і постери. Представлені роботи викликали жваву дискусію серед учасників секції, активно і здобувачі, і викладачі задавали питання та надавали цінні поради стосовно подальшого розвитку наукових робіт.

За результатами роботи секції комісією із числа провідних викладачів кафедри були обговорені та оцінені представлені доповіді й визначені переможці.

За кращі доповіді дипломами нагороджені магістранти: Юлія Іванець (І місце), Олена Теребило (ІІ місце), Юлія Коробка (ІІІ місце). За кращі постери відзначені: Андрій Можейко (І місце), Оксана Турко (ІІ місце), Марта Фецич (ІІІ місце), Анастасія Білим (ІІІ місце). Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів пишаються своїми студентами!

Опублікований: 19-04-2021
Читайте також:
Ряди біотехнологів невпинно зростають!

З 6 по 13 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти дипломних бакалаврських проектів студентів денної форми навчання за напрямом підготовки «Біотехнологія». Екзаменаційну комісію очолювала завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог. У складі комісії були доценти кафедри Юрій Пенчук та Оксана Скроцька, а також секретар, асистен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди біотехнологів невпинно зростають! 18 червня 2019

Доцентка кафедри технології цукру і підготовки води презентувала університет на інтеграційному форумі

16 вересня 2021 року за ініціативи ТОВ «ІВІК Формула Води» у місті-курорті Миргород відбувся інтеграційний форум «Будуй майбутнє». У рамках форуму відбулося знайомство з бізнес-компаніями, а також деякими навчальними закладами столиці. Серед запрошених учасників із закладів вищої освіти на форум завітала доцентка кафедри технології цукру і підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри технології цукру і підготовки води презентувала університет на інтеграційному форумі 20 вересня 2021

Шана Герою

18 січня 2018 року студенти та викладачі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ зібралися на Реквієм Пам’яті загиблого на передовій АТО випускника коледжу Михайла Дімітрова. З перших днів подій він добровольцем перебував на лінії вогню. Називав себе «Гайдамакою з Авдіївки». Із Донбасу прийшла страшна звістка: ворожий набій обірвав життя муж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шана Герою 19 січня 2018

З Днем винахідника і раціоналізатора!

Шановні колеги! Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 25-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З Днем винахідника і раціоналізатора! 19 вересня 2019