Н У Х Т

Магістрант кафедри біотехнології і мікробіології – лауреат Премії київського міського голови

03 липня 2017

Магістрант кафедри біотехнології і мікробіології – лауреат Премії київського міського голови

Магістрант першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Андрій Вороненко став лауреатом Премії київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Так високо був оцінений науковий доробок нашого студента. 

Премія заснована минулого року і присуджується за наукові досягнення, творчі досягнення та внесок у розвиток молодіжного руху. Розмір кожної премії – 3 тисячі гривень.

Цього року премію отримали – за наукові досягнення 55 осіб, творчі досягнення – 24 особи, внесок у розвиток молодіжного руху – 21 особа. Зауважимо, що всього до Департаменту освіти і науки, молоді та спорту були подані 192 клопотання, з яких за наукові досягнення – 97, тож наш магістрант витримав жорстку конкуренцію.

Вручаючи премії, мер Києва Віталій Кличко наголосив, що головною мотивацією для кожного лауреата були не гроші, а прагнення змінити наше місто, нашу країну. Він висловив упевненість, що в Колонній залі КМДА зібралися молоді люди, які в майбутньому стануть лідерами в різних сферах суспільства, та приноситимуть користь Україні.

Вітаємо Андрія Вороненка та його наукового керівника, професора Тетяну Пирог! Так тримати!

Опублікований: 03-07-2017
Читайте також:
Розширюють професійні зв’язки та вдосконалюють викладацьку майстерність на кафедрі експертизи харчових продуктів

Про особливості призначення судової товарознавчої експертизи говорили на науковому семінарі, організованому кафедрою експертизи харчових продуктів. Доповідачкою була к.т.н., доцентка, старша наукова співробітниця лабораторії економічних та товарознавчих досліджень Дніпропетровського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюють професійні зв’язки та вдосконалюють викладацьку майстерність на кафедрі експертизи харчових продуктів 21 грудня 2022

Завершилося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Завершилося нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», що відбувся на базі нашого університету. Завдяки пом’якшенню карантинних обмежень, церемонію вдалося провести офлайн. Переможцям та їх керівникам особливо приємно було отримати нагороди та почути віталь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 09 червня 2021

Широке коло актуальних питань обговорили в рамках конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»

14 вересня в рамках наукової програми Всеукраїнського тижня харчових технологій кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з ТОВ «АССО Іnternational» провела V Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві». Учасників наукового зібрання привітав проректор унів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке коло актуальних питань обговорили в рамках конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» 14 вересня 2021

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ

У Києві вже вшістнадцяте відбулася щорічна церемонія нагородження переможців рейтингу народних вподобань «Фаворит Успіху». Переможці рейтингу визначаються за підсумками національного дослідження громадських переваг і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Рейтинги гравців ринку складаються просто і пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ 29 липня 2019