Н У Х Т

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ»

01 листопада 2023

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ»

Наука й інновації завжди були двигуном прогресу в сучасному світі. У сфері виробництва харчової продукції вони грають особливо важливу роль. Тому прогресивні підприємства шукають інноваційні технології та рішення, щоб забезпечити якість та ефективність на всіх етапах виробництва продукції.

З метою сприяння цьому процесу та об'єднуючи зусилля науковців, підприємців і владних органів, наш університет спільно з Київською обласною державною адміністрацією 26-27 жовтня 2023 року організували та провели форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості».

26 жовтня заходи форуму у форматі офлайн-онлайн відбувалися в університеті. А наступного дня відбувся Industry visit на підприємство ТОВ «Фудреформ», який неодмінно стане незабутнім для всіх учасників. Господарі цієї успішної компанії відкрили свої двері та запросили на фаховий семінар та екскурсію своїми виробництвами.

Розпочалася зустріч науковим семінаром, який провели керівники компаній – ТОВ «Фудреформ» Олександр Грищенко та ТОВ «Дім Спецій» Ігор Мусієнко, де представили основні напрями виробництва і поділилися власним досвідом успішної діяльності підприємства.

«Фудреформ» – це не просто компанія, це справжнє місце народження унікальних і неперевершених смакових вражень, де прогресивна команда фахівців створює новинки для світу харчової промисловості. І пропонує готові рішення в галузі м’ясопереробної, молочної, хлібної, борошномельної рибопереробної промисловості, перероблення та консервування плодів та овочів, HoReCa, а також агропромислового комплексу.

Науково-виробничою базою компанії «Фудреформ» є компанія «Дім спецій» – сучасний завод із виробництва компонентів для харчової промисловості, устаткований лабораторним комплексом, сертифікований відповідно до міжнародних стандартів, із нетрадиційним підходом до розв'язання завдань галузі.

У світі, де кожний день приносить нові виклики та можливості, інновації стають ключем до успіху. Сучасні лідери галузі харчового виробництва Олександр Грищенко та Ігор Мусієнко не тільки пристосовуються до змін, але і самі їх змінюють, завдяки своїм власним лайфхакам і неймовірним підходам. Учасники цього туру мали нагоду не лише поговорити про сучасні тенденції у харчовій індустрії, а й на власному досвіді, під час розширеної дегустації, переконатися, як «Фудреформ» створює справжні технологічні та гастрономічні шедеври.

Цей захід став важливою подією для обміну знаннями, досвідом, вдосконалення навичок промислових, крафтових виробників та для розвитку їхніх ініціатив. Ми віримо, що цей форум стане плідним майданчиком для співпраці, інновацій та нових можливостей.

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів НУХТ пишається та вдячна своїм випускникам Ігорю Мусієнку і Олександру Грищенку та колективу компанії за проведення потужного заходу в рамках форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості», за плідну співпрацю та готовність спільно впроваджувати нові проєкти для розвитку нашої країни.

Опублікований: 01-11-2023
Читайте також:
Представники НУХТ взяли участь у відкритій зустрічі з експертами НАЗЯВО

12 жовтня 2022 р. науковці нашого університету взяли участь у відкритій зустрічі з експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти щодо акредитації освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Полтавського державного аграрного універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ взяли участь у відкритій зустрічі з експертами НАЗЯВО 13 жовтня 2022

Діджитал-профорієнтація від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

6 квітня 2024 року викладацько-студентський колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка гостинно зустрічав майбутніх вступників в онлайні на традиційному OPEN DAY. Відкрила профорієнтаційний івент в освітньому діджитал-просторі деканка факультету Віта Цирульнікова, яка презентувала учасникам пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діджитал-профорієнтація від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 08 квітня 2024

Крафтові технології вивчають наші здобувачі в умовах кращих ресторанних підприємств із власними міні-броварнями

У рамках вивчення дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» відбулися виїзні лабораторні заняття для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Світлана Ковальчук разом зі студентами відвідали бар-пивоварню «Lisopylka» та кра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крафтові технології вивчають наші здобувачі в умовах кращих ресторанних підприємств із власними міні-броварнями 28 жовтня 2021

Актуальність і продуктивність міждисциплінарних підходів

На базі відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»  відбулася  Всеукраїнська науково-практична конференція «Фахова передвища освіта України: здобутки наукової діяльності та освітнього процесу». У цьогорічній конференції взяли участь близько 50 дослідників із 15  закладів вищої та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність і продуктивність міждисциплінарних підходів 28 квітня 2023