Н У Х Т

Ще дві бакалаврські освітні програми успішно акредитовані НАЗЯВО!

03 червня 2025

Ще дві бакалаврські освітні програми успішно акредитовані НАЗЯВО!

Успішно завершилися акредитації бакалаврських освітньо-професійних програм «Економіка та правове забезпечення бізнесу» спеціальності 051 «Економіка» (гарантка – доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко) та «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» (гарантка – доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Чепелюк).

Освітню програму «Економіка та правове забезпечення бізнесу» оцінювала експертна комісія у складі професорки кафедри управління та адміністрування Університету Короля Данила Наталії Гавадзин, доцента кафедри господарсько-правових дисциплін та економічної безпеки Донецького державного університету внутрішніх справ Володимира Шалімова та здобувача освіти Криворізького національного університету Костянтина Клименка.

Акредитаційну експертизу освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» здійснювала комісія у складі доцентки кафедри мультимедійних систем і технологій ХНЕУ ім. С. Кузнеця Ірини Хорошевської, доцентки кафедри поліграфічних технологій та паковань Національного університету «Львівська політехніка» Іванни Конюхової та здобувача освіти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Артура Івасенка.

Експерти оцінили фактичний стан кадрового, навчально-методичного, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення, якісні характеристики підготовки фахівців, внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності університету та її відповідність установленим законодавством вимогам. Вони ознайомилися з освітнім середовищем, уточнили дані, зазначені в документі про результати самооцінювання, провели зустрічі та інтерв’ю з учасниками освітнього процесу тощо.

За підсумками проведених акредитаційних експертиз членами експертних груп були складені звіти, узагальнено чек-листи запитань, які опрацьовувалися безпосередньо в університеті, та сформовані рекомендації щодо вдосконалення якості освіто-професійних програм.

28 травня 2025 року на своєму плановому засіданні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти розглянуло звіти експертних груп і рекомендації галузевих експертних рад і на їх підставі зробило висновок про спроможність НУХТ здійснювати підготовку фахівців за освітньо-професійними програмами «Економіка та правове забезпечення бізнесу» спеціальності 051 «Економіка» та «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» за першим (бакалаврським) рівнем у межах наявного ліцензованого обсягу та забезпечувати необхідні вимоги до якості освіти.

Вітаємо гаранток і проєктні групи освітніх програм, випускові кафедри та усіх причетних до цих успішних акредитацій! Працюємо далі над удосконаленням наших ОПП і забезпеченням незмінно високої якості освітніх послуг!

Опублікований: 03-06-2025
Читайте також:
Срібна сходинка п’єдесталу Чемпіонату світу з карате підкорилася першокурснику спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Євген Горкун брав участь у Чемпіонаті світу з годзю-рю карате, який проходив 10-12 травня у м. Одеса. «Годзю-рю» – один із основних стилів карате, який поєднує в собі комбінації жорсткої та в той же час м’якої техніки. Змагання проходили у спортивно-оздоровчому комплексі Міжнародного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібна сходинка п’єдесталу Чемпіонату світу з карате підкорилася першокурснику спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 21 травня 2019

Викладачі не втрачають нагоди поспілкуватися з майбутніми вступниками

24 травня у Державному навчальному закладі «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяна Романовська зустрілася з учнями, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» й розповіла про перспективи н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі не втрачають нагоди поспілкуватися з майбутніми вступниками 27 травня 2024

Навчання протягом життя – потреба часу!

Сучасний фахівець не зупиняється після отримання диплома. Знання швидко змінюються, з’являються нові вимоги, методики, рецепти. Саме тому постійне підвищення квалiфiкацiї – не розкіш, а необхiднiсть. І особливо для тих, вiд кого залежить здоров’я i розвиток дитини. В Iвано-Франкiвському фаховому коледжі ресторанного сервісу i туризму НУХТ тривають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання протягом життя – потреба часу! 08 серпня 2025

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія»

11-12 квітня 2024 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 2023-2024 н.р. У конференції взяли участь 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 15 квітня 2024