Н У Х Т

Тиждень Різдвяних свят на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

21 грудня 2021

Тиждень Різдвяних свят на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

У рамках занять з іноземної мови та на завершальному засіданні Speaking club відбувся тиждень Різдвяних свят, організований та проведений викладачкою кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталією Божок разом із давнім партнером кафедри Stuart Snuggs (США).

До святкування Різдва в онлайн-форматі долучилися студенти 1 та 2 курсу спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю», «Менеджмент» (англомовний проєкт), «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Облік і оподаткування» Навчально-наукового інституту економіки і управління.

За гарною традицією студенти з викладачами розпочинали заходи з обговорення свята Різдва і його атрибутів. У свою чергу, іноземний гість ділився цікавою інформацією щодо особливостей і традицій святкування Різдва в Америці. На наступному етапі студенти виконували різноманітні творчі завдання, розв’язували кросворди та навіть складали поеми про Різдво.

Новорічні та різдвяні свята – яскравий і казковий період загадування бажань, які обов’язково здійсняться, якщо по-справжньому в це вірити. Тому, всім учасникам тижня Різдвяних свят було запропоновано написати лист до Санта Клауса зі своїми бажаннями. Листи вийшли зворушливі та наповнені позитивом. З не меншим ентузіазмом учасники заходів підійшли до завдання, за умовами якого потрібно було прикрасити онлайн-ялинку різдвяними та новорічними побажаннями один одному.

На завершальному етапі студенти виступали з презентаціями «Особливості відзначення Різдва в Україні» та «Найкращі різдвяні фільми» й складали різдвяні листівки для своїх рідних і друзів.

Тиждень Різдвяних свят пройшов у святковій, теплій та позитивній атмосфері, надихав на оптимізм і віру у Різдвяну казку й сприяв розвитку іншомовної комунікативної компетенції студентів та їх крос-культурній обізнаності. 

Опублікований: 21-12-2021
Читайте також:
Упевнений шлях до успіху

Старша викладачка кафедри економіки і права Галина Ємцева завітала до здобувачів ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ» із гостьовою лекцією. Лекція «Економіка – шлях до успіху» розкриває важливість економічних знань у досягненні життєвих і кар'єрних цілей. Галина Ємцева розповіла здобувачам коледжу, як економічні принципи, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Упевнений шлях до успіху 27 березня 2025

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук

20 червня 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук завідувачем кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук 21 червня 2019

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води

Кожний день протягом тижня на кафедрі технології цукру і підготовки води невпинно проходили захисти – магістранти представляли свої дипломні роботи на розгляд Екзаменаційній комісії. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води 26 лютого 2020

Новації вступу-2020

2020 року поріг для вступу на бюджет становитиме щонайменше 125 балів, але водночас вступники зможуть подати 5 заяв на будь-які спеціальності. Ці та інші новації передбачені Умовами прийому до закладів вищої освіти в 2020 році – відповідний наказ МОН зареєстрований у Міністерстві юстиції та набув чинності наприкінці грудня 2019 року. У цьому році...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новації вступу-2020 24 січня 2020