Н У Х Т

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

25 червня 2018

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

Згідно із Законом «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язковим для всіх харчових підприємств є розроблення і впровадження до кінця 2018 року систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами стандарту ISO 22000. Для підприємств, на яких впроваджена СМБХП чи інтегрована система менеджменту безпечності та якості харчових продуктів, важлива її актуалізація до вимог нових версій ISO 9001:2015 та ISO 2200:2017.

Для надання допомоги харчовим підприємствам у вирішенні цих питань Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ  18 по 22 червня провів семінари і тренінги, у рамках яких відбулися як теоретичні заняття з огляду міжнародних і національних стандартів, так і практичні заняття зі створення ефективних систем, включаючи програми-передумови, операційні програми моніторингу і менеджменту технологічних процесів, визначення та обґрунтування критичних контрольних точок (ККТ) на прикладі технологічних схем виготовлення консервованої, виноробної, хлібопекарної, м’ясної, кондитерської продукції тощо і розроблення операційних програм та НАССР-планів, порядок актуалізації функціонуючих СМЯ і БХП до вимог нових версій міжнародних стандартів.

Учасники семінарів отримали рекомендації щодо внутрішнього аудиту (ISO 19011) та постійного удосконалення систем, різних схем сертифікації та ресертифікації, у т.ч. міжнародної за стандартом FSSC 22000.

Після закінчення семінару всі слухачі отримали пакет документації, використаний при проведенні занять, в електронному вигляді та свідоцтва державного зразка.

Опублікований: 25-06-2018
Читайте також:
Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Перед кожним здобувачем освіти стоїть завдання бути відповідальним, успішним та гарно вчитися. І яким би не був складним перший семестр цього навчального року, він добігає кінця, й наразі триває перша в житті наших першокурсників сесія. Своїми враженнями, хвилюваннями та очікуваннями від неї поділилися здобувачі груп ТІ-1-1 і ТІ-1-3 Навчально-наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 19 грудня 2022

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards

Відбулася онлайн-лекція менеджерки національної торговельної марки «Львівське» ПрАТ «Карлсберг Україна», лауреатки найавторитетнішої нагороди в галузі маркетингових комунікацій в Україні Effie Awards Анастасії Долюк. Говорили на тему «Сучасні інструменти просування брендів: спонсорство та спеціальні проєкти». Спікерка розповіла про формування брен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards 17 лютого 2023

Тонкощі роботи на фармацевтичному підприємстві продовжують опановувати магістранти

Магістранти групи ФБ-1-2М, що навчаються за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», зустрілися з одним із представників Корпорації «Артеріум» – Олександром Голодюком, який є випускником кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету і працює технологом вже 8 років. Тема зустрічі  – «Методи виготовлення твердих лікарських форм ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі роботи на фармацевтичному підприємстві продовжують опановувати магістранти 12 грудня 2022

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

Сучасному HR-спеціалісту необхідно пристосовуватися до специфіки бізнесу компанії, персоналом якої управляєш. З метою бути більш адаптивними, ближче познайомитись із майбутніми колегами із різногалузевих компаній та отримати нові інсайти управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») стали постійними учасника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів 07 листопада 2018