Н У Х Т

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

25 червня 2018

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

Згідно із Законом «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язковим для всіх харчових підприємств є розроблення і впровадження до кінця 2018 року систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами стандарту ISO 22000. Для підприємств, на яких впроваджена СМБХП чи інтегрована система менеджменту безпечності та якості харчових продуктів, важлива її актуалізація до вимог нових версій ISO 9001:2015 та ISO 2200:2017.

Для надання допомоги харчовим підприємствам у вирішенні цих питань Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ  18 по 22 червня провів семінари і тренінги, у рамках яких відбулися як теоретичні заняття з огляду міжнародних і національних стандартів, так і практичні заняття зі створення ефективних систем, включаючи програми-передумови, операційні програми моніторингу і менеджменту технологічних процесів, визначення та обґрунтування критичних контрольних точок (ККТ) на прикладі технологічних схем виготовлення консервованої, виноробної, хлібопекарної, м’ясної, кондитерської продукції тощо і розроблення операційних програм та НАССР-планів, порядок актуалізації функціонуючих СМЯ і БХП до вимог нових версій міжнародних стандартів.

Учасники семінарів отримали рекомендації щодо внутрішнього аудиту (ISO 19011) та постійного удосконалення систем, різних схем сертифікації та ресертифікації, у т.ч. міжнародної за стандартом FSSC 22000.

Після закінчення семінару всі слухачі отримали пакет документації, використаний при проведенні занять, в електронному вигляді та свідоцтва державного зразка.

Опублікований: 25-06-2018
Читайте також:
Онлайн-стажування викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у найбільшій готельній мережі України

З 18 по 31 жовтня викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу успішно пройшли підвищення кваліфікації «LEVEL UP разом з REIKARTZ» обсягом 30 годин від однієї з найбільших вітчизняних мереж готелів «Reikartz Hotel Group». Програма курсу зі шести вебінарів включала модулі: принципи роботи сучасної готельно-ресторанної мережі; ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-стажування викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у найбільшій готельній мережі України 01 листопада 2021

Завершилася зимова «Школа молодого лідера»

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся випускний зимової «Школи молодого лідера». Авторкою ідеї проєкту, натхненною стратегкою, лідеркою команди однодумців і засновницею школи є голова Первинної профспілкової організації студентів Катерина Осійчук. Взяти участь у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася зимова «Школа молодого лідера» 06 січня 2021

Змагання знавців хімічної науки

Проведення кафедрою харчової хімії олімпіади серед студентів нашого університету вже стало доброю традицією, яку і цього року підтримали 40 студентів Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету біотехнології та екологічного контролю. Незважаючи на чудову весняну погоду за вікном та бурхливе, насичене усілякими навчальними завданн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змагання знавців хімічної науки 27 лютого 2020

Запрошення на День відкритих дверей для київських гімназистів

9 листопада старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша відвідала гімназію №59 імені О.М.  Бойченка міста Києва та зустрілася з учнями старших класів. Викладачка розповіла майбутнім вступникам про університет і освітні програми, зробила акцент на перевагах навчання та додаткових можливостях, які мають ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошення на День відкритих дверей для київських гімназистів 10 листопада 2023