Н У Х Т

В університеті розіграли Кубок ректора з КВН-2019

04 квітня 2019

В університеті розіграли Кубок ректора з КВН-2019

4 квітня заряд гарного настрою й бадьорості нашому колективові та гостям університету дарували команди Клубу Веселих НУХТівців, які вступили у запеклу боротьбу за Кубок ректора 2019 року.

На старт жартівливих перегонів вийшли команди «Цвет настроения» (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого, НН ІТІ), «Вихідний» (факультет автоматизації і комп’ютерних систем, АКС), «Станция метро «Под чаем» (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, ГРТБ), «Пока молодой» (Навчально-науковий інститут харчових технологій, ННІ ХТ), «Дети маминой подруги» (Навчально-науковий інститут економіки і управління, ННІ ЕіУ) і минулорічний володар Кубку – «Лего» (факультет біотехнології та екологічного контролю, БТЕК).

Тема фестивалю-конкурсу була вільна. Команди змагалися у двох конкурсах – «Візитівка» й «Імпровізація». У першому, традиційному, вони демонстрували заготовлені сценічні образи й мініатюри, у другому, який складався з двох частин – фоторозминка й розминка із журі, мали швидко придумати підпис під фото, що демонструвалися на екрані, а потім відповісти на три питання (по одному від кожного члена журі). А журі підібралося неабияке – комічний дует «Бампер і Сус» та головний сценарист «Дизель-шоу» Дмитро Зеленов. Вони жартували не менш влучно і смішно, ніж команди та охоче підігравали командам у мініатюрах, артистично імпровізуючи.

А команди дарували відбірний гумор, від якого зал раз у раз заходився від реготу. Варто сказати, що підтримка від глядачів була просто шалена. Відчуваючи її, наші аси гумору, як то кажуть, були в ударі. Новий рік у дитячому садку, мати «застукала» дочку за палінням, диктант у початковій школі, кандидат від партії «Марвел», святкування Івана Купала у різних країнах, один із варіантів засідання Верховної Ради після виборів Президента – мініатюри від команди «Цвет настроения». Кастинг на конкурс «Містер і міс НУХТ», тарган-дзюдоїст, вахтерка напідпитку, подарунок для журі – брат… представила команда «Вихідний». Декомунізація назви станції метро «Петрівка», випадок у автошколі, екзамен на АКС (штучний інтелект дійшов і до нашого вишу), випадок у сім’ї – син зізнається батьку, що він – гей (фура з батями їхала…, батя, ти – прийомний), ці та інші мініатюри показала команда «Станция метро «Под чаем». Випадок на городі (у бабусі було три онука – два нормальних і один – пожежник), викладач казав, що нас відпустить раніше, але… нас не відпустило…, випадок у пісочниці – так жартувала команда «Пока молодой». Мілевського вигнали зі збірної по футболу, спонсор нашого виступу – тест на дебілізм, випадок у сім’ї (щоб зробити лебедя, потрібно думати, як лебідь…), якщо в Україні офіційно дозволили побиття у сім’ї (прейскурант люлей), хвилинка чорного гумору, хлопчик переплутав змагання («Мурка» на скрипці) – такими мініатюрами «пригощала» команда «Дети маминой подруги», у виступі якої взяв участь відповідальний за роботу зі студентами ННІ ЕіУ Олександр Тимченко. Що стало з минулим капітаном команди, актуальна проблема молоді, хлопці у гуртожитку (так далеко я у стосунках ще не заходив, ми її кидаємо), ви його не бачили, а він є; ні, не Ісус, трохи менше, Сус (це вже до журі), нічого, я яєчком покатаю, все пройде, самопочуття студентів різних курсів після Дня факультету – що не жарт, то влучний постріл у сміхові рецептори глядача від команди «Лего».

Імпровізаційний конкурс виявився не менш цікавим і смішним. Командам навіть не потрібні були 30 секунд на обдумування, вони буквально сипали жартами, вигадуючи підписи до фото та відповідаючи членам журі. У всіх команд було безліч варіантів і для фоторозминки і відповідей на питання «Якщо Президента обиратимуть на НСК «Олімпійський», то як обиратимуть мера Вишневого?», «Якщо ваш друг узяв у вас у борг у доларах, а віддати хоче у гривнях, що йому сказати?» і «Сус закінчив НУХТ з «червоним» дипломом, а тепер купує у «Новусі» сосиски за 6,55. Що в них?».

Поки журі виставляло оцінки, глядачів розважав суперфіналіст студентської «Ліги сміху» 2018 року, збірна команда НУХТ «Пудинг».

А далі виявилося, що дві команди набрали однакову кількість балів – «Дети маминой подруги» і «Лего». Щоб визначити переможця спільним рішенням команд, залу і журі було вирішено провести батл – журі запропонувало кінцівку фрази «… а ми віддаємо Кубок вам», а команди мали придумати дотепний її початок. І знову було по кілька смішних варіантів від кожної команди, й журі зізналося, що не може визначити кращу. Тому цьогорічним володарем Кубку ректора стали дві команди – першу половину року Кубок зберігатиметься у деканаті факультету біотехнології та екологічного контролю, другу – у дирекції Навчально-наукового інституту економіки і управління. На сцену піднялися декан факультету БТЕК Наталія Грегірчак і відповідальний за роботу зі студентами ННІ ЕіУ Олександр Тимченко. Разом із командами вони отримали з рук журі Кубок.

Зауважимо, що цього року редактором КВН НУХТ виступив наш випускник, чемпіон Києва з КВН 1997 року у складі команди «Гурмани» Костянтин Синьогуб. Команди й організатори заходу – Студентський центр патріотичного виховання та культурного розвитку висловлюють йому подяку за допомогу у підготовці фестивалю-конкурсу.

Вітаємо переможців і щиро дякуємо всім учасникам за подаровані прекрасний вечір, добірний гумор і гарний настрій! 

Опублікований: 04-04-2019
Читайте також:
У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників

Щороку, за доброю традицією, у першу суботу червня Полтавський коледж харчових технологій НУХТ гостинно відчиняє двері для свої колишніх студентів. День зустрічі випускників - чудова можливість побачити своїх одногрупників, поспілкуватися з колишніми викладачами, кураторами, згадати студентські роки. 2 червня 2018 року ностальгія за коледжем приве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників 04 червня 2018

Перспективи дівчат у технологіях оцінювала здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Студентка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Софія Бойко 7-8 червня 2022 взяла участь у саміті «Perspektywy Women in Tech Summit», що налічує більше 10 тисяч відвідувачів офлайн та онлайн, більше ніж зі 100 країн світу. Наша здобувачка долучилася до інших представниць з України, разом із якими продемонструвала, що і ми також рухаємось у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи дівчат у технологіях оцінювала здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 10 червня 2022

Незламність авторського голосу поета: професорка НУХТ виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації

У добу повномасштабної російської агресії проти України архетипами стійкості та незламності стали долі людей мистецтва: одним із них став поет, педагог і перекладач, представник українського Розстріляного Відродження Михайло Драй-Хмара (1889 – 1939). З нагоди 135-річчя від дня його народження 22 січня 2024 року в Українському державному університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незламність авторського голосу поета: професорка НУХТ виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації 29 січня 2024

Бізнес-ідеї сучасного покоління

2 грудня 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках проведення методичної декади маркетингу та туризму відбулася студентська конференція «Бізнес-ідеї сучасного покоління». Організували та провели конференцію викладач Олександра Храбатин і директор навчально-тренувальної фірми «Смерічка» Марина Калініна, за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-ідеї сучасного покоління 04 грудня 2019