Н У Х Т

В університеті розіграли Кубок ректора з КВН-2019

04 april 2019

В університеті розіграли Кубок ректора з КВН-2019

4 квітня заряд гарного настрою й бадьорості нашому колективові та гостям університету дарували команди Клубу Веселих НУХТівців, які вступили у запеклу боротьбу за Кубок ректора 2019 року.

На старт жартівливих перегонів вийшли команди «Цвет настроения» (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого, НН ІТІ), «Вихідний» (факультет автоматизації і комп’ютерних систем, АКС), «Станция метро «Под чаем» (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, ГРТБ), «Пока молодой» (Навчально-науковий інститут харчових технологій, ННІ ХТ), «Дети маминой подруги» (Навчально-науковий інститут економіки і управління, ННІ ЕіУ) і минулорічний володар Кубку – «Лего» (факультет біотехнології та екологічного контролю, БТЕК).

Тема фестивалю-конкурсу була вільна. Команди змагалися у двох конкурсах – «Візитівка» й «Імпровізація». У першому, традиційному, вони демонстрували заготовлені сценічні образи й мініатюри, у другому, який складався з двох частин – фоторозминка й розминка із журі, мали швидко придумати підпис під фото, що демонструвалися на екрані, а потім відповісти на три питання (по одному від кожного члена журі). А журі підібралося неабияке – комічний дует «Бампер і Сус» та головний сценарист «Дизель-шоу» Дмитро Зеленов. Вони жартували не менш влучно і смішно, ніж команди та охоче підігравали командам у мініатюрах, артистично імпровізуючи.

А команди дарували відбірний гумор, від якого зал раз у раз заходився від реготу. Варто сказати, що підтримка від глядачів була просто шалена. Відчуваючи її, наші аси гумору, як то кажуть, були в ударі. Новий рік у дитячому садку, мати «застукала» дочку за палінням, диктант у початковій школі, кандидат від партії «Марвел», святкування Івана Купала у різних країнах, один із варіантів засідання Верховної Ради після виборів Президента – мініатюри від команди «Цвет настроения». Кастинг на конкурс «Містер і міс НУХТ», тарган-дзюдоїст, вахтерка напідпитку, подарунок для журі – брат… представила команда «Вихідний». Декомунізація назви станції метро «Петрівка», випадок у автошколі, екзамен на АКС (штучний інтелект дійшов і до нашого вишу), випадок у сім’ї – син зізнається батьку, що він – гей (фура з батями їхала…, батя, ти – прийомний), ці та інші мініатюри показала команда «Станция метро «Под чаем». Випадок на городі (у бабусі було три онука – два нормальних і один – пожежник), викладач казав, що нас відпустить раніше, але… нас не відпустило…, випадок у пісочниці – так жартувала команда «Пока молодой». Мілевського вигнали зі збірної по футболу, спонсор нашого виступу – тест на дебілізм, випадок у сім’ї (щоб зробити лебедя, потрібно думати, як лебідь…), якщо в Україні офіційно дозволили побиття у сім’ї (прейскурант люлей), хвилинка чорного гумору, хлопчик переплутав змагання («Мурка» на скрипці) – такими мініатюрами «пригощала» команда «Дети маминой подруги», у виступі якої взяв участь відповідальний за роботу зі студентами ННІ ЕіУ Олександр Тимченко. Що стало з минулим капітаном команди, актуальна проблема молоді, хлопці у гуртожитку (так далеко я у стосунках ще не заходив, ми її кидаємо), ви його не бачили, а він є; ні, не Ісус, трохи менше, Сус (це вже до журі), нічого, я яєчком покатаю, все пройде, самопочуття студентів різних курсів після Дня факультету – що не жарт, то влучний постріл у сміхові рецептори глядача від команди «Лего».

Імпровізаційний конкурс виявився не менш цікавим і смішним. Командам навіть не потрібні були 30 секунд на обдумування, вони буквально сипали жартами, вигадуючи підписи до фото та відповідаючи членам журі. У всіх команд було безліч варіантів і для фоторозминки і відповідей на питання «Якщо Президента обиратимуть на НСК «Олімпійський», то як обиратимуть мера Вишневого?», «Якщо ваш друг узяв у вас у борг у доларах, а віддати хоче у гривнях, що йому сказати?» і «Сус закінчив НУХТ з «червоним» дипломом, а тепер купує у «Новусі» сосиски за 6,55. Що в них?».

Поки журі виставляло оцінки, глядачів розважав суперфіналіст студентської «Ліги сміху» 2018 року, збірна команда НУХТ «Пудинг».

А далі виявилося, що дві команди набрали однакову кількість балів – «Дети маминой подруги» і «Лего». Щоб визначити переможця спільним рішенням команд, залу і журі було вирішено провести батл – журі запропонувало кінцівку фрази «… а ми віддаємо Кубок вам», а команди мали придумати дотепний її початок. І знову було по кілька смішних варіантів від кожної команди, й журі зізналося, що не може визначити кращу. Тому цьогорічним володарем Кубку ректора стали дві команди – першу половину року Кубок зберігатиметься у деканаті факультету біотехнології та екологічного контролю, другу – у дирекції Навчально-наукового інституту економіки і управління. На сцену піднялися декан факультету БТЕК Наталія Грегірчак і відповідальний за роботу зі студентами ННІ ЕіУ Олександр Тимченко. Разом із командами вони отримали з рук журі Кубок.

Зауважимо, що цього року редактором КВН НУХТ виступив наш випускник, чемпіон Києва з КВН 1997 року у складі команди «Гурмани» Костянтин Синьогуб. Команди й організатори заходу – Студентський центр патріотичного виховання та культурного розвитку висловлюють йому подяку за допомогу у підготовці фестивалю-конкурсу.

Вітаємо переможців і щиро дякуємо всім учасникам за подаровані прекрасний вечір, добірний гумор і гарний настрій! 

Published on: 04-04-2019
Read also:
Бібліотечна спільнота України: співпраця та обмін досвідом між бібліотеками ЗВО

23 лютого до Науково-технічної бібліотеки нашого університету завітали представники Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Робоча зустріч була організована науково-методичним центром бібліотек закладів вищої освіти України. Сьогодні в умовах воєнного стану, змішаної та дистанційної форм на...

READ YOURSELF

Бібліотечна спільнота України: співпраця та обмін досвідом між бібліотеками ЗВО 26 february 2024

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений рейтинг спеціальностей за кількістю поданих вступниками заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання. Серед найбільш популярних серед вступників майже всі спеціальності нашого університету. Зокрема, до ТОП-20 увійшли «Комп’ют...

READ YOURSELF

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв 07 august 2023

Захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів: серед гостей представники фармпідприємств

Другий день захистів бакалаврів-біотехнологів виявився не менш продуктивний, ніж перший. Ще одинадцять у минулому здобувачів вищої освіти почули на свою адресу: «Вітаємо, Вам присвоєна кваліфікація бакалавр з біотехнології!» Тематики інженерних робіт, представлених на розгляд екзаменаційної комісії в другий день, дивували різноплановістю та глибин...

READ YOURSELF

Захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів: серед гостей представники фармпідприємств 15 june 2021

Цікаві зустрічі на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

16 листопада 2022 року кафедра туристичного та готельного бізнесу НУХТ організувала гостьовий лекторій з надзвичайно цікавою людиною Євгеном Довгалюком – засновником Центру вивчення і збереження природи, культури і архітектури «Озеро Супій» (с. Червоне Заріччя, Яготинський район, Київська область). З 2020 року Євген Довгалюк активно займається вив...

READ YOURSELF

Цікаві зустрічі на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 21 november 2022