Н У Х Т

Фестиваль української кухні від маркетологів

17 october 2024

Фестиваль української кухні від маркетологів

Українська кухня з давніх-давен славилась вишуканими кулінарними традиціями, які збереглися й донині, приваблюючи гурманів неймовірним калейдоскопом смаків, як в Україні, так і за кордоном. Гострі нотки спецій, вогняна паприка та солодкий ягідний смак, поєднання ситного та витонченого, етнічного та сучасного – наче казкові візерунки українських орнаментів були представлені студентами кафедри маркетингу в межах івенту «Фестиваль української кухні» до Дня працівників харчової промисловості України.

Івент відбувся у креативному просторі, студентському клубі НУХТ, де, як і зазвичай, панували творча атмосфера й натхнення. Здобувачі і викладачі кафедри маркетингу презентували найрізноманітніші страви «Ukrainian cuisine», приготовані своїми руками. Банош, полядвиця, розмаїття вареників за рецептами різних регіонів України, соковиті голубці та ніжно-вогняні крученики, і звісно, традиційний український борщ, який у кожної господині має свій крафтовий рецепт.

Крім основних страв, майбутні маркетологи дивували відвідувачів фестивалю етнічними і сучасними смаколиками: хрустиками, пампушками, налисниками, млинцями, пиріжками та пирогами, і, навіть, неймовірним львівським сирником із карамеллю. З-поміж напоїв були представлені узвар, компот, квас і кисіль за крафтовими рецептами студентів-маркетологів.

До речі, фестиваль української кухні був організований викладачами і студентами кафедри маркетингу в межах дисциплін «Інсайти маркетингових активностей» для першого курсу та «Івент-маркетинг» для четвертого курсу. Старшокурсники взяли на себе організаційні моменти та проведення івенту, а першачки відточували навички ораторського мистецтва, презентуючи власні страви. Такий цікавий формат набуття hard і soft skills є однією з родзинок нашої кафедри маркетингу, що об’єднує здобувачів і викладачів у справжню дружну родину.

Published on: 17-10-2024
Read also:
Враженнями від стажування у Фінляндії поділилися здобувачки за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки»

Студенти, викладачі та адміністрація університету завітали на семінар, на якому здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, які навчаються за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки», поділилися враженнями та здобутками від тижневого стажування у Фінляндії. Учасник...

READ YOURSELF

Враженнями від стажування у Фінляндії поділилися здобувачки за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» 22 september 2022

Фінське стажування наших студенток

Добігло кінця стажування здобувачок бакалаврської освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» у Фінляндії на підприємствах провідного виробника паперової і картонної упаковки – компанії Metsa Board. Разом зі студентами Берлінського університету прикладних наук здобувачки освіти нашого університету протяг...

READ YOURSELF

Фінське стажування наших студенток 06 june 2025

Вища школа під час воєнного стану: рішення Спілки ректорів України

12 березня 2022 року Спілка ректорів України прийняла важливі рішення щодо ситуації у вищій школі та участі її представників у обороні держави під час воєнного стану. Відповідно до затвердженого рішення, пріоритетними завданнями Спілки є: - підтримка ініціативи МОН щодо відміни ДПА і ЗНО в середній школі, спрощення вступу до магістратури у 2022 р...

READ YOURSELF

Вища школа під час воєнного стану: рішення Спілки ректорів України 15 march 2022

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти

17-18 квітня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала VIII Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», де наш університет гідно представили молоді доповідачі...

READ YOURSELF

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти 22 april 2019